Jediný rozdíl mezí vaší a mojí je ten, že moje se nedá vzít na ruku ani hladit, protože couvá pryč a občas u toho zasyčí..
Jinak, pokud Vám nejde foto, zkuste ho v nějakém programu trochu zmenšit, mě to taky nejdřív nešlo.
Můžete mi prosím poradit,???Dobrý den mám novou korelku ze zverimexu cca 6dní doma. od samého začátků prská a je vidět že se bojí. Ale už si vezme i slunečnici z ruky. myslíte že se přestane bát,, někdy je na ní vidět že chce jít z klece ven se prolétnout, ale já se bojím že jakmile ji pustím už ji nechytnu když prská a bojí se
Můžete mi prosím poradit,???Dobrý den mám novou korelku ze zverimexu cca 6dní doma. od samého začátků prská a je vidět že se bojí. Ale už si vezme i slunečnici z ruky. myslíte že se přestane bát,, někdy je na ní vidět že chce jít z klece ven se prolétnout, ale já se bojím že jakmile ji pustím už ji nechytnu když prská a bojí se
Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli nahore jde o samicku?Je ticha.Dole je samecek.dekuji
Zdravím, pro Krista pána, tak z takové fotky nevím kdo by věděl, tak jen čistý typ, že by to mohla být samička, ale chce to víc fotek, stáří. A nezlobte se, ale co ta klec…to je výkrmna pro kachny?! Absolutně, ale absolutně NEVHODNÁ a ty kulaté rovné jako bidla, hrůza a děs! Proč někdo vůbec pořizuje kulaté klece, nechápu nebo něco podobného je tak akorát pro plyšáka👎! S pozdravem Zappe
Ahoj môžem preniesť korelu s klietkou do druhej izby a tam ju vypustiť ?mám ju asi týždeň zvykáme si pomaly na seba.
No ahoj, tak to určitě nedělej. To je málo času pro Vás oba. Sedni si blízko klece, mluv na ní a nabízej pamlsek( zrnko slunečnice, klasové proso, kousek piškotu). Je divoká nebo ručně dokrmená? Když divoká, tak jí nepouštej ven, tak dlouho až si vezme z ruky pamlsek. Musíš to zkoušet každý den aspoň 1 - 2h a taky dávej ruku s kláskem do klece, aby si na ní sama nastoupila a pak máš vyhráno. Co foto? Přeji trpělivost, Zappe
Ďakujem za odpoveď je to samička narodená v apríli.Je od chovateľa z voliery.Každy deň sa jej venujem rozprávam jej už si vezme aj proso z ruky keď otvorím klietku.Idem na ňu opatrne aj prvé čistenie klietky sme chvalabohu zvládli opatrne.Viem že to je dlhý proces nechcem niečo uponáhľať. 😊 Takže na vypustenie máme ešte čas?
A môžem preniesť klietku aj do inej izby keď ju potom budem chcieť vypustiť?
No postupuješ správně 👍 a teda má asi 3měsíce, takže si na tebe a vše kolem zvykne 👍jen musíš být trpěnlivá a nic neuspěchat. S vypouštěním z klece ještě počkej, viz.výše. Myslím, že to trvat dlouho nebude. A vše co jí dáš, tak pořádně omýt pod vodou. Jinak nezapomeň na kvalitní výživu, minerály, bílkoviny, okusy, zelené, ovoce a zeleninu. A doufám, že v té kleci nemáš ty rovné vyhoblované bidla, ty jsou absolutně nevhodné a škodlivé a nebo ty umělé = hrůza! Chce to přírodní = černý bez, vrba, jabloň, třešeň a pro korelu min.3cm průmer. Pro orientaci přidám pár fotek. Přeji úspěch a radost. Zappe
PS: v kleci jí můžeš přenést, ale kdyby se bála a mlátila sebou, tak jí přehoď přes klec hadr.
Máme záhradu čiže o bidla vetvičky má postarané 😊a ďakujem za cenné rady 👍.