lucka (neregistrovaný)30.10.2007, 11:12:41xxx.xxx.231.130Ahojky lidičky moc potřebuji poradit . Mám doma samečka andulky půl roku starého a pořád se mu třepe křídlo. Lítá normálně. Byl i trochu apatický , ale po vitamínech se to spravilo. Křídlo si mu ale pořád třepe a já nevím z čeho. Musím podotknout, že to není celí den v kuse, ale i tak se mu třepe neobvikle často a ještě k tomu jen jedno. Děkuji za radu
Luke11230.10.2007, 14:17:55xxx.xxx.182.2Zdravím vás.zkuste vypozorovat kdy se mu třepe.Jestli je jen v určitou dobu nebo když někdo piřjde nebo tak.Kdyžtak si me přidejte do icq a tam si možem o tom psat.
Peroqe30.10.2007, 16:56:23xxx.xxx.223.114Zdravím. Třepe se mu už od té doby co jste ho koupila?? Mě se stal tento problém u mladého zpěváka, když vylétl z budky narazil si křídlo, ze začátku nemohl létat, dnes je mu již něco kolem jednoho roku, létá celkem dobře, ale třepe křídlem, přesně tak, jak popisujete vy.
lucka (neregistrovaný)01.11.2007, 18:31:05xxx.xxx.212.121Začal třepat křídlem teprve nedávno,dělá to asi dva nebo tři týdny. Létá úplně bez problému a když jsem ho pozorovala tak sem zjístila, že se mu třepe nejčastěji v podvečer a uš od mláděte nechce vylétávat z klece, takže ho nenutím, jen občas aby se trochu protáhl, tak mě napadá jestli to nemůže být třeba z nedostatku pohybu. Mám ho spolu s dalším samečkem , kterého mám asi měsíc a ten je vpořádku a létá z klece normálně. nemohl mu třeba ublížit i on. Ze začátku se moc nemuseli a pořád se klovali, ale ted uš je to v pořádku.Moc děkuji za vaše rady.
Luke11201.11.2007, 19:12:18xxx.xxx.182.2Je možné že ho klovl do nějakého nervu nebo tak.Ale spíš mě zajímá co se u vás v podvečer děje.Jestli se váš partner třeba nevrací z práce nebo já nevím něco takového..
Lucka (neregistrovaný)03.11.2007, 19:49:56xxx.xxx.212.121Ahojky, jestli myslíte, že by tak reagoval na něčí příchod tak si myslím, že tím to nebude, dělá to i když jsme s ním všichni v místnosti a povídam si s ním. Spíš to bude tím nervem. A nebo tím, že mává křídli a plácá s nimi o vetvičky co mají místo umělích bydýlek. Myslíte, že se mu to spraví samo, nebo s ním mám jit na veterinu. Jestli by mu vůbec v tomhle případě mohli nějak pomoct. Moc děkuji za odpověď.