Tak každýmu, kdo viděl ty záznamy ze setkání, je jasný, že Putin si Trumpa namazal na chleba a Číňani a Jižní Amerika se musej za břicho popadat. Obecně je to smutný, kam až může světová velmoc klesnout.
Tak každýmu, kdo viděl ty záznamy ze setkání, je jasný, že Putin si Trumpa namazal na chleba a Číňani a Jižní Amerika se musej za břicho popadat. Obecně je to smutný, kam až může světová velmoc klesnout.
Není to to samé, strakatý biewer má normálni FCI PP, zatímco golddust ne.
Biewer už se u nás chová normálně pod ČMKU jako neuznané plemeno. Golddust je něco jiného.
Já vím, akorát že aby se mu to vyplatilo, bude tam za ty prachy ošulená baterka, jak je na alíku zvykem u těhle věcí a to je to, co zrovna u takovéhle věci nechci.
Jo, my už máme k bobrům i nutrie, bobra alespoň člověk nevidí, jen ty následky, zato nutrie jsou teda voprsklý a to je ani nikdo nekrmí.
No já bych elektřinu neměla, ale zásoby jídla mám pořád, studnu a kromě tepelného čerpadla i kotel na uhlí a kamna. A slípky by taky vydržely na dlouho. 🙂 Akorát svítit bych si musela baterkou.
Dávala jsem normální dámské vložky, mi to připadalo praktičtější a že ten pes je pak víc v suchu neb vložky vsakujou.
Díky, našla jsem to, ale není to teda úplně levný, ještě podumám.
Odkaz máte? To bych si fakt koupila.
Na dělání kafe mám plynový sporák, ale to nabíjení podstatných zařízení je problém.
Ne, takový chovatel by brzo skončil, protože je to proti řádu ČMKU i FCI.
Mám už nakupovat solární nabíječky a rádio na kličku? 🙂
jo medvědi a vlci, jsou plašší, člověk je ani neuvidí
U nás se to nestane, nejsou na to prachy. Takže je neprobere nic.
No udelat vyzkum v letech, kdy tu vlci byli v podstate jen v hlubokych severskych lesich, kdy cloveka nepotkali jak je rok dlouhy a tim argumentovat na situaci ted, kdy jsou vlci i v huste osidlenych krajinach, to chce fakt cely Nory.
Ale houby, oni jen upravili par genu soucasneho vlka tak jak si mysli, ze to ma byt. Vysledkem neni zadny pravlk, ale GMO vlk. Ale to by se tak dobre neprodavalo. Marketing je mocna vec.
Co tak já mám kolem, mladí do 30 let GD hodně schvalují a ještě by i přitvrdili. Většinou studují, žijí u rodičů a o reálném životě nemají ponětí. A ti to ještě x let udrží v chodu a až se proberou, bude pozdě.
Copak elektroauta, ale elektrocigara, to je pak katastrofa. 😀
U nás nějaký kalamitní výpadek na den je minimálně jednou do roka, naposledy loni na štědrý den, měli jsme rozdávání dárků při svíčkách a tak jednou dvakrát plánovaný, vždy na 8 hodin. Nejdelší jsme měli 3 dny, ale to už je před lety kdy tu ještě byly staré dřevěné sloupy. A to bydlím kousek od Prahy. Takže fakt se výpadku na 2 hodiny a ještě v létě, kdy je vidět do 10 hodin, musím smát.
Ono ani v těch městech většina lidí nebydlí v 11.patře a parky jsou všude, i lidi na vesnici mají třeba děti ve škole 20 km daleko, neteče jim voda, nefunguje záchod, jen holt mám dojem jsou na tyhle situace lépe připravení.
Ale vzdyt to žádný blackout nebyl, par hodin nešel proud a kdyby to nebylo i v Praze, tak si toho nikdo ani nevšiml, v půlce republiky po vesnicích běžně nejde proud třeba celý den a nikdo tomu blackout neříká. Prostě jen Pražáci vyšilovali, tak se to muselo řešit.
Jen se ukázalo, že až přijde skutečný blackout, tak bude spousta lidí v loji.
Vzhledem k tomu, že se u nás běžně dávají podmínky i za dlouhodobé násilí na lidech, na dětech, tak podmínka za zabití psa mi ještě přijde slušná.