AGRESIVNI SAMEC ROSELY PESTRE
Sameček Rosely napadal samičku třetí den a dnes dopoledne ji tak rozkloval hlavičku, že nevím, jestli má vůbec oči. Dala jsem ji do vedlejší voliery a do klece.
Nevím teď co s tím mám dělat, za 14 let chovu se mi to ještě nestalo.
28.12.2024, 16:49:47 xxx.xxx.139.178
Zdravím, tak když jste tu jeho agresivitu pozorovala 3,5 dne, tak nechápu proč jste nic neudělala a jen jste čekala! Ale už je asi pozdě. Tak pořiďte novou, přibližně starou a dejte mu jí do voliéry, ale v kleci a pozorujte jeho chování. Možná by bylo na místě zastřihnout mu jedno křídlo. Ale já bych volil raději variantu, když by byla možnost, dát je oba najednou do úplně nové voliéry a také novou budku. S pozdravem Zappe
Občas se to stane většinou když se pár nepotká v toku, a to se možná stalo i teď. Na samce přišlo jaro a samice byla jiného názoru. Osobně bych už takovému samci nevěřil ani dobudoucna.
dobry den mam par neco malo pres dva roky doposud bez mladat,nyni samec zacal byt agresivni na samici ze ta chudak uz ma jedno zadni pirko,on sedi na vrchnim bidylku ona na spodni a porad po ni pokukuje jak by zase mohl na ni zautocit,muzu prosim info co to znamena z jeho strany ,jestli je mam dat radeji od sebe,diky Ivous
Urychleně oddělit a přeparovat , jestli Vám dvě sezóny nezahnizdily , ptáci nešli k sobě . Obávám se jestli samici doroste nový ocas , jestli to přežije při Vaší péči.
05.07.2026, 20:24:37 xxx.xxx.150.228
Zdravím, mě by spíš zajímalo, než ta péče, kolik jim je vůbec let, když jsou spolu přes 2roky, teda jestli byli spárování starší kusy nebo jsou spolu od mláďat? Zappe