Korelu po výletu ?
11.11.2007, 14:42:04 xxx.xxx.25.173
Korela ihned po výletu neumí sama přijímat krmivo, alespoň né tak dobře jako andulka, u korel to trvá opravdu dýl, proto počkej ještě alespoň 10 dní. Kdybys ji vzal hned jak opustí budku tak na 99% nepřežije. Korela se dá dobře ochočit, ikdyž ji odebereš i 10 dnů po vylétnutí, takže není kam spěchat.
Dobrý den, mám první mladé korely a nevím kdy vyletí. V pondělí budou mít měsíc, ale pořád to zkouší. Ale nevím jestli jim mám s výletem pomoci. Prosím za odpověď a děkuji moc 🙁. Jsem začátečník
Nechte to na nich.😎
Ani ve dvanácti letech by mě taková blbost nenapadla -pomahat vyletět korelam, kam jsme se dostali?
zbynek: Zdravím tě.
Korela ihned po výletu neumí sama přijímat krmivo, alespoň né tak dobře jako andulka, u korel to trvá opravdu dýl, proto počkej ještě alespoň 10 dní. Kdybys ji vzal hned jak opustí budku tak na 99% nepřežije. Korela se dá dobře ochočit, ikdyž ji odebereš i 10 dnů po vylétnutí, takže není kam spěchat.
Proč tady radite špatně , korely zásadně odebírat až po 14 . Slovy 14 dnech ! Píšete že andulky žerou ihned ? Aspoň někdo si to tak muže přeložit , to samé platí pro andulky.
Takže to mám nechat na nich? Oni sami vyletí? Děkuji
25.05.2025, 13:47:20 xxx.xxx.147.163
A vy jste kdo?
25.05.2025, 15:01:22 xxx:xxx.df97:1183
Janoušková Štěpánka:Dobrý den, mám první mladé korely a nevím kdy vyletí. V pondělí budou mít měsíc, ale pořád to zkouší. Ale nevím jestli jim mám s výletem pomoci. Prosím za odpověď a děkuji moc 🙁. Jsem začátečník
Zdravím, tak odpověď jste už dostala a já se jen přidám, v žádném případě jim “nepomáhejte”!
Ale taky mě napadlo, jak máte budku vysokou? Což by až takový problém nebyl, ale jedině v případě, že by v ní byl žebříček pro snadnější výstup! S pozdravem Zappe
Děkuji
Dobrý den, mám korelu jednu,ale ta má taky vajíčka. Je to normální? Děkuji
Jestli je to samice, tak je to úplně normální. Jestli je to samec, tak to normální není! 😎
26.05.2025, 11:35:00 xxx.xxx.139.178
Janoušková Štěpánka:Dobrý den, mám korelu jednu,ale ta má taky vajíčka. Je to normální? Děkuji
Zdravím, tak milá paní nebo slečna, neznamená že když jste začátečník, tak si nemůžete tady nebo i na jiných portálech najít co potřebujete vědět a pak, když tak se klidně zeptat. Snaha se počítá! Ale tady se to už stalo zvykem, že prostě k čemu se budu snažit, vždyť oni mi to najdou nebo napíši! Váš dotaz se už tady hodně probíral, chce to jen hledat. Navíc jste ani neodpověděla ohledně té budky a teď zase, že máte další samičku, která snáší bez samečka, což je normální a přirozené! Proč je sama? Máte je na chov nebo jsou to mazlíčci? S pozdravem Zappe
26.05.2025, 11:53:40 xxx.xxx.147.163
Otázka, jestli se jedná o stejné Janouškové Štěpánky. Nějak se v nich nevyznám. Jedna odchovává mláďata, druhá má jenom samičku.
26.05.2025, 13:19:46 xxx:xxx.7cef:1aaf
IP adresa xxx:xxx.45c:860d
Je stejná, akorát její první dotaz je asi z jiného mobilu? Z mobilních dat je jiná IP adresa jako z domáce WiFi, ale to asi víte. S pozdravem Zappe
26.05.2025, 13:31:32 xxx.xxx.147.163
Ano, nesouladu IP adres jsem si všimla a vím, že to nic neznamená. Spíš mně přišla rozdílná forma příspěvků. Ale můžu se mýlit.
Tak pardon no! 🤬😠
26.05.2025, 14:25:06 xxx:xxx.7cef:1aaf
Nene - IP adresy znamenají celkem hodně. No a už se paní nebo slečna omluvila, ale neodpustila si mračící smajlíky. Né, že by mi to trhalo žíly, ale čekal jsem radši odpověďi… No nic, za dobrotu na žebrotu! S pozdravem Zappe