Aktuálně: 2 771 inzerátů260 962 diskuzních příspěvků19 160 uživatelů

Dobrý Veterinář chirurg/zubař

Lenacia
Lenacia 12.11.2025, 07:53:43 xxx.xxx.216.234

A já se vás tak zeptám… ideálně západní Čechy nebo někdo kdo takhle dojíždí po republice… a komunikuje .

Kobyle jsme našli bohužel degenerativní onemocnění zubů a bude zřejmě potřeba trhání zubů… rentgeny už mám hotové a ready k poskytnutí, ale veterinář mi jaksi kvůli úrazu odpadl, další sice požádal o rentgeny ale teď jakákoliv komunikace vázne a nevím proč.

A tak nějak nevím na koho se nyní s tímto zákrokem obrátit abych nečekala do jara.

Buggyra
Buggyra 12.11.2025, 09:27:14 xxx.xxx.198.226

Já za sebe zatím počáteční dobré zkušenosti s mladým MVDr. Jakubem Hanáčkem z Jičína, jsem přesvědčená, že by vyrazil i dále od bydliště, kdyby na to přišlo. Je na fejsbůku i dohledatelný kontakt na googlu. Je výhoda, že je zároveň kovář, takže já jsem si ho posledně pozvala na takovou sdruženou návštěvu 😀

Teď ho mám vyžádaného také, budu mu muset zavolat. Měl nějakou nepříjemnost, snad ne přímo úraz s následky, ale musel se trochu vzpamatovávat, tak odsouval termíny, no a sice jsem tehdy řekla, že nespěchám, ale už se to pomaličku chýlí, takže ho zkusím ulovit a mohla bych ho ukecat i aby mi přivezl odčervení, to mě teď tak napadlo, že je šikovná kumulace povinností 🙂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.