No jo, taky jsem kdysi vozila psa na volno na zadni sedačce, ale teď už roky hezky kšíry a pás.
No jo, taky jsem kdysi vozila psa na volno na zadni sedačce, ale teď už roky hezky kšíry a pás.
Ne, cenzorka jen říká, že člověk nemá papouškovat kdejakou blbost s nenávistným podtextem navíc veřejně na netu, aniž by si ověřil alespoň základní fakta.
A já bych řekla, že i prezidentovat by nám mohl Ukrajinec. 😀
Teda Orionko, než veřejně napíšete takovouhle blbost, tak si alespoň zjistěte základní informace. 😀
No tak oni moc nejsou,jeden dva vrhy za rok, někdy žádnej. By sis zvykla na chlupy, zas se špic nemusí česat tak často jako jiný dlouhosrstky.
Jo, velcí hnědí jsou krásný.
Už jsem našla tady na velkýho černýho špice, ten jsi myslela? Tam mají štěňata pořád.
Ne, neviděla, kde?
O tom pachu, vyvanutí a tak, jsem už četla i jinde, je to zajímavý
To je pravda 😀
Čokoláda je nejlepší investice. Koupíš 100 gramů a získáš 3 kila.
No ale pořád je pes, ke ktrému se musí člověk trochu ohnout.
Je vaše kočka málo hebká? Vyperte ji v Perwollu a ona zhebne.
Když člověk zapálí kamna…
Pes: „Lidé jsou bohové! Udělali teplo!“
Kočka: „Já jsem bůh! Lidé pro mě udělali teplo!“
Ono je otázka jestli ten pes vůbec kousnul, píšou malá ranky, klidně jí mohl jen škrábnout zubem
takový pes je tak max ke kolenům, to by při procházení kolem musela mít ruce jak gorila 😀
ale alespoň měl ten soudce rozum ne jak u nás kdy za v podstatě stejnou situaci dostal majitel psa flastr
Mě léta psali lidi o štěňata jen kvůli pár článkům o plemenech, který jsem napsala a který byly zveřejněný na webu kde se ani nikdy žádní psi neprodávali.
Lidi jsou fakt divní. 😀
Tak jistě, ta jediná nová dnešní diskuze na ifauna psech Rychlý úvěr a půjčka, tak to oživí jistojistě. 😀 😀
Text úmluvy podle MZd stanoví, že státy mají plnou suverenitu k přijímání opatření na ochranu veřejného zdraví na svém území a WHO jim nemůže nařizovat národní politiky nebo legislativní opatření.
Jo a máme tu nějakých 400 plemen a ti allroundi jistě znají všechny standardy nazpaměť. Možná si ho tak přečte než jde do kruhu. Ono jako co může o plemeni vědět člověk, který ho ani nikdy nechoval a ani nevlastnil. Je to prostě celý nastavený špatně.
Ano, podvodníci jsou všude, ale už to alespoň ČMKU řeší, pamatuju i dobu, kdy to zametali pod koberec.
Tohle asi nebyl podvod, ale chybně vystavený PP od AKC a pak nějak vystavili správný, ale majitelka používala pořád ten starý chybný.
Samozřejmě nešlo o záměnu dogy a čivavy, ale je na tom pěkně vidět erudovanost rozhodčích na výstavách, ani jeden nic nepoznal.