Ony jsou asi v zimě zalezlé v zemi, teď jsem to našla píšou že Teploty pod -2 °C nebo nad 36 °C jsou pro ni smrtelné.
Tak to u mě v 18 asi přežijou. 😀
A píšou, že nosej mláďata ve vaku, takže jsou to vlastně takoví klokánci. 😀
Ony jsou asi v zimě zalezlé v zemi, teď jsem to našla píšou že Teploty pod -2 °C nebo nad 36 °C jsou pro ni smrtelné.
Tak to u mě v 18 asi přežijou. 😀
A píšou, že nosej mláďata ve vaku, takže jsou to vlastně takoví klokánci. 😀
Zase to tu je dvakrát, tak sorry, občas se mi to stane, že kliknu jednou a příspěvek se hodí dvakrát a nejde to smazat.
Díky za info, mám v plánu spíš koupit nějaký pěkný barevný, teď už budou pomalu teploty na poslání, tak to zkusím a uvidím pak co na to slepice. 😀
Mám už na oknech skleněný koule a akvárka na sukulenty, tak k nim přihodím plastový terárko s tímhle, no uvidím, jestli u mě nepochcípají přes zimu zimou. 😀
Díky za info, mám v plánu spíš koupit nějaký pěkný barevný, teď už budou pomalu teploty na poslání, tak to zkusím a uvidím pak co na to slepice. 😀
Mám už na oknech skleněný koule a akvárka na sukulenty, tak k nim přihodím plastový terárko s tímhle, no uvidím, jestli u mě nepochcípají přes zimu zimou. 😀
Jo, to jsou ty klasika slunečnice, občas se dají sehnat semínka, taky jsem je měla a to má pak stonky, že se to musí řezat pilou. 😀
Mě takhle z krmítka vyroste každý rok xx slunečnic a ambrozií.
Slunečnice talíře musí být klasika slunečnice, ono se dneska už víc prodávají okrasné slunečnice a ty mají talíře menší, ale zas jich bývá na stonku víc.
No mě se to zdálo pro slepice moc velký, zas nerada bych jim to vypoustela do vybehu a pak mela toho plny vybeh a zahradu. 😀
Máte stínky v terárku? Taky bych chtěla terárko s nima, kytky a stínky, to by se mi líbilo, ale mám pořád obavy, že se mi to bude množit a nemám žádného gekona, který by je žral. Dá se to chovat i bez toho, že to má člověk jako krmení?
Šlo nakoupit i novou generaci Gripenů, na které už tu máme pozemní vybavení a vycvičené piloty.
Udělat zázemí pro ty F35 prej bude stát víc než celé ty stíhačky.
Ale gripeny nejsou tak cool jako F35. 😀
Arosek:Tak on ten ulomenej kousek chrupavky prevalujici se v kloubu drive ci pozdeji (spis drive nez pozdeji) tu artrozu zpusobi, pac proste tu chrupavku v postizenem klubu “dojebe”.
Asi jako kaminek v bote zapricini puchyr nebo jine porannei nohy. Pokud ho tedy z boty nevysypete.
Tak jistě, ale mě bylo ortopedem řečeno, že to pár let do té artrozy trvá, takže u 9měsíčního psa ani v případě OCD artroza nejspíš nehrozí. A tudíž ani librela nezabere.
Myslím, že na tohle by mu librela nazabrala. Co jsem četla, ta blokuje nějaký protein, který způsobuje bolest u artrozy. U OCD jde čistě o mechanickou záležitost, kdy se kousky chrupavky převalují v kloubu a tím způsobují bolest.
Žádný domy u dolů už dávno nejsou, o to nejde, jde o emisní povolenky, které tu těžbu pak dělají nerentibilní.
A tak tohle je přesný zhodnocení situace..
Kovanda: Vanceův mnichovský projev je třeba vnímat tak, že Amerika si přeje silnou Evropu. Proto ji ale nemůže dále tolik “živit”, protože pak Evropa “dělá blbiny”. Místo zbrojení a bezpečnosti utrácí za Green Deal a jediní, s kým je připravena bojovat, jsou jen uhlík a dezinformace. Amerika ale chce skutečného partnera, ne “trosku”. Chce partnera ve zbroji. Evropské elity projev tolik rozlítil, protože zjistily, že budou muset opustit “mamahotel USA” a že jim už nikdo jejich progresivistický non-stop “mejdan” platit nebude.
Ano, EK nejsou zvolení zástupci lidu, tudíž nemají rozhodovat o takových zásadních věcech.
No a myslím, že ten poslední s vidinou jak se má správně dělat a lidi za ním poslušně šli, byl Hitler.
Takže možná by jen stačil prostý návrat k demokracii.
No až na to, že tohle prosazujou lidi, které nikdo nevolil. Do EK se nevolí.
Hledat nová paliva, odsiřovat elektrárny atd. se dá dělat i bez likvidace průmyslu a lidí.
Tak to dělají jinde. Evropa jde cestou likvidace všeho, což je blbě.
To asi není v budoucnu, pokud ten pes má OCD, tak má bolesti už teď. Jen u OCD nejsou ty bolesti trvalý, ale spíš nárazový.
A hlavně to co děláme je hrozně alibistický.
My si tady hrajeme na eko bio a plácáme se po ramenou a pak 90% věcí přivezeme ze zemí, kde se to vyrobí s těma čmoudama a jinýma těma zlýma efektama.
A to je OK.
Jiný zářnější příklad pokrytectví snad ani neexistuje.
A zbytek světa samozjřejmě není slepý, moc dobře to vidí, že to co tady provozujeme není nic než pokrytectví a pochybuju, že to chtějí následovat.
Že někdo musí být první, no my budeme první a nejspíš i poslední. Jiný státy tyhle sebevražedný tendence nemají. Evropa už je holt stará a euthanasie je asi poslední krok.
Myslím, že každý veterinář to má nastavené jinak, některý neutratí a jiný jo.
A nemyslím si, že by to neutratí byla nějaká běžná praxe.
A asi taky jiný to bude někde na vet klinice a než u veterináře, co očkuje králíky a psy na návsi.
Tak artroza je něco jiného, OCD když se odoperuje včas, tak je pes OK.