Aktuálně: 2 621 inzerátů263 871 diskuzních příspěvků19 202 uživatelů

Filmové vlákno

Sarah01
Sarah01 27.12.2025, 19:07:27 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Ano, všechny ty scénky jsou super, u toho se člověk zasměje vždycky😀 Ale uvažuju: jen my? Rozumí, rozumněly by tomu dnešní 20tiletí, nebo by to pro ně byla blbost? Máte někdo srovnání, odezvu třeba od vnoučat? Protože já si myslím a co slyším od podobně starých,  všichni říkáme, že dneska už takové scénky(nezapomenutelní - Menšík, Bohdalová s Dvořákem atd.) už prostě nikdo nevymyslí, nenatočí, neumí tak podat. Co myslíte?

Nejmladší syn má 25 a dívá se taky, na Wimmera s Černochem, je tím přímo nadšenej. 

Písnička
Písnička 27.12.2025, 19:17:36 xxx:xxx.a4c9:35b2

Děti jsou často kopiemi rodičů.
Co říkají/dělají/sledují rodiče, to ř/d/s i jejich děti.
U nás třeba děti (7 a 14) milují Slunce seno Škopková. 🙂 
Takže to není o tom, že co je staré, není pro mladé.

lesnizinka
lesnizinka 27.12.2025, 20:40:21 xxx.xxx.28.3

Tak já dětí nemaje, se jen občas přichomýtnu k tomu, co děti sledují, protože Toma práce se kolem dětí točí. Nepočítám ani ty do 15let, ale když vemu, co baví i ty kolem 20let, čemu se smějou, tak já že ne Jani stará konzerva, já jsem úplně mimoň, nepřijde mi na tom zajímavého, zábavného ba směšného vůbec nic. Všichni jsou na větvi a to dokonce i důchodci z tvorby písničkáře Michala Horáka myslím, že i někam sem to někdo dával. Byl i na vánočním koncertu v O2, jako jedna z hvězd. Absolutně mě na něm nic nezaujalo, texty jak pro děcka do školky, hudba se tomu ani říkat nedá. Důchodkyně vískaly a notovaly ponožky😏Jsem to nějak přetrpěla, ale prostě u mě nezabodoval. 

Bobca
Bobca 27.12.2025, 20:44:17 xxx.xxx.20.192

jojo….já chtěla jen,jestli by šlo si pustit pár scének!!!……asi né…škoda…jsou fakt boží…

lesnizinka
lesnizinka 27.12.2025, 20:58:31 xxx.xxx.28.3

Troškova toliko intelektuály zatracovaná tvorba…si myslím, že právě jako jedna z mála oslovila generace. Je to ,,ze života", ne nic přikrášleno a přimalováno, ale tak, jak jsme kdysi žili. Ano, scénky leckdy přehnané, ale člověk se tomu zasměje taky i po sté a po letech. Kameňáky a dál už jsem nesledovala, to už bylo přehnané i na mě. Ale celkově prostě byl úspěšný. 

Bobca
Bobca 27.12.2025, 21:21:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.12.2025, 20:40:21

Absolutně mě na něm nic nezaujalo, texty jak pro děcka do školky, hudba se tomu ani říkat nedá. Důchodkyně vískaly a notovaly ponožky😏Jsem to nějak přetrpěla, ale prostě u mě nezabodoval.

Důchodkyně vískaly a notovaly ponožky…to nevím,cos tím chtěla říct….

orionka-2
orionka-2 27.12.2025, 21:25:28 xxx:xxx.8670:6b2

Michal Horák ? Slyším prvně. Asi nejsem jen důchodkyně, ale fosilie, jak tu někdo trefně napsal.

eva (neregistrovaný) 27.12.2025, 21:49:35 xxx.xxx.163.223

Jo, tak u mých dětí Wimmer a Černoch, Lábus a Kaiser super! Ale oni s nimi vlastně vyrostli..Holzmanna taky berou jako super humor…u vnoučat co jsem zaregistrovala, tak nejstaršímu ( 8 let ) se líbí Mr. Bean ( sledovali jsme tenkrát taky i s malými dětmi ), jinak se jim líbí třeba od Poledňákové ty rodinné komedie s malým Vašíkem..takže asi tak.

Jinak vnuk už taky sleduje youtubery a to vždycky šílím…🤔

eva (neregistrovaný) 27.12.2025, 21:50:09 xxx.xxx.163.223

Michala Horáka taky neznám, netuším, o koho jde…

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 22:08:42 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.12.2025, 20:40:21

Přiznám se, že Michala Horáka jsem si musela zkouknout na youtube… neznala jsem. Jako můj šálek kávy to teda není, ale upřímně si myslím, že tohle si posluchače najde…

Hale pro mě jsou mechanický činnosti ubíjející… jako úklid, mytí nádobí, vaření a abych to nějak intelektuálně zvládla, tak si u toho zpívám… všeho chuť… lidoky, píničky z pohádek… i kreslenejch “Kačerov jak hurikán k nám už míř, auta,laser, eroplán městem víří, příběhy píše z téhleté říše… kačer… uuúu

No mám takovej repertuár …. myslím, že teď největší utpení je moje produkce Zombie… to je utrpení mladého boháčka, protože moje angličtina není nic moc a já vyhovím tedy v jiné jazyce a vystřihnu něco ve španělštiněě alespoň nikdo neopravuje… 

A tohle mi přijde tak “blbý” že by to šlo jako reprodukovaný  podkást vlastním zpěvem použiít… ale to já zase spíš notuju” mám doma kočku, mám ji rád, je to skvělej kamarád, jen od tý doby, co ji znám, nán ruce nohy samej šrám…ˇ

lesnizinka
lesnizinka 27.12.2025, 22:39:33 xxx.xxx.28.3

Bobi, to není myšleno nijak hanlivě jako, že ,,důchodkyně"😉To já jen nevím, jak ty paní nazvat. Za nás to byly všechno babičky(a i tak vypadaly😛) Teďka má některá 60 a vypadá jak bába, jiná má 80 a je to šik paní(nebo 90, jak Bohdalka👍) které bys prostě babka neřekla. Prostě to byly něčí babičky, ale celkem fit ženské. Kde přišly k nadšení Horákem netuším🤔

Horáka jsem neznala vůbec, než se objevil v nějaké talk show a Tom mě poučil, že teď hrozně frčí na sítích a pouštěl mi ukázky. Už tehdy jsem nechápala fenomén ,,Horák" o to míň na tom vánočním koncertu😏

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.