Anonymní:Dobrý den,od ledna mám kakarikiho.Nikdy venku nebyl.Kdy je možné přesunout ho do venkovní voliéry (bez záletu)? Děkuji
Klidně i dnes.
Dobrý den,od ledna mám kakarikiho.Nikdy venku nebyl.Kdy je možné přesunout ho do venkovní voliéry (bez záletu)? Děkuji
Anonymní:Dobrý den,od ledna mám kakarikiho.Nikdy venku nebyl.Kdy je možné přesunout ho do venkovní voliéry (bez záletu)? Děkuji
Klidně i dnes.
A zvládne to i v noci?Je to rozmazlínek
Anonymní:A zvládne to i v noci?Je to rozmazlínek
Kde bydlíte na Sněžce?
Četla jsem, že musí být venku víceméně pořád stejná teplota jako doma,tak se ptám.Omlouvám se…
Dejte ho tam zítra . Ne dnes navečer.
Děkuji
Zdravím, když je to mazlíček, tak proč ho dáváte ven do voliery a ješte bez úkrytu? To tam budete s ním, nějak to nechápu! S pozdravem Zappe
Určitě mu bude lepší venku na slunci s na dešti, než doma v malé kleci. Co je na tom k nepochopení ?
Ano, kvůli tomu.Děkuji
K nepochopení je na tom to, že teda mám mazlíčka jen přes zimu a od jara do zimy s něho udělám klasického papouška, který je zvyklý na venkovní změny počasí, netouží po lidské společnosti. No a pak od něho budu normálně očekávat, že to bude zase ten můj mazlíček a miláček! Takhle je to myšleno, když ano, tak jste pěkně naivní! S pozdravem Zappe
Kakariky není takový druh papouška co by strádal po lidské společnosti. Určitě mu bude lepší ve volire, kde bude moct hrabat, pozorovat okolí atd.. ale nebudu se o tom dohadovat. Je to každého věc.
Mám ho od ledna.Byl z vnitřního chovu.Od začátku se počítalo s tím, že bude venku,jen jsem čekala na vhodné počasí.Nikde jsem nepsala, co od něho očekávám.Děkuji
Anonymní:A zvládne to i v noci?Je to rozmazlínek
Ale napsala! A kdyby jste napsala tohle hned, tak je to jasné, že to není mazlíček, ale jen se čeká na počasí a jde ven do voliery.
03.05.2025, 17:20:51 xxx.xxx.84.6 - ano, za této situace máte jistě pravdu 👍 S pozdravem Zappe
A prosím,kde jsem to psala??
Anonymní:A prosím,kde jsem to psala??
Vás odněkud vypustili nebo jste jim utekla? Co to zkoušíte a proč si měníte pořád IP adresu??? Už jste jí měnila 4x!!! Pak se nedivte,když vás někdo odpálkuje!!! Vám podobným by měl být zakázan přístup👎!
Prosím? Nezlobte se na mě, ale já píšu pořád ze stejného telefonu,psala jsem tu ohledně rostlin do voliéry, potom kvůli myšímu trusu v budkách, plešaté andulce a teď ohledně přesunu kakarikiho ven.Jo a ještě jsem chtěla poradit ohledně pohlaví kakarikiho.Nemusíte mě hned urážet a nevěděla jsem, že je špatně se zde na něco zeptat zkušených.V tomhle vláknu jsem navíc vůbec nepsala, že kakariki je mazlíček.Psala jsem, že je to rozmazlínek,ale kvůli tomu, že je zvyklý na stabilní vnitřní teplotu.Pokud to někdo pochopil jinak, je mi líto .
Jinak ostatním děkuji za radu