Aktuálně: 2 538 inzerátů234 887 diskuzních příspěvků18 628 uživatelů

Amazoňan

Radka (neregistrovaný) 29.03.2025, 07:03:30 xxx.xxx.148.37

Od rodičů jsem dostala pár amazoňanů kubánských.jeden známý se nabídl,že mi postaví venkovní voliéru.Jakou teplotu musí mít přes zimu? Radka.

jara.t
jara.t 29.03.2025, 07:54:28 xxx.xxx.205.181

A rodiče neví? Zkuste se jich zeptat, jestli k nim nemají i  manuál, jestli ne, tak ať se zeptatjí toho chovatele, co jim je prodal.  Chovatel jistě rád poradí. Jinak na netu se dá najít spoustu informací. 😎

kometa
kometa 29.03.2025, 08:01:30 xxx.xxx.147.163
Radka:

Od rodičů jsem dostala pár amazoňanů kubánských.jeden známý se nabídl,že mi postaví venkovní voliéru.Jakou teplotu musí mít přes zimu? Radka.

Zadala jsem “amazoňan kubánský chov” a strejda gůgl vyplivnul. Hned druhý odkaz je dostatečně vyčerpávající. Ale neumím ho vložit.

Jinak nerozumím - rodiče vám věnovali papoušky a nic o nich neví? A ví, že vy taky nevíte?

Jo a přes zimu min 15 stupňů. Velí i logika - amazoňan se jmenuje podle místa výskytu a v jeho přirozené domovině nemrzne, že jo. Není to korela nebo patagonec.

zjarda
zjarda 29.03.2025, 08:22:14 xxx.xxx.139.178

Zdravím, proč zakládáte nové vlákno? Na googlu je plno informací a navíc se přesně tohle probíralo už i tady! Předce to není tak těžké nejdříve si to vyhledat a pak, když mi není něco jasné, tak se zeptám, ale je vidět aspoň nějaká ta snaha! No, ale proč, naťukám to sem nebo na jiní portál, dám si kafíčko, cigaretku, pustím si seriál a počkám si! Ano, teď můžete argumentovat, že nikoho nenutíte k odepsání což je pravda, ale přesto se najde pár dobráků nebo pit..ců, kteří si dají trochu práce a odpoví. Ale, kde je každého snaha?  NIKDE, skoro všichni jsou pohodlný a líný, čekají, že vše dostanou až pod nos! No a pak to vypadá jak to vypadá v každém odvětví… Tento můj výlev není jen pro Vás a musel jsem to napsat i když vím, že to vůbec nepomůže, bohužel! 

Jinak teplota přes zimu by neměla klesnout pod 15°C!  Takže je nutná voliéra se záletem a v něm topení! Její velikost, když to jde, tak čím větší tím lepší.  S pozdravem Zappe 

https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/9282-amazonan-kubansky-vse-o-nem/

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo-atlas/amazonan-kubansky/

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.