Aktuálně: 2 333 inzerátů269 207 diskuzních příspěvků19 328 uživatelů

Labutě na náplavce

Sarah01
Sarah01 05.02.2026, 10:16:23 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Však snad nikdo neřekl, že je to v pořádku.

Ještě jednou: To je samozřejmě pravda, ale není to argument na shariganovo “zvířata v lidské péči se mohou mít klidně lépe než v přírodě”. To je jednoduše také pravda, proti tomu nelze namítat tím, že příroda je přirozená. Příroda může být přirozená a zároveň se v ní mohou mít zvířata hůř než v lidské péči.

Vaše víra, že divoká zvířata by se neměla lépe v lidské péči, nevyvrací shariganovu tezi, že divoká zvířata se v lidské péči mohou mít lépe než v přírodě.

A o nic jiného mi nešlo. Dědka s labutěmi vůbec nekomentuji, vypíchla jsem si jen a pouze tuto myšlenku.

Já prostě nevěřím, že by divokým zvířatům v přírodě bylo paušálně všem a vždy lépe než v lidské péči, a jistě by se našla některá empirická data pro oporu tohoto názoru.

Však já vám to neberu. Vy si myslíte toto, já zase něco jiného, no, to už tak bývá. Já jsem ten příspěvek brala jako celek, nevytrhávám věty z kontextu a obecně to ani nemám ráda. A prostě jak už zaznělo výš, chápu, že toho dědka asi nikdo neobhajujete, ale… zní to, jako kdyby jo.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.