Zdravím. Nechtěl jsem už reagovat na ty pravé české připomínky nebo jsem to vložil pro jiný záměr, ale teda Vám jen napíšu, že nebudou probíhat žádné ty kila a ani žádný ty psi! To se děje asi jen tady v Čechách, tady se drží závist, lakota a nenažranost, bohužel.
Chovatelova slova: o své papoušky se starám s láskou a Bůh mě tahle odměnil.
Zdravím. Nechtěl jsem už reagovat na ty pravé české připomínky nebo jsem to vložil pro jiný záměr, ale teda Vám jen napíšu, že nebudou probíhat žádné ty kila a ani žádný ty psi! To se děje asi jen tady v Čechách, tady se drží závist, lakota a nenažranost, bohužel.
Chovatelova slova: o své papoušky se starám s láskou a Bůh mě tahle odměnil.
S pozdravem Zappe
No neviem,neviem.Tie klietky na prvéj fotke majú kolko?1 m.to určite nie je.V strede jedno bydlo aj to akési modré.
“Neviem, neviem čo já za mamku mám…” A to víte? Pane, ty klece co Vám padly do oka, tak nejsou chovné! Tam dávají papoušky, kteří jsou na prodej nebo liché kusy… Stačí vysvětlování i na Slovensko. Zappe
“Neviem, neviem čo já za mamku mám…” A to víte? Pane, ty klece co Vám padly do oka, tak nejsou chovné! Tam dávají papoušky, kteří jsou na prodej nebo liché kusy… Stačí vysvětlování i na Slovensko. Zappe
Možno Vám robí čítanie slovenčiny problém.Ja som nepísal nič o chovných.A čím si vták ktorý je na predaj,alebo lichý zaslúžil takú OBROVSKÚ klietku?Nestačila by mu prenoska?Vysvetlenie bude určite zaujímat nie len slovákov,ale aj moravákov,čechóv a iné národnosti.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.03.2026, 06:19:36
No vôbec nemám problém zo slovenštinou. Vy snáď vidíte, že v tých klietkách sú nasáčkovaný jako sardinky? Po svojích cestách som videl a zažil už dosť, ale nikdy som nikoho nekritizoval jak a kde čo chová, každý podla vlastných možností a len mimochodom, Vy by jste mal asi velký problém s návratom. Mňa viac zaujímá výsledok, rady a skúsenosti, za ktoré som vďačný. A toto je ponaučenie pre mňa, už nikdy žiadne podobné fotky ani vlákna! Podobný rýpaly a posmeškáry si nezaslúžia niečo podobné ani vidieť!
Za tie roky som sa stretol s predajom aj z prenosiek a tiež z rôzných malých klietok…ale snáď si kupovaného papagája prehliadnem a skontrolujem a to precízne a potom to je len moja vec. Ďalšie vysvetlovanie skončilo pre všetky národnosti. Majte sa ako chcete. Zappe
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 15.03.2026, 07:32:23
Sledujem diskusiu tu aj na Ifaune.Za to že sa snažíte vždy poradit máte plus,ale teraz nechápem prečo si stále zastávate chovatela ktorý zverejnil tie forky.Je to Váš známy?A už vobec nechápem čo tu píšete.Napísal som,že sú klietky preplnené?Napísal som,že mám problém s predajom z prenosiek,alebo malých klietok?Písal som niečo o tom,že pri predaji z maléj klietky može mat vták problém?Nič také.Ja som reagoval “a není to ani žádná farma”.Ale v jednéj veci máte pravdu"jak a kde čo chová, každý podla vlastných možností".Vám sa zdá,že tie podmienky su vyhovujúce?Ved ten vták kým sa predá može byt pól roka a viac zatvorený v takéj klietke.Keby tam boly 2 bydlá 30 cm od seba aby vták mohol aspon preskočit.A netreba sa hned urážat,ked má niekto iný názor.Je to diskusia.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.03.2026, 09:42:34
