Aktuálně: 2 744 inzerátů262 130 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Bouda na zahradu

Zrzavci
Zrzavci 10.07.2025, 13:14:34 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.07.2025, 13:06:19

Tak možná má pod tou lavicí větší kontrolu nad prostorem.

Sardullah
Sardullah 10.07.2025, 14:24:02 xxx.xxx.189.104
šavlozubka:

To je boží. My máme akorát permanentně otevřenou obří klec, ale mladý pán ji ignoruje. Spí v rohu pod lavicí.

Tak to buďte v klidu…naši mladý si vymysleli boudičku, aby si měl ausík kam zalézt, když jich bude mít plný zubiska…ale do boudy choděj psi sporadicky…oni se válej buď s mladejma na křesle v pracovně a nebo rovnou v posteli….

Kdyby k tomu oknu postavili komodu se schůdkama, tak účel pozorovatelny to splní taky a ještě by navíc měli odkládací prostor.

No holt každej pes je jinej…některej boudičku ocení, jiný ne….já si myslím, že je holky psům možná v tý boudě horko, tak tam moc nechoděj…

Naší Gině by se taky líbila taková pozorovatelna a nejen doma, ale třeba i rozhledna na dvoře, aby viděla přes ploty…ale doma na to prostě není místo, tak chudák, když chce čučet z okna, tak musí stát na gauči a venku žádný monstrum stavět nebudu…

Když jsme kdysi dávno kopali díru na bazén, tak jsme měli slušnou hromadu zeminy…a na vrcholu často stál afgán a rozhlížel se, protože hromada byla nad ploty, tak měl rozhled, ale to už je úplně OT.

Spíš jsem chtěla říct, že člověk často psu vyrobí/pořídí luxusní 1+předsíň a pes v tý boudě stejně neleží…raději třeba bivakuje pod lavičkou u vchodu, protože tam má prostě lepší přehled…některá plemena zase budou raději ležet pod křovíčkem, než aby si zalezla do boudy…..

Takže vím, že tohle téma bylo trochu fejkový, ale třeba to zrovna bude číst někdo, kdo se chystá nějakou boudu pořídit, tak prostě aby si lidi uvědomili, že záleží i na umístění…ideálně někde poblíž dveří do domu a ideálně aby měl pes z boudy přehled/výhled jak na ty dveřka, tak obecně třeba na bránu. 

A pozor na ploché střechy, na které si může pes vyskočit, právě proto, aby boudu využil jako rozhlednu …není fakt dobrý aby si takhle hopsal třeba nažranej pes…takže pokud chceme spu umožnit i ležení na boudě, tak bych se přimlouvala za ty schůdky, pokud ne, tak raději sedlovou střechu a nebo prostě udělanou boudu tak, aby na ní pes nemohl skákat.

Majdulinka
Majdulinka 15.07.2025, 21:14:26 xxx.xxx.32.236
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sandra22 z 09.07.2025, 15:00:06

Díky Sandri 🙂 Vy jste ji pořizovali kde? Někde v hobby marketu nebo na netu?

Janae (neregistrovaný) 15.07.2025, 21:26:46 xxx.xxx.163.38
Majdulinka:

Díky Sandri 🙂 Vy jste ji pořizovali kde? Někde v hobby marketu nebo na netu?

A je to tady.😄

Tak Sandri, prozraďte, který výrobce nebo prodejce je tak zoufalý, že ptřebuje tak trapnou reklamu. ALe nekliknu a já si pamutuji dlouho a podobné reklamy nesnáším, takového zoufalce pak totálně ignoruji a mylsím, že tak to má hodně lidí.

kometa
kometa správce
15.07.2025, 21:29:13 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Janae z 15.07.2025, 21:26:46

Měla jsem stejnou reakci - už je to tady! Ale oni tihle zadavatelé to stejně nečtou, jenom vyhazují reklamy.

Určitě se ještě dočkáme.😉

kometa
kometa správce
16.07.2025, 19:31:02 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.07.2025, 21:29:13

Jo a dokonce jsem Majdulince napsala SZ. Ani si ji nepřečetla.

Fikovnice
Fikovnice 16.07.2025, 19:34:08 xxx.xxx.38.214
kometa:

Jo a dokonce jsem Majdulince napsala SZ. Ani si ji nepřečetla.

Zdravím Vás Kometo.🌼 Vy máte i možnost někoho bloknout? Tedy ne, že bych po tom volala. Jak píše výše Janae, je to prostě trapnost takováto reklama.👎

kometa
kometa správce
16.07.2025, 20:54:10 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.07.2025, 19:34:08

Ano, mám. 

Ale Majdulinka (+ Sandra22) je profláklá a úsměvná, tak jsem té možnosti nevyužila.

Navíc v diskusi, která se díky úvodnímu zadání rozjela, jsou zajímavé a inspirativní příspěvky.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.