V této době už by asi měly být zazimované v mrazáku. Aspoň my to tak máme. A už se těším na jaro a další mláďata.
Kdo se potřebuje zbavit slimáků?
Aha, no já fakt mám představu, že přežívají, to je vidět člověka s paneláku, že jo.
ty u Doron nebyly plánované do mrazáku… ty jsou ozdoba zahrádky a zimovat budou
No taky jsem si myslela. Však nám to Dron vysvětlí.
Indiáni v mrazáku nejsou a nebudou 🙂. Vejce budou zjara a ne že ne 🙂.
Teď přišel kamarád ze zahrady a povídá: “ Hele, mám pocit, že to tam vede jedna ženská”.😅 Má pravdu, je to taková nejmenší kachnička, nejvíc uřvaná a všechny organizuje. Kačeři mají takový slabý nežný hlásky.
Jinak mě trochu dohání k šílenství tou svojí konzetvativností, když jsem vyměnila kulatou misku za hranatou nejedli, teď zase nechcou drahý kachní granule protože si zvykli na pšenici. Jídlo si hodně začali hledat sami, vlastně nevím, co žerou a už statečně brázdí celou zahradu.
Znají svoje lidi a svoje psy, k ostatním jsou ostražití. Tuhle jsem poprosila syna ať jen zavře dvířka, nechtělo se mi večer ven, to jsem si teda pomohla.. Nějak poznali, že se přiblížil někdo “ cizí” vyběhli z kachníku do zahrady a pak jsme je museli s Framíkem hledat a zahnat zpátky, překvapilo mě, že to dali i v úpné tmě.
Jsou moc fajn, na jaře jim možná udělám opravdový jezírko.
Fotky nemám nic moc ☹️
No ale v mrazáku by jim to taky slušelo, jsou pěkní! Já teda kachny nežeru, tak nevím, kdo by to pak zpracovával… potřebuju mrazák…
Jako s tím jezírkem mě napadá, jestli nejsou praktičtější ty bazénky… i když esteticky to není nic moc. Bazének člověk vyleje umeje, naleje novou vodičku… a co s tím jezírkem? Nebylo by to složitější na údržbu?
Taky se ten bazének dá zapustit pod úroveň, tj. nebude to nevzhledně trčet po zahradě, břeh se dá zpevnit, a když potřebuju udržovat, vypustím bazének třeba kalovým čerpadlem a vytáhnu ho růčo fůčo a vydrhne se venku z díry 🙂
Doron:Indiáni v mrazáku nejsou a nebudou 🙂. Vejce budou zjara a ne že ne 🙂.
Teď přišel kamarád ze zahrady a povídá: “ Hele, mám pocit, že to tam vede jedna ženská”.😅 Má pravdu, je to taková nejmenší kachnička, nejvíc uřvaná a všechny organizuje. Kačeři mají takový slabý nežný hlásky.
Jinak mě trochu dohání k šílenství tou svojí konzetvativností, když jsem vyměnila kulatou misku za hranatou nejedli, teď zase nechcou drahý kachní granule protože si zvykli na pšenici. Jídlo si hodně začali hledat sami, vlastně nevím, co žerou a už statečně brázdí celou zahradu.
Znají svoje lidi a svoje psy, k ostatním jsou ostražití. Tuhle jsem poprosila syna ať jen zavře dvířka, nechtělo se mi večer ven, to jsem si teda pomohla.. Nějak poznali, že se přiblížil někdo “ cizí” vyběhli z kachníku do zahrady a pak jsme je museli s Framíkem hledat a zahnat zpátky, překvapilo mě, že to dali i v úpné tmě.
Jsou moc fajn, na jaře jim možná udělám opravdový jezírko.
Fotky nemám nic moc ☹️
Koukám, že bazének pořád slouží, tak to jsem ráda 👍, doma byl zbytečně v polici v komoře.
Buggyra:No ale v mrazáku by jim to taky slušelo, jsou pěkní! Já teda kachny nežeru, tak nevím, kdo by to pak zpracovával… potřebuju mrazák…
Já kůpil pultovej 200l Gorenje.. 25kousků v něm není pomalu znát a od 17.9. 7,23kW tj. 63kW(500,-Kč)/rok.. Doporučuju 👍
Nejlepší je dětská vanička se špuntem. To se pak dobře manipuluje úplně všechno.
Dneska mi přišel, mudrovala jsem, jestli starý nedat opravit, u tohoto mě dostala e. spotřeba, ale zase něco vyhazovat, není to škoda? Pak tu najdu tenhle příspěvek - jasný znamení z vesmíru🙂. Mám objednaný maso, zeleninu můžu zase mrazit ve velkým. Mám radost!