Bydlíme v takovém zapadákově, kde neni ani poradne detsky doktor, tenkrát jsem vetovi volala vecer a rekl mi at prijedu az rano, no proste skoda slov. Uz jsem si nasla pro druhého pejska jineho sice daleko ale uz po této zkusenosti mu neverim. Druha fenka ma 8 let a ma problem ze ji strasne smrdi z tlamy, čistíme zuby a dáváme do granuli i mořskou rasu ale je to porad stejny, začli ji i padat zuby, nevite jestli to nesouvisí treba s nejakym onemocněním? Uz vidim problemy uplne vsude😔
Náhle umrti
Děkuju🙂!
Nemá zubní kámen?
Ten ji byl odstraněn asi pred 3 mesici
Druha fenka ma 8 let a ma problem ze ji strasne smrdi z tlamy, čistíme zuby a dáváme do granuli i mořskou rasu ale je to porad stejny, začli ji i padat zuby, nevite jestli to nesouvisí treba s nejakym onemocněním?
Kdyby Vám osobně padaly zuby, jak byste to řešila? Uvědomujete si vůbec, že když už začnou zuby padat, probíhá pod nimi fakt šílený zánět? Víte o tom, že může klidně pod vlivem zánětu dojít k prasknutí čelisti? Pfuuuu, tohle já prostě nikdy nepochopím. Ta fena potřebuje odborný stomatologický zákrok a ne sypat kelpu do žrádla.
Ta kelpa hlavně ani nepomůže. Malý plemena na to dost trpí.
Smrdí z tlamy,k tomu padají zuby,rovná se stomatologický problém,který se musí řešit. Opravdu si najděte nějakého kompetentního veta,tohle je děs
Sarah, Zuzky se určitě zeptej,ale u porodu má člověk domluvenou veterinu předem, běžnou noční pohotovost vůbec nemusí mít, ale v případě porodu jsou připraveni.
Samozřejmě jsem to uz davno řešila a muj vet ji pod narkozou odstranil zubní kamen a to jsem se ho musela jeste prosit jinak by me jen odbil stim ze malym plemenum proste z tlamy smrdi a zuby padají stářím..musim co nejdrive požádat nového veterináře o podrobné vysetreni.
No tak to je hustý…. … i když co já se divím, taky jsem musela změnit veterinu, kam jsem chodila roky, protože přístup k problému, se kterým jsem přišla, byl katastrofální.
Doron, takže to veterinární klinika IVET, Ke Kamýku 996/3, Praha 12
janaa- právě, že měli tehdy domluveno jinde, ale nakonec je nevzali (měli prý jiný těžký případ), tak volali a jeli nakonec na tu kliniku IVET.
17.11.2025, 13:00:11 xxx.xxx.147.163
ze malym plemenum proste z tlamy smrdi a zuby padají stářím.
Smutné, že někdo takový ordinuje a říká si zvěrolékař.
To jsou perly. Nedávno se paní na FB ptala, zda je normální,že jim tříletý labík kulhá po půl hodině procházky na přední,že jim vet řekl,že je to těžké plemeno a nemá cenu to řešit🤮
V Praze sice veteriny s pohotovosti jsou, ale taky je tu moc psu na ne. Ne kazda pohotovost i operuje a kdyz uz operuji, dalsiho psa nevezmou…S jednim kontaktem si nevystacite. Nahlaseny porod je neco jineho nez treba torze.
Proste kdyz je potreba, ani v Praze to neni jednoduche. Bohuzel to aktualne resim, protoze svatky a to je vzdycky cas na prusvih. Jsem se psem v Brne, kde ho vzali okamzite.
Přitom já to nechápu… ať už je vet zvířátkomil a nebo ne, tak tohle je to, co mu generuje nějakej zisk… nemocnej pes, kterej potřebuje vyšetření, zákrok, léky….kdyby všichni měli psy zdravé a chodili jen na očkování, tak to asi žádná finanční hitparáda nebude.
Jako jasně zbytečné tahání peněz z majitele je blbý, ale když má pes evidentně zdravotní problém a vet nad tím mávne rukou….
Na obranu vetu - kdyz se porad setkavate s majiteli, co “drahou” diagnozu nechteji, snadno sklouznou k leceni naslepo obecne
Spravne to neni, ale jsou to stale jen lide
Ať Vám to se psem v Brně dobře dopadne a pes je v pořádku!🍀🙏
Jo jasně….já se teď bavím o případech, kdy vet nad něčím prostě mávne rukou.
Jako u těch Máťovo drápů…dorazím každý 3 týdny se psem, kterému hnisá dráp u lůžka…u třetího drápu, už je naprosto jasný i mně jako laikovi, že tohle není mechanické zranění a dokonce na to veta upozorním a mám zájem to nějak řešit a odpověď po stržení třetího drápu je “no antibiotika už mu dávat nebudu, drápů má ještě hafec” a na můj dotaz, co teda můžu udělat pro to, aby se to neopakovalo “kupte mu biotin”……no to opravdu není o tom, že bych řekla, že je vyšetření drahé a léčba taky a že ho nechci…
Sarah01:Doron, takže to veterinární klinika IVET, Ke Kamýku 996/3, Praha 12
janaa- právě, že měli tehdy domluveno jinde, ale nakonec je nevzali (měli prý jiný těžký případ), tak volali a jeli nakonec na tu kliniku IVET.
Alenko na Ivetu zmtvili tehda tu Otikovo kastraci.
Ono na velkych klinikach strasne zalezi, na jakyho doktora narazis
Nebudu se rozčilovat, fakt ne. Jen bych Vám upřímně přála stejný zdravotní problém, jaký má Vaše fenka. Stejného rázu a stejně dlouho bez řešení situace.
Arosek:Alenko na Ivetu zmtvili tehda tu Otikovo kastraci.
Ono na velkych klinikach strasne zalezi, na jakyho doktora narazis
Jo, to je pravda, že na těch klinikách je nejlepší, když si člověk najde toho svýho doktora a chodí jen k němu. Zrovna teď jsem se nezávisle na sobě bavila se dvěma majiteli, co chodili v Opavě na kliniku Gebauer, jeden spokojený a druhý naopak ne.