Aktuálně: 2 487 inzerátů • 293 057 diskuzních příspěvků • 21 481 uživatelů

Stavba

⋮
Jakub (neregistrovaný) 02.12.2009, 15:59:12 xxx.xxx.12.8
Dobry den mam dotaz na ktery najdu odpoved v knizkach na internetu vsude ale chtel bych otom podiskutovas chovateli: mam nacteno obrovske mnozstvo knizek casopisu a webovych stranek ale prece rada od chovatele je knezaplaceni ne?? Budu stavit voliery asi 3 rozmery budou 3delka 1sirka 2vyska chtele bych se zeptat jestetli muzu dat do prvni Rozely pestre do prostredni Papousky nadherne a do posledni Penanty?? jen bych se chtel zeptat jestli se nebudou ptaci napadat pres pletivo???dekuji za odpovedi
⋮
papy
papy 02.12.2009, 16:25:50 xxx.xxx.14.22
no podle mě asi budou,hlavně penanti.já mám mezi nimi a červenokřídlímy radši dvojité pletivo.rozhodně se to vyplatí,jestli máte dát o 200 víc a mít jistotu že budou mít všichni drápy v pohodě tak dejte na mě.Je to na vás,ale já vím co dělá ten můj penant,když přiletí na zahradu např.straka.Hned vletí na pletivo a dělá to známé hrození penantů(ťaťaťaťaťa).At se daří
⋮
Jakub Pazderník
Jakub Pazderník 02.12.2009, 16:40:49 xxx.xxx.214.9
Podle mně nebude problém.Ale radím mezi roseli nějaký druh (jako ve vašem případě).Já meti nimi mám mnichy.Ale penanti jsou velice agresivní proto doporuči dvojité pletivo nebo nějaký jiný druh(např.Mniši,Korely)
⋮
Jakub (neregistrovaný) 02.12.2009, 18:49:54 xxx.xxx.12.8
a muzou byt mezi temi penanty a rosalami byt papousci nadherni?? budou jim ublizovat??
⋮
Calta (neregistrovaný) 02.12.2009, 20:35:51 xxx.xxx.180.130
Dobrý večer.Nádherní a kouřový jsou velice klidní papoušci.Právě mezi rosely se hodí výborně.Sám to mám poskládané-penanti,králováci,barnardi,červenokřídlý,penanti,kouřový,penanti,nádherní,čevenokřídlý.Dokonce dvojité pletivo nemám všude a funguje to.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.