Rád bych jsem se dozvěděl Vaše zkušenosti s produktem deramax profi případně jiným výrobkem na bázi odpuzování hlodavců . Moje zkušenosti , deramax funguje dva roky tj. Po záruce musíte objednávat další , nehledě na to že za dva roky zdražily o sto procent
Zdravím, tak jak jsem koukal cena je kolem 1200kč a když vydrží 2roky, tak si myslím, že to není až taková strašná investice. A zdražuje se vše a bude. S pozdravem Zappe
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 26.03.2025, 16:25:32
Určitě to není tak strašná investice , ale v kontextu všeho zdražování je to položka tak bych prosil třeba má někdo zkušenosti s jiným přístrojem na odpuzování hlodavců, ( je to jako televizní poplatky,zdražování potravin, bydlení , dani z nemovitostí, poplatku za léky, platby u lékaře za řidičák nad 65 let, zvysene poplatky za popelnice, ale v součtu je to darda. Chovu zdar.
A ještě bych chtěl prosím aby mi tady nikdo neargumentoval průměrnou mzdou , ve svém okolí neznám nikoho kdo takovou mzdu má , myslím že to je nesmysl. Poznám dva lidi co mají vysoce nadprůměrný příjem a to je muj syn a synovec oba mají špičkové vs školy ale nejsou zaměstnání.
Moje zkušenost , za korunu drahé. Nefunguje. Pořídil jsem dvě kočky a je po myších.🙂
Dík za radu , ale v mém případě nemožné , za 1. , muj pes si s kočkama opravdu ale opravdu nerozumí , a za druhé nemuzu pustit kočky do uzavřené chovatelské budovy s výlety .