Jste neskutečný ignorant a manipulátor, nesedíte náhodou ve vládě? V posledním příspěvku všechno otáčíte, jakoby já nic, já muzikant. Vždyť máte jasně napsáno, že je to chovatel a i odkud pochází a na jiném portálu je uvedeno, že mláďata byli vyndané za účelem nafocení p.Zappe, tak i z tohoto je zřejmé, že se poznají a nebo znáte někoho, kdo by něco takového udělal pro vás na SR nebo v ČR? Malé klece, přenosky jste hodil do ringu zase vy a odpověď máte, že nikoho nikdy neodsuzuje, že má jiné priority. Prostory dostačující nebo nedostačující je věcí názoru a v téhle době, kdy mají předepsané rozměry i kurníky pro slepice, králiky atď. tak hodně lidem to vstoupilo do hlav až z toho onemocněli sami! A nevěřím, že v tý kleci je zavřený půl roku, jako píšete vy nebo i já to tak nějak praktikujem, že vím kdy si má zájemce přijet, tak kus nebo pár odchytím do menší klece a pak zájemce si v klidu je prohlíží, popíjíme kafčo, pokecáme a před vložením do přepravky je pustím do místnosti, aby viděl jak létají a chodí. Co je na tom špatně? A také si nemyslím, že by se jen tak urážel nebo podle mě má trpělivost jako stádo slonů. Teda i když je teď odhlášen😱
To si děláte srandu? Jak trochu odchýlili? Ta paní se ptala na p.Zappeho jestli tady ještě bude a já jen napsal těch pár slov ve smyslu, že snad na nás nezanevře. Toď vše, tak to je pěkná diskriminace a byrokracie a koukám, že jste “správce”…tak to vy nebo přímo admin? Také budete mazat?
Když se něco maže, bylo by dobré, aby správce v tu chvíli do tématu napsal něco jako že proběhl zásah administrátora z těch a těch důvodů a že byly smazány nějaké příspěvky. Já jsem byla na konci zcela zmatena.
NN (neregistrovaný)16.03.2026, 08:18:30xxx.xxx.186.2
kometa:
Není to nic proti vám. Jenom jste se s Amálií trochu odchýlili od tématu.
Na těch příspěvcích pokud si je dobře pamatuju nebylo nic závadného. A jestli tohle bylo odchýlení, no to by musely být smazaný celý vlákna tady…. Ten zásah mi opravdu přijde přehnaný. A zároveň tu necháváte nadávky. Nechápu ☹️
Zdravím, chci se jen podělit o tu malou krásu. A můžu jen uvést, že to není z EU a není to ani žádná farma. Zappe
Zappe hlavu vzhůru. Děkuji za fotky z třetího světa. Kdo neodchoval, nedokrmil a neprodal pár velkých papoušků tak neví o co jde. V těch menších klecích jsou papoušci před odstavem, kde se teprve učí stát na bidle. Naprosto běžná praxe. Budka - odchovna nebo kbelík podle věku - malá klec s bidlem - voliera/prodej. No a kdo nikdy nevycestoval z české kotliny tomu těžko vysvětlíte cokoli mimo jeho rámec zkušeností.
bylo by dobré, aby správce v tu chvíli do tématu napsal něco jako že proběhl zásah administrátora
Dobře, příště napíšu.
Tak teď je jasné, že je to vaše práce. Už pár krát jsem si všiml, jak tady, ale i v jiných rubrikách, že moc ráda mažete! Obávám se, aby to pro vás nazůstal jako koníček, ale aspoň doufám, že jste pod kontrolou admina. Jinak o papoušcích nic nevíte, tak nevidím důvod z vaší strany jakkoliv tady zasahovat. Něco jiného bude, když by tady padali nadávky a vulgarismy.
p.Zappe je také správce, myslím…,ale v mazání je rozhodně daleko, daleko za vámi.