Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak jsou mezi Vámi oblíbené korely?Co jsem koukala, spoustu z Vás má větší papoušky... Korely mě okouzlily a tak bych se chtěla zeptat, jestli se mezi Vámi najde někdo, komu too ptáčci taky tak učarovaly jako mě... Lucka
chováme papoušky už 30let a nikdy jsme nebyli bez korel.Mívali jsme i tři,čtyři páry ve dvou voliérách.Teď máme jen jeden pár,protože jsme omezili počet voliér,ale souhlasím s Vámi,že jsou to pěkní papoušci,bohužel trochu podceňovaní.
Taky jsem začala teď na novo s korelama,přidala jsem je andulkám.Zatím snovým párem se mi moc nedaří,ale mám prý být trpělivá,tak uvidím.dřív jsem měla dva samce,jeden z nich se naučil pískat melodii co jsem ho naučila,jen jsem vyšla na zahradu hned začal pískat,asi si chtěl povídat.Bohužel už byl starý a uhynul,škoda ho.Pak jsem na nějakou dobu s chovem přestala,pořídila jsem si opravdové mimino a teď jsem se k tomu zase vrátila a korely u mě nesmí chybět..Nejvíce se mi líbí klasické přírodní a bělohlavé,ty bílé ve mě budí určitý respekt,nevím proč.