Ano, že to budou předávat potomkům.
Ano, že to budou předávat potomkům.
Mně to připadá, že někdo ruší černý chov.
Protože lidi u venčení psa nemyslí a to je pak jedno jaký mají vodítko.
Hejty na flexinu taky nechápu, však to má stopku, udělám si z toho vodítko přesně tak dlouhý jak v daný situaci potřebuju a když je na celou délku, tak si ho prostě přivolávám.
V mojí bublině většina lidí volila Babiše, takže jsou spokojení. Obecně mám dojem, že lidem tak nějak skokově hráblo za covidu a inflace to jen umocnila. Ale pořád doufám, že to časem přejde.
Teď čtu co se děje v Gaze a začínám si myslet, že to byl geniální tah Izraele a USA jak zlikvidovat Palestince a neušpinit si při tom ruce.
Jasně, na záoad Ukrajiny žádný rakety nelítají, to jsou jen výmysly. 🙂
A na Donbase jediný kdo střílel cíleně na civilisty a bral si je jako lidské štíty, ostatně stejně jako teď, byli ruští separatisté a to nebyli žádní nespokojení civilisti, ale lidi od ruské armády, od FSB, Čečenci Kadyrovci a podobná verbež.
Můžete si to dostudovat, zdroje jsou, ostatně i přimo od Rusů.
Já mám tohle flexi, ale na 20 kg a se šňůrou, ty se šňůrou jsou lehčí. Minulý bylo taky flexi a přes milión pádů mi vydrželo 20 let a nakonec se prodřela ta šňůra a už hrozilo, že rupne, jinak by fungovalo počítám ještě léta.
Ale osobně musím říct, že to starší padlo líp do ruky a to nový mi lehce hvízdá, což teda to starý nikdy nedělalo.
Ne, myslím v celé Ukrajině, snad je vám známo, Rusové ostřelují civilisty po celé Ukrajině.
Nějaký odkazy na ty odborníky? Protože co já si pamatuju, tak všichni předpokládali, že po tom cvičeníčku tam max nechá podél hranic zbraně.
A co děti na Ukrajině? Nic?
N:https://youtu.be/m8KimNtB9HI?si=it4IrZbjdD8JFkig
Ať hodí kamenem kdo je bez viny..😐 Zlo se stáva dobrem v očích toho kdo ho páchá. V AFG zemřelo po odchodu Amerického kontingentu na 400 000 hned v následující zimě a to vč. mnoha dětí na hlad a zimu.😐 A teď kdo za to může?
Kdo za to může? Snad jejich vláda, tedy Taliban.
Víte, že i u nás je taková laboratoř? Takže až nás někdo napadne s tím, že jí jde zlikvidivat, protože se tam vyvíjí bůhví co, tak je to podle vás OK?
Jako sorry, ale tyhle vojenské věci jsou všude po světě a s touhle záminkou by se mohl mydlit neustále každý s každým.
USA a Blízký východ, to už je jiná pohádka, řeč byla o Kubě tenkrát, a kdyby Amíci chtěli, mohli udělat to samé co Rusko s Ukrajinou a ani by si nemuseli žádnou záminku vymejšlet.
Ono hlavně vstup Ukrajiny do NATO byl tak hypotetický, že by to trvalo minimálně pár desítek let. A nevěřím, že by o tom Putin se svojí KGB nevěděl. Ale holt valit šrouby do hlavy umí pěkně, to se musí nechat.
Můžeš si pořídit razítko, to je levný a nafurt. 😀
Tak to omáčka mně nevadí, však to má spousta umělců, Kiss by mohli vyprávět nebo Dan Nekonečný. Jen by měli mít soudnost s tím zpíváním v sedmdesáti, já v tomto případě bohužel hudební sluch mám.
S Kratochvílovou je to jak se spousty jinýma, ve stáří jim jde hlas do háje a nedovedou si to přiznat. Ono jako slyšela jsem někde současnou Rottrovou a Kubišovou a je to taky bída.
A jestě prosím odkaz na to, že na Ukrajině umírá denně 1500 ukrajinských vojáků, protože ve skutečnosti je to 50-100. Zas ruská propaganda, která zabírá koukám pořád na dost lidí. I kdyby oficiální zdroje byly podhodnocené, tak fakt to nebude o tolik.
Akorát na rozdíl od Ruska Amici tenkrát nešli a nezmasakrovali Kubu.
Jakože máme Putinovi věřit víc co říká než západním politikům? To je vtip týdne. 😀
Pokud je mi známo, tak přesně takováhle dohoda, dobytá území Rusku a žádné NATO, byla na stole a ten ko ji smetl byl Putin.
Ono jako se těžko dělá nějaká dohoda s někým kdo žádnou dohodu nechce.