Aktuálně: 2 226 inzerátů287 867 diskuzních příspěvků20 630 uživatelů

Narazil jsem na carnie.cz, máte zkušenost?

Lord_SnajPe
Lord_SnajPe 15.06.2026, 20:57:13 xxx:xxx.bd30:3154

Ahoj všichni, obracím se na vás pro radu. 

Už delší dobu řeším, čím krmit toho našeho vybíravého mlsouna (mám doma psa i kočku). Snažím se v tom nekonečném výběru v Super zoo nebo na Heurece najít něco, co není jen samá pšenice a barviva, ale zároveň mě to finančně nezruinuje. Teď jsem náhodou vygooglil e-shop Carnie a popravdě mi to trochu vyrazilo dech. U jejich řady Carnie Original uvádějí obsah masa až 99 % a že je to monoprotein . Což by pro našeho psa, co má citlivé zažívání, bylo super, ale zajímalo by mě – je to vůbec reálné? Máte to už někdo vyzkoušené? Díval jsem se i na ty jejich kapsičky pro kočky (Beefy Buffy). Píšou tam o 81 % masa, což mi přijde na kapsičku v téhle ceně (vychází to snad na 11–12 Kč za kus v tom velkém megapacku) jako docela úlet, když běžně v marketech vidím u těch známých značek typu Gourmet nebo Felix třeba jen 4 % . 

Moje otázky na vás: 

Chutná to? Jsou ty paštiky fakt tak masité, jak slibují? 

Složení: Fakt v tom nejsou žádná umělá dochucovadla? Píšou tam o taurinu pro srdce a zrak, což vím, že je u koček důležité . 

Doprava: Viděl jsem, že mají dopravu zdarma nad 1 700 Kč, tak zvažuji, že bych vzal ten „megapack“ 52 nebo 60 kusů, aby se to vyplatilo . 

Budu rád za jakýkoliv názor, jestli to má smysl zkoušet, nebo mám raději zůstat u klasiky. Přece jen, pes je člen rodiny, tak mu nechci dávat nějaký šrot . 

Díky moc za tipy!

• má smysl zkoušet?
  • Jo 0 hlasů
    0 %
  • Ne 1 hlas
    100 %
  • Celkem 1 hlas
Hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé
kometa
kometa správce
16.06.2026, 08:37:16 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lord_SnajPe z 15.06.2026, 20:57:13

Reklama. Viz vedlejší vlákno Všeobecný pokec.

Ale když chcete vyhazovat peníze… Zrovna kuřecí maso je asi nejčastějším alergenem.

Varaxi
Varaxi 16.06.2026, 10:59:52 xxx:xxx.3c97:e63e

Smysl to nemá. Kvalita bude naprosto průměrná. 

Nemají napsané složení v češtině, ta věc se zeleninou obsahuje vodu. Že je to monoprotein… To je kuře v supermarketu taky. A na rozdíl od tohoto máte přesné poměry kost-svalovina-vnitřnosti zaručeny, pokud koupíte celé zvíře. Navíc se na to nemusely plýtvat zdroje. Fakt, kuře je celoročně snadnodostupný artikl, nač je zavařovat? Plus je předražené. 

Existuje milion podobných konzerv. Tato není ničím výjimečná. Nevidím jediné pozitivum. Mít zdravého psa, nekoupila bych to. 

megi-the-pes (neregistrovaný) 16.06.2026, 15:36:41 xxx.xxx.6.45

fakt musíme tahat konzervy z UA
eko jak sviňa
a rozhodně splňují normy, že jo
v coopu maj stejný žrádlo za 14,90
nazdar

acher (neregistrovaný) 16.06.2026, 17:04:38 xxx.xxx.222.196

Konzervy a maso beru od Sokol Falco. V konzervách je 100% maso, napsané složení nebo mají konzervy s různou zeleninou. Granule jsem  měla od  Bohemia Pet Food, psala o nich myslím ph, tak jsem vyzkoušela, když krmil manžel. Dokonce jsem mu k tomu vzala i ty vývary. Psovi to chutnalo a manžel to měl bez práce. Spokojenost na všech stranách.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.