Lynčující dav byl vedle, ale ono je to jedno, to přejde jako vždycky. Chtělo by to nějaké politické téma, ale je okurková sezóna.
Lynčující dav byl vedle, ale ono je to jedno, to přejde jako vždycky. Chtělo by to nějaké politické téma, ale je okurková sezóna.
Důvody, třeba mě N většinu času baví a je mi úplně jedno jestli je generál americký armády a nebo třeba popelář Pepa Novák a hony na čarodějnice nehraju, to třeba na FB bych nedělala nic jiného a na to je můj čas moc drahej.
No pravda to mě napadlo až po odeslání příspěvku, že i já bych takovou fotku měla hotovou za 2 minuty. 😀 Holt časy se změnily a tenhle trik už nefunguje.
No jo, vyfoťte tu munici s papírkem Pro chovzvirat a Zaseanonyma, a bude to jasný 🙂
Rovnátka se běžně nedávaly a ten povinný školní zubař nešel změnit, tak pokud to byl lempl, co nespravuje, ale rovnou trhá, takového jsme měli my, tak jste měli smůlu, jinam jste nemohli.
Jakože za komoušů se neplatily daně a peníze na zdravotnictví a školství a další věci se jen tak zhmotňovaly ve vzduchu? 😀 😀
Honitba nejsou jen lesy, ale i pole, louky, pastviny a těch je víc a jsou bych řekla většinově soukormý.
Tak jsem se schválně zeptala AI a tvrdí, že v ČR jsou ¾ území soukromé. Z lesů je státních půlka.
No zrovna co se týká psů, jsou ve spoustě USA států a měst tak drakonický zákony, že kam se hrabeme my s registrem. 😀
Většina honiteb je na soukromém, honitba je v podstatě všechno kromě intravilánů.
Co jsem četla na FB, tak za poplatek podobný jako za zápis očkování.
Management zásob a cenovou kalkulaci si dělá každý obchod, protože to významně ovlivňuje cash flow a celkový výsledek firmy. Přesto nákupní apky a slevy vázané na ně provozují téměř výhradně jen supermarkety. Proč asi?
Tak dneska už se to neobjevuje, tak jestli jste to spravili, tak díky.
No najděte si třeba aféru facebooku Cambridge Analytics, a to je jedna z mnoha, třeba další aféra testování ovlivňování uživatelů pomocí feedů, způsoby jsou bez ohledu na legislativu. A jen tak pro zábavu samozřejmě nikdo tyhle věci nedělá. A to je samozřejmě jen špička ledovce, co vyplavala na povrch. No ale ono když tam člověk vidí tu lidskou debilitu, zvláště teď s AI, tak se není čemu divit, že to někdo chce využít.
Tahle novinka, že při pohybu v diskuzi pořád dole vyskakuje ten šedivý pruh s náhodnými tématy, je schválně a nebo se to dá zrušit? Na mobilu je to fakt mimořádně otravný pořád to zavírat.
Z FB 😀
No já si myslím, že dost velký podíl na tom, že v Sarajevu nebylo tolik mrtvých, má to jižní umístění. Holt Leningrad je na severu a kombinace hladu a zimy je prostě smrtící.
Jo a ještě jsem samozřejmě zapomněla na nákupní apky, to je úplně stejnej byznys jako socky.
Ale ne, myslela jsem data o jednotlivcích neb ty se dají reklamně podojit a díky algoritmům na sockách jednotlivci houfně třeba zradikalizovat.
Socky a google o vás ví všechno, sledují i pohyb po netu a na co klikáte, co vás zajímá, co jíte, kam chodíte, pokud to vyloženě nevypnete (a kdo to dělá) odposlouchává vás přes telefon a čte co kam píšete atd. a prostě tyhle data jsou zlatej důl. A ovlivnit myšlení, když socky ví, co máte za názory a co vám mají teda ukazovat, je už to nejmenší.