Aktuálně: 5 167 inzerátů172 024 diskuzních příspěvků17 712 uživatelů

Zazděná kočka přežila 7 týdnů bez vody a potravy

Zazděná kočka přežila 7 týdnů bez vody a potravy
Lubomír Pokorný 16.04.2015, 10:30
2 651 2 minuty čtení

Čtyřletá kočka přežila v německém městě Stadthagen sedm týdnů zazděná pod vanou. Zedníci ji tam zazdili při rekonstrukci koupelny.

Kočka jménem Bony zmizela své majitelce 19. června. Naposledy ji viděli v bytě u sousedů, kde zrovna zedníci rekonstruovali koupelnu. Hluk ji zřejmě natolik vylekal, že se schovala pod vanu, kterou se zedníci právě chystali obezdít. Ven už se bohužel nedostala. Nešťastná kočka tak zůstala uvězněna celých dlouhých 7 týdnů. Teprve až 8. srpna sousedka zaslechla, že z pod vany něco mňouká a škrábe.

Kočka Bony se svou majitelkou. Kočka Bony se svou majitelkou. Schaumburger Nachrichten

„Je to zázrak! Jsem přesvědčena, že musela mít strážného anděla.“

Kočku ihned vysvobodili, za tu dobu však zhubla z šesti na dva kilogramy. Je neuvěřitelné, že vůbec přežila. Její majitelka, 60 letá vdova Monika Hoppert, v její návrat už ani nedoufala. „Je to zázrak! Jsem přesvědčena, že musela mít strážného anděla.“, prohlásila.

Veterinář doporučil pro zesláblou kočku uspávací injekci, to však paní Monika nedovolila. O kočku se začala opět pilně starat. Vstávala k ní i během noci, aby ji poskytla pravidelný příjem živin. Připravovala pro ní stravu pro koťata, kterou ještě navíc ředila vodou. Nyní už je kočka opět téměř zdravá, avšak tento hrůzostrašný zážitek si v sobě asi ponese až do smrti.

Jak byste se zachovali, kdyby se něco podobného stalo vaší kočce?

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Lubomír Pokorný

Webdesigner a programátor na volné noze

Autorem od: 01.03.2013

Naprogramoval celý web ChovZvířat.cz. Vytváří internetové prezentace pro zákazníky z celé České republiky. Kromě webu ChovZvířat.cz je také autorem a provozovatelem soutěže Hokejová-Tipovačka.cz.

Podobné články

Může vás také zajímat