Diky za váš názor 😉
Zdravím má někdo zkusennosti s chovem papouška čínského v páru třeba s párem andulek ? Budou je Číňani napadat ? Dekuji za odpověď
Zdravím má někdo zkusennosti s chovem papouška čínského v páru třeba s párem andulek ? Budou je Číňani napadat ? Dekuji za odpověď
Zdravím, opět ta míchanice! Pro mě nepochopitelné a zbytečné! Budu se jen opakovat : společný chov = velký prostor, úkryty a lepší samečkové, ale andulky chovat v hejnu můžete a taky korely, bourky… Papoušky na chov a odchov = jen po páru a k tomu mezistěny plné, aby nemohly na sousedy, neviděli se.
Jinak ty Číňani Vám z nich udělají sekanou! S pozdravem Zappe
Diky za váš názor 😉
Roman:Zdravím má někdo zkusennosti s chovem papouška čínského v páru třeba s párem andulek ? Budou je Číňani napadat ? Dekuji za odpověď
Za mých mladých let se říkalo Alexandr čínský. A všichni věděli o jakého papouška se jedná. Asi holt nová doba 🤔
zjarda:Zdravím, opět ta míchanice! Pro mě nepochopitelné a zbytečné! Budu se jen opakovat : společný chov = velký prostor, úkryty a lepší samečkové, ale andulky chovat v hejnu můžete a taky korely, bourky… Papoušky na chov a odchov = jen po páru a k tomu mezistěny plné, aby nemohly na sousedy, neviděli se.
Jinak ty Číňani Vám z nich udělají sekanou! S pozdravem Zappe
Bourky v hejnu? Nikdy jsem to nezkoušel ani nikde neviděl , muže k tomu někdo napsat svůj názor?