Aktuálně: 2 487 inzerátů • 293 057 diskuzních příspěvků • 21 481 uživatelů

Volné létání v tenisové hale - Praha

⋮
Zrzavci
Zrzavci 11.03.2025, 08:07:56 xxx.xxx.226.62

Dobrý den, 

jen kdyby někdo nevěděl - nevím, jak se o tom moc ví, ale přijde mi fajn, tu možnost mít:

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-foto-hodina-volneho-letu-za-70-korun-papousci-se-schazeji-v-tenisove-hale-v-praze-40512329#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu . 

Pro nepražáky - je to směr od Kadlé Vadlé, de facto kraj Prahé

⋮
zjarda
zjarda správce
11.03.2025, 08:21:24 xxx.xxx.139.178

Zdravím, no a tohle je taky něco podobného = shromáždiště! Nebudu se proto opakovat, ale lidi volnoletěctví v přírodě a tohle je ohromný rozdíl! Ale je to na každém.  S pozdravem Zappe 

⋮
Anonymní (neregistrovaný) 11.03.2025, 08:32:52 xxx.xxx.166.55

Je to ideální trénink pro budoucí volnoletce. Všichni začínajív podobné hale a pak jdou až do přírody. Já bych tam nikdy své papoušky nedal vzhledem k přenosným nemocem.

⋮
trojAAAcko
trojAAAcko 11.03.2025, 12:27:17 xxx:xxx.58c9:9194

Osobně i mimo rizika přenosu nemocí bych se ještě obával i případnému poranění mezi papoušky. Buď už jako neštastnou nehodu, že se trefí při letu (asi nepravděpodobné), ale co agresivita která se předpovídat nedá. Je to hrozná míchanice různých velikostí a lokací jednotlivých druhů a i v chovech se dávají jen určitý kombinace druhů které spolu nějak vycházejí. Pokud je to i organizačně naplánovaný tak aby se ty druhy nemíchali a nebylo ve stylu “dneska máme otevřeno tak kdo chce tak přijďte” tak asi proč ne, ale byl bych pěkně skeptický. Nechtělo by se mi kvůli takové návštěvě řešit třeba veterináře. 

⋮
Anonymní (neregistrovaný) 12.03.2025, 11:33:25 xxx.xxx.166.55

Tak jsem se koukl na to video a nejsem nadšený. Ano ti lidé to provozují v dobré víře že si papoušek zalétá, ale toto je trochu moc. V tom vzduchu musí létat mraky patogenů. Ještě oškubaný kakadu, bejt tam s hyacintem tak jsem fakt happy z takových ptáků, kde není jisté co má za nemoc. Ti lidi jsou blázni a svoje papoušky nemůžou mít zase tak rádi.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.