Dobry den, dnes jsem prevzala do pece unorovske mimi andulacka samecka. Co vy na to? Je to mlade a je to kluk? Dle me ano, vlnky skoro k zobacku, cerny zobacek, zadne belmo, ruzove ozobi…diky
No jistě, typické mimánečko anduláčího klučíčka. Ozobíčko v krásňoučké růžovoučké barvičce, zobulínek nastínovaný tmavoučkým stínečkem, hlubokoučký tmavoučký pohledík očíček, vlnečky až k ozobíčku, no paráda. Jen ty dráty od klece bych volil v jiné barvě, alespoň bílé. Spodek klece bych volil zelený, tahle červenooranžová klučíkovi nesedí k pleti. Přeci jen je to mladý, dosud nevyhraněný jedinec, tak aby neměl do budoucna problém se sebeuvědoměním.
Jinak je to pěkné mládě s reálnou nadějí že z něj bude sameček.
Dekuji, zensky maji radi zdrobneliny 🙂 laskave nas nechte v klidu, my taky ty vase “vole” a “kamo” respektujeme 🙂
Ale no tak. Kvůli takovým jako vy už J5 málem odešel. A to by byla škoda. Snad máte smysl pro humor, ne? Mně se třeba zobulínek líbí. Taky zdrobněliny používám.
Vy jste nastoupila do rozjetého vlaku, my se tady známe už z IF.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.03.2025, 07:43:36
Ty vole ani kámo by J5 nikdy nenapsal.
Já věřím i ve vlastní teorii, že J5 takové slova nikdy nevyslovil a jsou to jediná slova u kterých nezná jejich význam. Pokud už někdy takové slova vyslovil tak jen osamotě, protože neexistuje svědectví které by to prokazovalo, že to řekl. 😃
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 15.03.2025, 12:11:55
Toníček mimineček Vás zdraví, zatím jen papá a spinká, ale zítra ráno už očekávám hlučnou oslavu rána, dnes to bylo, jenom, aby se nereklo 🙂 a jsem stastna, ze po trech navstevach prazskych chovatelu mam poprve “mládě” a nebyl mi podstrkovan starsi papousek, aneb kdo si pocka, ten se docka. Stale jsou i slusni chovatele 😊
Toníček mimineček Vás zdraví, zatím jen papá a spinká, ale zítra ráno už očekávám hlučnou oslavu rána, dnes to bylo, jenom, aby se nereklo 🙂 a jsem stastna, ze po trech navstevach prazskych chovatelu mam poprve “mládě” a nebyl mi podstrkovan starsi papousek, aneb kdo si pocka, ten se docka. Stale jsou i slusni chovatele 😊
Už toho nechejte, nebo tady bude zase opět převeverkováno.
Zdravím, no vypadá hezky a je to sameček a mládě. Ale když můžu, tak ty lana a nevím jestli tam máte nějaké umělé bidílka,zrcátko atď.,tak nejsou vhodné ani bezpečné! S pozdravem Zappe
Odpověď na příspěvek uživatele veverka z 16.03.2025, 00:55:33
Zdravím, no je úplně jedno, kde se ty různé provazy a lana nachází! Bude to oštipovat a může kousek pozřít a problém je na světě. Už se to tady řešilo. Za mě, všechno podobné pryč, nevhodné, rizikové! S pozdravem Zappe