Diky, bylo to tak, mame oplodneni za sebou 🙂
Jak poznam ze se koza zacina prskat? Kleskl mi nadoj asi o pul litru a min zere. Muze to byt znamka blizici se rije?
Jak poznam ze se koza zacina prskat? Kleskl mi nadoj asi o pul litru a min zere. Muze to byt znamka blizici se rije?
Může, dny se už krátí.
Mečí, močí, mrská ocasem. Ale některé kozy jsou “diskrétní”.
Diky, bylo to tak, mame oplodneni za sebou 🙂
Gratuluji vám oběma
Anonymní:Gratuluji vám oběma
🤣🤣🤣🤣🤣👍..také gratuluji😀…tak ať to vyjde 😄
kometa:Může, dny se už krátí.
Mečí, močí, mrská ocasem. Ale některé kozy jsou “diskrétní”.
OBĚ naše kozy už měly první říji před pár dny, řvaly celý den tak, že jsem se bála, aby k nám někdo neposlal kontrolu, že týráme zvířata 🤣🤣🤣…bohužel jsme nesehnali odpovídajícího kozla, tak , nás čeká repríza za 3 týdny 🙏🤦🤦😄
😀
Měli jsme 2 kozy u koní. Mladší, když měla “své dny” řvala, jen co jsme vstoupily do vrat. Toho si opravdu nešlo nevšimnout. Matka už byla uvážlivější.
Vlastně jsme měli i takovou kočku, než šla na kastraci. Ta vždycky zalezla do haly - plechové, ve které ten její jekot krásně rezonoval.
🤣🤣🤣👍jj..se zvířaty si člověk užije 😂🤦…s naší britskou kočkou Viktorkou jsme kdysi měli plány, že budeme odchovávat koťata…ale když se začala “mrouskat”po 14 ti dnech opakovaně, všechno si silně značkovala🤦, což se nedalo dlouho vydržet 😂, řvala ve dne a ještě víc v noci😂🤦, bylo rozhodnuto!!!…žádná koťata nebudou !!…kastrace a byl KLID!!😂🙏🙏…
U nás ještě říje nepřišla, letos se mi zdá, že to je nějak později 🤔 Loni touhle dobou už byly obě březí…