Aktuálně: 2 477 inzerátů • 293 013 diskuzních příspěvků • 21 480 uživatelů

Alexandr malý POMOC PROSÍM!!!!

⋮
Estel
Estel 25.04.2011, 08:44:35 xxx.xxx.191.80
Dobré ráno, mám takový docela velký problém se svým alexandrem. Jsou mu 2 měsíce mám ho ručně dokrmeného od chovatele - u mě je ted asi 11 dní. První byl v pohodě, ale každý den je pořád víc agresivnější .Hrozně začal klovat. Nenechá se pohladit ale nevím proč neudělala jsem mu nic snažím se s ním trávit dostatek času, mluvím s ním atd atd.. nezpůsobila jsem mu ani žádnou bolest, nic.. Může to být jen takové jeho období, nebo JAK ho to mám odnaučit ... Moc prosím poradte nechci aby z něj vyrostl agresor :(:( Předem všem opravdu moc děkuji za radu - jakoukoli..... Lucka
⋮
Estel
Estel 25.04.2011, 08:56:48 xxx.xxx.191.80
Ještě něco... Když k němu přiblížím obličej a dám mu pusu, nebo se s nim jen pomazlím, nevadí mu to, ale jakmile vidí ruku, okamžitě do ní klove ale doslova po ní vyráží :(
⋮
Tom Junga
Tom Junga 01.04.2012, 18:17:32 xxx.xxx.6.1
Hej možná si musí zvyknout první jak jsem si ho koupil tak byl taky agresivní a ted je jenom někdy a už se dá aji pohladit :) to bude v pohodě :)
⋮
Peťula
Peťula 02.04.2012, 07:18:53 xxx.xxx.6.82
ahoj, netlačte na něj tolik. Prožil velkou změnu, možná si spojil ruce s převozem pryč. To, že se všude píše, že je třeba se papouškovi hodně věnovat, platí po dlouhá léta jejich života, ale pro první dny v novém domově ne. Musí se rozkoukat, seznámit s okolím a s denním režimem. Ikdyž je ručně dokrmený, možná vás má dost nebo se vás bojí. Musí si vás sám zamilovat, stát o vaši pozornost, chtít se mazlit. Ono to taky s tím ručním dokrmením není vždy stejné. Takže ho nechte dělat víc co on chce, když chce odpočívat, nechte ho. Na jeho chování sama poznáte, kdy je zvědavý. Platí trpělivost,trpělivost,trpělivost....
⋮
Michal (neregistrovaný) 02.04.2012, 09:31:09 xxx.xxx.114.64
Jsem pako aha 2 měsíce tedy puberta to ještě není.... pak tedy se mu asi nelíbí změna prostředí... ale on si zvykne zjistěte co mu nejvíc chutná a tuto pochoutku mu dávejte pouze vy ( tak aby ji neměl stále v krmítku) skrátka musíte ho začít uplácet....

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.