Aktuálně: 2 321 inzerátů270 097 diskuzních příspěvků19 351 uživatelů

Kdo se potřebuje zbavit slimáků?

Doron
Doron 11.02.2026, 09:43:56 xxx.xxx.167.147
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 10.02.2026, 20:08:45

Já nemusím, já ho viděla!😅

To je bič Boží, ten Gustav, hodně chytrej a namistrovanej týpek !

S kachnama si povídám běžně, docela jim rozumím, nejvíc si oblíbili vnoučka, slyší ho přes celou zahradu a zdraví ho vítacím pokřikem, on jim po kachním odpovídá.., my jsme máklá celá rodina.🤣

S Indiány se situace uklidnila, jak jsem je oddělila, hoši vychladli. Když jsem Miloslava vypustila, holky ho vítaly, ukláněly se mu, došlo k poslednímu kratičkému souboji a teď se Pepa drží kousek dál, snad to vydrží.

Vnouček dal ve škole na nástěnku inzerát: BABIČKA VÁM DÁ INDICKÝ BĚŽCE JSOU K ODEBĚRU U BABIČKY. NA KOHO NEZBYDE KACHNA VYTISKNU MU NĚCO NA 3D TISKÁRNĚ.

Tak počítám, že se teď u nás dveře netrhnou a situace se brzy zdárně vyřeší.🤣🤣🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 11.02.2026, 10:19:01 xxx.xxx.11.197
Doron:

Já nemusím, já ho viděla!😅

To je bič Boží, ten Gustav, hodně chytrej a namistrovanej týpek !

S kachnama si povídám běžně, docela jim rozumím, nejvíc si oblíbili vnoučka, slyší ho přes celou zahradu a zdraví ho vítacím pokřikem, on jim po kachním odpovídá.., my jsme máklá celá rodina.🤣

S Indiány se situace uklidnila, jak jsem je oddělila, hoši vychladli. Když jsem Miloslava vypustila, holky ho vítaly, ukláněly se mu, došlo k poslednímu kratičkému souboji a teď se Pepa drží kousek dál, snad to vydrží.

Vnouček dal ve škole na nástěnku inzerát: BABIČKA VÁM DÁ INDICKÝ BĚŽCE JSOU K ODEBĚRU U BABIČKY. NA KOHO NEZBYDE KACHNA VYTISKNU MU NĚCO NA 3D TISKÁRNĚ.

Tak počítám, že se teď u nás dveře netrhnou a situace se brzy zdárně vyřeší.🤣🤣🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Všechny máte pojmenovaný? Jak se jmenují holky? 😊

Zrzavci
Zrzavci 11.02.2026, 10:28:52 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.02.2026, 09:43:56

my jsme máklá celá rodina.

souhlasim! 😀 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooct!

Pozdravujte nebohého krále Miloslava.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.