Aktuálně: 4 683 inzerátů176 736 diskuzních příspěvků17 783 uživatelů

Komentáře uživatele Petr Urbánek (Petr U.)

Zobrazeno 11 komentářů

Petr U.
A když bych skřížil toho pekingského kačera s čínskou kačenou tak kačky dosáhnou větší hmotnost za stejnou dobu jako teď? Neměl by tady někdo naprodej pekingského kačera? Já krmým kačky vařenými bramborami smíchánými se zbytky,šrotem a nařezanou řepou pak dostávají bud pčenici nebo ječmen suchý nebo namočený a samozřejmě trávu. Myslím si že stravu mají dost pestrou. Kačky nafotím a pošlu fotky.
Petr U.
Dobrý den chtěl bych se zeptat v jakém stáří zabíníte čínské kačeny a s jakou váhou. Zdásemi že nějak pomale rostou. Ale přitom krmení mají co hrdlo ráčí.Zajímalo by mě jestli jsete někdo zkoušel třeba čínskou kačenu křížit s nějákým jiným plemenem kačera který třeba rychlejc rostou.
Petr U.
tady ještě jedna fotka tady sou druhý den ve výběhu a třetí den už se koupali. Ještě bych se vás chtěl zeptat co dáváte takhle malím kačkám jíst.
Petr U.
Dobrý den tak se mám taky musím pochlubit, s chovem pižmovek jsem začal v březnu když jsem si dovezl kačku a kačera. Kačka má poprvé mladé nanesla 17 vajíček a ze 17 se vylíhlo 16 a v tom 17 byla taky kačka ale asi se nevyklubala ale i tak si myslím nato že měla poprvé 16 krásných kačenek tak to je pěkné. A tydy nějáké foto. Ještě musim vyfotit kvočnu která taky těď vyseděla kuřata.
Petr U.
Děkuji za rady kačena po 4 dení přestávce pokračuje ve snášení a dnes má 7 vajec.
Petr U.
A jak dlouho ty vajíčka můžou bít stará než na ně sedne? A můžu se na hnízdo dívat kolik tam má vajec když ještě nesedí?
Petr U.
Právě že kačena nesedí normálně běhá ve výběhu s kačerem a kolik tak snáší vajec poprvé?
Petr U.
Dobrý den tak mám na vás ještě dotaz kačena snesla 4 vejce a tet už čtyři dny nesnesla je to normální ? bude ještě pokračovat?
Petr U.
Dobrý den měl bych dotaz mám roční kačenu teť začala snášet má dvě vajíčka stále mám kačera i kačenu dohromady kdy je mám oddělit?
Petr U.
Dobrý den vím že to k téhle diskuze nepatří ale chtěl bych se zaptat jestli by někdo neměl zájem o zakrslé králíčky mám beraní i oušky nahoru.
Petr U.
Dobrý den letos nekdy v březnu jsem si pořídil pár pižmových kačen kačena by měla letos snášet poprvé. Už jsem viděl dvakrát kačera jak se pojíma ale kačena pořád nesnáší.