DOVEZU CARORED - ČERVENÉ BARVIVO PRO KANÁRY , BUKOVOU ŠTĚPKU. VÍCE NA WWW.SEPIOVAKOST.CZ
Sháním hýly mexické a hrdličky cejlonské.
Sháním hýly mexické a hrdličky cejlonské.
DOVEZU CARORED - ČERVENÉ BARVIVO PRO KANÁRY , BUKOVOU ŠTĚPKU. VÍCE NA WWW.SEPIOVAKOST.CZ
Jak bývá na burze zastoupena drůbež? Mám zájem o kuřice před snáškou.
Poměrně dost. Záleží samozřejmě na období, ale venkovní stoly bývají plné.
kuřice před snáškou - je šance, že na výstavě budou i hybridky, nebo jen čistokrevná plemena?
aldamax:kuřice před snáškou - je šance, že na výstavě budou i hybridky, nebo jen čistokrevná plemena?
chce to dojet už na 7 hodin i dříve , aby jste si vybral.
Anonymní:chce to dojet už na 7 hodin i dříve , aby jste si vybral.
Už na sedum hodin? Burza začíná v šest. Kurice před snaskou je jenom pí ar , budete čekat minimálně měsíc , nebo jako já 6 týdnu. Ale je možné že výjimky existují ,třeba jsou poctiví prodejci s kterými jsem se já ani nikdo z mých známých nesetkal.
aymary pruhovane?
Dovezu budky a přenosky
Připravte se na silnej výkup. Andulky a korely budou za rekordní ceny.
Po dohodě můžu přivézt SAMCE korely bělohlavé dominantně stříbrné 2F kr. 2024, ihned vhodný do chovu. Tel. 776 851 492
Dobrý den,nepojede někdo náhodou se samečkem Eklektus. Nejlépe rok 23/24. Děkuji.
Zajímají mě ceny výkupu. Už předem bylo avizováno že to bude mazec.
Kakariki:Připravte se na silnej výkup. Andulky a korely budou za rekordní ceny.
Vedel by niekto napísať, či bol ten výkup taký skvelý? Ďakujem
Anonymní:Vedel by niekto napísať, či bol ten výkup taký skvelý? Ďakujem
Andulky a korely nevím tak jenom zpěváci letošní modré řady 300 Kč. , Albino 400kc, rubino 500. Kč, kakariky žluté 300 Kč.
Anonymní:Andulky a korely nevím tak jenom zpěváci letošní modré řady 300 Kč. , Albino 400kc, rubino 500. Kč, kakariky žluté 300 Kč.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ale mne sa jedná práve o tie andulky a korely. Ak by ešte niekto vedel, bol by som vďačný za informáciu. Ďakujem
Andule 130,-hala prázdná , to jsem tam dlouho nezažil.Jinak venku mraky lidí.
elon:Andule 130,-hala prázdná , to jsem tam dlouho nezažil.Jinak venku mraky lidí.
Ďakujem za odpoveď. Takže rekordné ceny vo výkupe sa nekonali a podľa tejto informácie už začínajú klesať.
Nekonali, byl jsem také. Ale ptáků bylo hrozně málo a lidí hodně. Haly prázdné a co v nich bylo to se hodně prodalo. Hlavně zebry šly na dračku, prodávali se po 200 Kč a co jsem viděl tak jeden pán jich prodal všech 40 co měl.