Aktuálně: 4 463 inzerátů179 591 diskuzních příspěvků17 823 uživatelů

Hodnocení Zoo Liberec

Zoo Liberec - 26 hodnocení

Celkové hodnocení Zoo Liberec

65 % - zvířata 59 % - klece a výběhy 62 % - služby pro návštěvníky 64 % - lokality 66 % - ceny

Hodnocení Zoo Liberec - 26.05.2024, 18:06

20 %
20 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 20 % - služby pro návštěvníky 20 % - lokality 20 % - ceny
Neskutečné zklamání. Všechno špinavé, zarostlé, neupravené, zanedbané. Těšili jsme se na bílé tygry,ale byl tam pouze jeden a za špinavým sklem nebyl pomalu ani vidět. Celá rodina milujeme Zoo a byli jsme ve všech v Čechách,ale tohle je opravdu velké zklamání. Už nikdy víc
Hodnotil: Monny
Odkud hodnotící přijel: Svitavy

Hodnocení Zoo Liberec - 10.03.2024, 20:40

36 %
20 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 20 % - služby pro návštěvníky 60 % - lokality 60 % - ceny
Bohužel každým rokem je vidět víc s víc, že této ZOO chybí peníze. Malý počet zvířat, velký počet prázdných výběhu, špinavých skel, zastaralých výběhu. Tato ZOO se absolutně nemůže srovnávat s ostatními českými zahradami typu Olomouc nebo Dvůr Králové. Jeden tygr, jeden slon, ... měli jsme pocit, že zde zůstávají pouze zvířata na dožití (zvířecí domov důchodců). Vraceli jsme se sem co rok, bohužel letos už i děti prohlásily, že je to tu špinavé, málo zvířat a herních prvků.
Hodnotil: Kejka
Odkud hodnotící přijel: Svitavy

Hodnocení Zoo Liberec - 29.09.2023, 05:42

48 %
40 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 40 % - služby pro návštěvníky 80 % - lokality 60 % - ceny
Zoo Liberec se mi vždy líbila. Jela jsem tam se synem po velmi dlouho době a byli jsme velice zklamaní. Slon je tam opravdu jen jeden. Když člověk ale vidí ty špinavé, obrostlé a rezavé výběhy, je to velmi smutné. Nevím, co se stalo, že zoo takto upadá, navíc je tam strašně málo zvířat. V létě jsme byli v zoo v HU a to se nedá vůbec srovnat. Zvířat v zoo Liberec je mi líto.
Hodnotil: Anny
Odkud hodnotící přijel: Pardubice

Hodnocení Zoo Liberec - 29.10.2022, 15:37

40 %
20 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 40 % - služby pro návštěvníky 60 % - lokality 60 % - ceny
Po dlouhe dobe jsem navstivil Libereckou Zoo.moho jen konstatovat ze je to katastrofa!!to v jakem stavu jsou zvirata a vybehy sem snad nikde jinde nezazil.spina,neudrzovanost.potkal jsem jen jednoho mistniho zamestnance,ktery byl totalne na mol a potacelbse po arealu .
Hodnotil: Johny Petka
Odkud hodnotící přijel: Jablonec nad Nisou

Hodnocení Zoo Liberec - 16.07.2021, 22:19

44 %
40 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 40 % - služby pro návštěvníky 60 % - lokality 60 % - ceny
Velké zklamání, výběhy zarostlé, slon tam byl jeden, bílý tygr také jeden- velmi smutný pohled
Hodnotil: Lenka

Hodnocení Zoo Liberec - 24.05.2019, 22:54

28 %
60 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 20 % - služby pro návštěvníky 20 % - lokality 20 % - ceny
Velké zklamání.I přesto že je ZOO zrekonstruované,tak vypadá neudržovaně.Ceny v porovnání s Prahou.Chování obsluhy v bufetu s hotovkami tak děsné,že jsme raději odešli.V této ZOO jsem byla mnohokrát,přesto konstatuji že zřejmě naposledy.Stará se mi líbila o mnohem více
Hodnotil: Marie
Odkud hodnotící přijel: Liberec

Hodnocení Zoo Liberec - 09.07.2018, 18:28

56 %
60 % - zvířata 40 % - klece a výběhy 40 % - služby pro návštěvníky 60 % - lokality 80 % - ceny
Podle mě nejhorší ZOO u nás co jsem viděl. Nejstarší ZOO u nás a podle toho to taky vypadá. Chudáci slonice v čem musí žít. Výběhy pro tygry taky hrůza, několikanásobně menší ZOO v Hluboké nad Vltavou má pro tygry královský výběh. O další návštěvě určitě neuvažuji. Do jiných ZOO se vracím rád.
Hodnotil: Radim
Odkud hodnotící přijel: České Budějovice

Hodnocení Zoo Liberec - 01.11.2017, 11:34

20 %
20 % - zvířata 20 % - klece a výběhy 20 % - služby pro návštěvníky 20 % - lokality 20 % - ceny
dyfhdgfhdfhdfh
Hodnotil: qreswdtds
Odkud hodnotící přijel: setrst

Hodnocení Zoo Liberec - 26.01.2015, 07:04

84 %
100 % - zvířata 80 % - klece a výběhy 80 % - služby pro návštěvníky 80 % - lokality 80 % - ceny

Hodnocení Zoo Liberec - 02.09.2014, 17:01

88 %
100 % - zvířata 100 % - klece a výběhy 80 % - služby pro návštěvníky 80 % - lokality 80 % - ceny