Aktuálně: 5 001 inzerátů173 747 diskuzních příspěvků17 746 uživatelů

Komentáře uživatele Miroslav Štěpán (sunflowersman)

Zobrazeno 4 komentáře

sunflowersman
Dobrý den. Acidomid sem tam použiji. Podle mě je to prospěšný přípravek. Časteji však používám jablečný ocet. Co se týče česneku, tak znám několik chovatelů, kteří chovají amazoňany a ary a nikdy neočervovali chemickými přípravky, podávají pouze česnek, člověk si musí beztak zvolit svoji cestu. Dávám také česnek a nikdy jsem neměl problém se zzačervením. Mám však betonové podlahy ve voliérách, takže nevím co tomu přispělo více, ale asi obojí.
sunflowersman
Ahoj Luboši. Ty tvoje hypoxanthy jsou opravdu parádní.Nejspíše to bude další druh pyrury po kterém "půjdu". Jinak jsem viděl nějaké mutační pyrury nyní na Přerově. Pořád ti odchovávají perláty ve dvou párech? Tak at se daří vše podle Tvých představ.
sunflowersman
Dobrý den, tohle bych opravdu nezkoušel, podle mého názoru by byl z andulky vystresovaný chudák a mohla by dopadnout i hůře.
sunflowersman
Dobrý den pane Šiška. Myslím si, že Váš článek vystihl jednu nezanedbatelnou věc, a to, že papoušek senegalský patří mezi nejvíce problematické při odchovu poicephalů. Jsem rád, že sem si mohl přečít tento článek a věřím, že pro mnohé tento druh bude velkou výzvou v chovu exotického ptactva.