Koho ze sousedů konkrétně Ukrajina napadla? To mi fakt uniklo. Tak se podělte o informace anonyme. 🙂
Koho ze sousedů konkrétně Ukrajina napadla? To mi fakt uniklo. Tak se podělte o informace anonyme. 🙂
Jo, když se vyleje akvárko s piraněma… 😀
Ukrajina není agresor, který zabíjí sousedy.
Kdyby mi kámoš vyvraždil sousedy a zapálil jim barák, taky už si ho na svoje narozeniny taky nepozvu.
Ale vůbec, zaroste to vrbama, ty rostou rychle a všechno ostatní udusí, taky už to sleduju víc jak deset let, bývaly tu olše, habry, duby, teď jen vrby, nic jiného nemá šanci.
To máte velký štěstí s tím pánem. U nás lidi nějak zásadně neškodí, když nepočítám to kácení kvůli elektrickému vedení a tak, ale prasata, to je fakt masakr, na loukách a polních cestách už snad není nerozrytý metr.
Bylo to na trase, trasa z východu a trasa ze západu. A pak se můžeme dohadovat, kdo osvobodil Čechy.
A taky bychom mohli začít oslavovat 30.listopadu začátek zimní války a dohadovat se, jestli Rusko pozvat nebo ne. 😀
Za mě je to prostě správně, že za současné situace se Rusko nikam nezve.
Až se bude Rusko chovat slušně, jistě zas nějaké pozvánky dostane.
Ty jo, to by mě vůbec nenapadlo, že má velbloud takovéhle tesáky. Na co je vlastně má? Vždyť to není šelma. A jednohrbý má taky takový?
Myslím, že mě přešla chuť jet se do Egypta projet na velbloudovi. 😀
U nás ho vysadili, tady jinak široko daleko žádný bobr k rozmnožení ani nebyl.
Rozmnožili se tu akorát nutrie.
A luh se má dělat ve volném prostoru, ne ve vesnici.
Dachau, Buchenwald a další a další koncentráky se nejspíš nějak mezinárodně připomínat nebudou neb Osvětim je taková vlajková loď koncentráků, proto se to dělá u něj. A že je osvododila RA bylo jen dílem náhody, bylo to prostě na trase. To není nenávist, jen konstatování faktu.
Hezký kecy, dokud vám ekofašisti nevysadí bobra po proudu 100 m za vesnicí.
Ať si je bobr někde v lužních lesích, ale vysazovat je v podstatě přímo do vesnic je fakt už ekofašismus a jelikož já mám reálnou zkušenost, tak mi to nikdo nevymluví.
Přínos krajině není žádný, akorát místo lesíků je tu teď měsíční krajina.
Jo, jediný, co navíc roste je, že místo těch pokácených dubů a habrů tu na té podmáčené louce vyrostl lesík vrb. Fakt super.
Jo a z krásného čistého potoka, kde žijou raci a škeble, udělá bahnitou páchnoucí stoku, ve který už nežije skoro nic. Fakt eko výhra.
Dříve nebyla taková zástavba, dneska bobr akorát způsobuje častější lokální záplavy tím jak zvedá hladinu u domů. Zničení stromů a obdělávaných luk a polí kolem toků je už jen třešnička na dortu.
Ale my ty zákony máme, problém není v nedostatku zákonů, problém je v jejich vymáhání a pak musíte jít plakat na jiný hrob, protože bez zajištění toho vymáhání můžete mít klidně bambilion dalších zákonů a bude to k ničemu stejně jako dnes.
Úplně stejná situace je s týráním zvířat, máme x zákonů a vymáhání 0.
Jak jde o Rusko, vidíte konstatování faktů jako nenávist, no my si rozumět nebudeme. 😀
Obrana před útokem a napadení někoho kdo vůbec neútočí, jsou dvě rozdílné věci.
Ad nacisti, tedy napadení Ruskem má očekávat i Německo?
Skandál v Německu: vojáci bundeswehru uctívali nacistické symboly. V Německu se rozrůstá skandál pravicového extremismu vojáků, z nichž jeden zřejmě plánoval i teroristický útok.
Ano, v roce 2008 dostali nezávazný slib, v roce 2022 se furt nic nedělo, ale co kdyby, tak je radši napadneme, po 14 letech už je na čase nebo jak? Asi takhle si to řekli v Rusku?
Ale tak agresor je vždycky ten kdo někoho napadne.
Ukrajina se do NATO vůbec v nejbližší době nechystala a to ostatně ani Finsko a Švédsko, no to si fakt Rusko pomohlo.
Náckama to více či méně smrdí všude.
Musk se točí kolem Trumpa protože budď cejtí další prachy a nebo prostě už je na stejným levlu jako Trump - peněz mám že je můžu přehazovat vidlema, tak co mi ještě chybí! MOC
A to je pravda a nejen to, jsem si početla detaily a Rusové měli i kousek Kalifornie a Havaje. 🙂
No to jsem si schválně našla, Korutany připadly českému králi jako dědictví a Lužice byla koupena.
Tedy žádné dobývání.
A ano, pár zemí si v minulosti s Ruskem nezadalo, ovšem včas se dokázali zcivilizovat a nechat toho.
A tak to by musela Orionka vyhrožovat i novinářům a i prezidentovi 😀