Aktuálně: 5 019 inzerátů173 886 diskuzních příspěvků17 749 uživatelů

Komentáře uživatele Marek Milfajt (Milfis)

Zobrazeno 11 komentářů

Milfis
Dost mě překvapilo že u nich trvá tak dlouho než jin naroste nějaký peří.. Ale jinak se mi moc líběj a taky bych je chtěl..
Milfis
Sem za jedno tady s těmi co říkají že hlučný není.. Mám pár, mám je v pokoji kde jsou, teď už jen 3 andulky =( a andulky nadělaj víc hluku než oni.. Křikem opravdu odhánět neuměj.. Když se naštvou nebo se jim něco nelíbí tak dokážou "zařvat", ale přirovnal bych to k andulce a netrvá to nikdy dlouho, když jo, je to podezřelí... Zvědavost nemá chybu, zrovna včera mi samec ulít přes celej byt a dostal se do kuchyně a obyváku tak si lítal v prostoru cca 10x5x3,5 (DxŠxV) a z5 sem ho dostal spíš náhodou, se samicí na sebe křičeli, ale najít cestu se mu nedařilo... Aspoň si prohlíd celej byt.. Jinak jsou to opravdu úžasní papoušci a zatim sem nenašel nic v čem bych si na ně moh stěžovat... ;-)
Milfis
Díkes.


Jsou fakt super, nemaj chybu, sem moc rád že sem se rozhod pro tenhle druh... ;-)
Milfis
Tyhle papoušci, to je můj největší sen.. Nevim jak moc splnitelnej ale vim že nejvíc...

Ale když už se mi splnilo projet se ve ferrari tak proč nee tohle =)
Milfis
Já sem z Jablonce a právě jsem se tam taky chtěl jet někdy podívat, ale jak sem si přečet článek tak radši ani nechci a pojedu klíďo jen tady v Jbc...


Ty fotky by mě taky zajímali...
Milfis
Dobrej článek, čekal bych že to bude finančně náročnější... Taky by mě zajímalo co dělaj v mé nepřítomnosti...
Milfis
Mě ty moje potvůrky furt nějak ne a ne hnízdit, ani nepozoruju že by se k sobě nějak měli, krmili se nebo něco podobnýho... =(

Snad se to ještě změní, teď dělám budku ještě pro druhý pár, tak uvidíme jak si povedou oni... ;-)

Milfis
No jestli si dal ty hobliny přímo do budky tak to asi bude moc... Ale oni si to dokážou i vyházet a upravit podle svýho, ale stejně bych jim to trochu odebral a nechal třeba jen 1-2cm... Můj názor..
Milfis
Já mam zatim andulky a chci si pořídit kakariki, nevíš kdy je u nich cca to 3 období, den.? Dokud nebudu muset tak se asi ručnímu dokrmování vyhnu... =) Jen chci bejt aspoň trošku připravenej kdyby se něco stalo... ;-)

Tak na pokračování se určo těšim....
Milfis
Ahoj jenom jak moc je složitý to dokrmování pro naprostýho začátečníka...?? A jak udržet tu teplotu pro mláďata co potřebujou když nemam líheň..? =)
Milfis
Ok ok tak já postavim klec a už se těšim až bude obydlená... =)