Ahoj, já používám obě. S tou suchou se lépe "pracuje", přidávám jí do mrkve a nemusí se to tak vysušovat strouhankou. A taky se dá nasypat do misky jen tak bez ničeho a ovoce dát zvlášť.
Tu vlhkou dávám méně, kupuji medovou a ta krásně voní, proto ji používám .-))
Austrálii, nevím proč, to trochu déle trvalo ale zvykli si, ono jim taky nic jinýho nezbylo, protože s vejcem sem nadobro skončila kvůli tomu že sem se pořád bála aby se v těch parnech nezkazilo. Drobotina a agapornisové se na to vrhli hned a aymary mi to odmítají, dokonce i jejich oblíbené mrkve se nedotknou pokud ji tam dám. chce to vyzkoušet
Vystřídala jsem různé značky, koupila sem vždycky zrovna ty na které sem se natrefila, ty co mám teď nejsou nijak označené, ale mám dojem že dovozce je ježdík.
tyhle co mám ted mám z burzy, vybírám podle vzhledu, ty medové krásně voní i přes sáček, troufám si říct že je to na stejné brdo a je jedno jakou koupíte.