Orionka:Ale indiáni jsou krásní.
…to jsou ..nejhezčí jsou u sousedů 😂😂👍..
S tím obědem máte pravdu, já to brala jako chov na mazlení a srandu.😀
Orionka:Ale indiáni jsou krásní.
…to jsou ..nejhezčí jsou u sousedů 😂😂👍..
Jo u sousedů,dejte pokoj.Sousedi je měli a oni se chodili nažrat k nám,ale ne na slimáky,ale na zrní se slepicemi a kachnami.
acher:Jo u sousedů,dejte pokoj.Sousedi je měli a oni se chodili nažrat k nám,ale ne na slimáky,ale na zrní se slepicemi a kachnami.
😂😂👍…šikovní sousedi!!…i rozbitý plot je k něčemu dobrý 😄…a Vaši hafani neměli někdy svačinku?..
No jo, no. Když je nechali o hladu…
Indián je kachýnka inteligentní a vynalézavá. Navíc, sice nelétá, ale umí se šikovně protahovat škvírkou. Naši viděli v pangejtu za plotem broučí hostinu a škvíru našli. Ale vždycky se umí vrátit, to zas jo.
Psi si jich nevšímali,asi si řekli,že to nestojí za námahu.Oni k nám chodili přes silnici,naši zahradu a dírou,co mají slepice na zahradu.A ve výsledku na to doplatili,jelikož je přejeli.
Jj, jsou to chytré kačenky…o pižmovkách to říkám také 🙂…dcera je kvůli plzákům také měla ½, dokonce pod tújemi vyvedly mladé..ale byl problém 😄…byly zvědavé a velice společenské 😄..chodily k nim na terasu, kde sedaly přímo za skleněnými dveřmi a pozorovaly, co se uvnitř děje 😀…umíte si asi představit, jak ta dlažba po chvíli vypadala 🤣🤣🤣…tak bylo po čase rozhodnuto, darovala kačenky o dům dál 😄…ale byly moc roztomilé..🤗🦆🦆
Jsou to kámoši. To chce splachovat hadicí😃
😂😂👍👍
Díky. To tvrdí druhá půle taky……… kruciš… 🙂
Když není čas to prostě pořezat a někam jinam vyskládat, i kdybych se hecla… tak kam to dříví dát. Ta bouda by byla možná řešením….. furt mi to melduje v hlavě hlavně z toho důvodu, že už takhle toho máme fakt hodně v rámci tý rekonstrukce , tak jestli si ještě přidělávat další starání? Já to kurnik nevim. Chtěla bych je a kdyby toho nebylo na nás tolik, tak vůbec nerozmýšlím a jdu se zeptat na tu boudu, enemže, jsou to živý tvorové, patří k tomu řádná péče a tak. Teď se chodím starat k sousedům o slepice a dvě krůty, jede to tam v minimalistickým režimu a to bych já nedopustila, jenže fakt jestli má člověk ještě kapacitu, aby si nepodříznul pod sebou větve.
Hele, to musíte zvážit. Bouda by jim bohatě stačila a moc péče nepotřebují. Ale když stavíte, má člověk myšlenky jinde.
No právě. A jde o živý tvory, nechci to pak dělat nějak bokem. Nějaká ta péče tam prostě je - hlídat vodu, obstarávat čištění, případný třeba onemocnění a tak prostě. Já bych moc ráda, tím, že by to byli tři kačeři, odpadla by ta vejcová stránka věci a tak, ale………. Musela bych je pro začátek sžít s tou dorotou flekatou /beru ji teď ke slepicím, když mám možnost, tak aby si to osvěžila, co jsem ji učila/, aby náááhodou něco, taky aby se oni nebáli…. prostě jsem momentálně srab. je toho teď tolik k řešení, někdy bych se fakt potřebovala naklonovat. Tak jsem se zalekla. Jindy bych hledala jak, teď spíš uhýbám 😀 srab no. Do kdy je čas?
Tak opět podle dědečkova hesla “ není to ideální, ale službu to udělá”.🤣
Ten plůtek přijde pryč, je jen na prvních pár dní.
Snad ta výška stačí?
Tak to je naprosto dokonalý🙂. Plůtek stačí absolutně, nepřekonají víc jak cca 40-45cm.
Tak hurá;)
No náhodou Doron exkluzivní na tu rychlovku😉. Se budou mít jak v bavlnce.
Aj tak to se mi ulevilo, že lahvinky, jak jim máma říkala, budou mít svoje nový doma a nepůjdou na pekáč.
Doron krása. Výrazně lepší, než ta moje případná psí bouda.
Nerada vám beru iluze, ale část stejně bude muset jít. Je jich letos prostě moc.
To je starej bývalej kurník, trochu vyspravenej.
Já bych dala přednost tý psí boudě, ale já boudu tak před třemi týdny rozbila a vyhodila..,nikdo tam nechodil . Nojo no, tak je to vzdyčky.., jak člověk něco vyhodí, hned to potřebuje.
lahvinky,
Já jim zase říkám pochodující kuželky.