Co to je dopřednej?
Chudák Talinka, určitě jí to vysvětluješ složitě!
Co to je dopřednej?
Chudák Talinka, určitě jí to vysvětluješ složitě!
Myslím, že nutnost kotců pak toho člověka i donutí je brát častěji ven, protože kdo by to uklízel…
Koukněte. Normální kotec a
prej slavná chovka v odkaze fb.
Mám teorii.
To, co je na úvaze, produkuje psy na zápasy. Jsou děsivě pokousaní, ale to už se opakuju hodně hodně. Zajímavé je, že znám chovatele, kteří mají psy v kotcích, přesto jsou ti psi schopní vyhrát GR CH (v zápase, ne ve skákání na přiblbý pešek).
Takovéhle boudičky, co jsou na fb, mají množky v USA… a dělají se na to zátahy úřadů.
Jediný, kdo se toho drží, jsou Češi a dobytci na východ ocaď.
Kdyby chtěl někdo hodit argument, že pak bude úzká chov. základna, když to budou muset rozpustit, nene, nebude,
produkuje se šílené množství… zmetků. Pardon, nazývám věci pravými jmény.
Plno.
Ale my ho nekrmíme.
Tedy já osobně mu chtěla pomoct. Aby si našel terapeuta. Tku.
Jenže to přes své 16leté ego nemůže.
Tak já se kvůli tomu nerozkrájím.
Udělala jsem, co jsem mohla.
To bude beztak kvůli LNG, co ho nechcem.
To je ten čistý. Ázerbaj. ho dostává z Ruska, přelepí etiketu,
pošle sem, USA ho mají z Ruska, přelepí…
To byl super plán.
Jenže miliony Čechů a např. Poláků topí dřívím a uhlím,
navzdory úžasnému plánu.
Sakra.
Zaniká… chovateli z Brna, co má ty chudáky na slunci na dešti na řetězu,
už psy zabavili? Když se veřejně přiznal k zápasům. Čí je to brácha?
Tak teď teda by mohli, když řetěz bude zakázaný.
No su fakt zvědavá, jak rychle kdo to vyřeší, zkontroluje.
Chápu, že ten nejlepší chovatel musí mít tři sta psů,
takže teď je z toho na prášky, že musí kupovat kotce.
Nebo se zbavit psů.
Jenže to už pak nebude chovatel těch pravých pitbullů.
Hehehe.
Se jim směju, no, bavili jsme se o tom milionkrát, že tahle tradice je ubohá
a patří 150 let zpět, když to plemeno formovali chudí přistěhovalci, dělníci v docích,
ti si luxusní kotce, jako máme dnes, dovolit opravdu nemohli, měli i padesátku psů, každá rodina nějaké.
A současnost - už štěňata, nedorostlí psi jsou na těžkých řetězech,
to, co tihle chovatelé produkují, nejsou hezcí psi
ani trvanlivost nemají.
Kdyby si přečetli, jak se ti psi krmili a trénovali, aby byli nejlepší zápasníci,
takoví psi se platili zlatem, a ne že je strčím na úvaz od štěněte
a zničím jim nohy.
Jsou škaredí, protože
s těmi psy na pořádné nebo časté procházky nikdo nechodí.
Neznají normální pohyb. Na tohle by totiž byl potřeba tým lidí.
Su zvědavá, jak to dopadne, co budou tihleti dělat.
Na podzim si lidé kupovali nové tyhle kamna kotliky krby,
aby splnili normy ekodesign.
Někdy i na dotace. Dotace je třeba podmíněná nějakým časem užívání toho spotřebiče.
Napadlo někoho, že se dá instalovat filtr?
Ale co pak s tou nadvýrobou kamínek, hm.
Čína by to mohla koupit, musí vyrábět auta, vlaky, lopaty,
vidle, hodně vidlí.
No vidíte to.
https://www.ecanis.cz/clanky/zakaz-drzeni-psu-na-uvaze-na-slovensku-pohled-z-druhe-strany_3027.html?klic=3772
Jakoby to chápu i z druhé strany.
Ale fakt musí mít každý psa?
Musím uznat, že ten pes, to štěně s obří karabinou a řetězem, je pěkně hnusný pes.
Kde jste viděla kotce a výběhy? Úvaz u boudy je běžný.
U pitbullků je to samé.
Na kotce totiž potřebujete hodně prostoru, peněz a úklidu.
Chovateli se psy na úvaze bych nedala ani halíř.
Jsme v 21. století.
Přes 800 tisíc. Ale z toho 300 t. měl dostat až pak, ale prý nedostal, takže to je za půl mega.
Ale tady je vážně víc vážných věcí než tento jeden úplatek. To víte.
Jo, vlaky, legrace jsou aj ty nízkopodlažní - mezi nástupištěm u nás a touhle tramvají je půl metru, možná jen 40 cm a možná víc, zkrátka musím udělat hodně velký krok a psi… naštěstí Bůček, jak se těší domů nebo do toho vlaku, protože tam je jídlo, tak nakonec skočí, někdy… eště že mám na psech postroje, je zvednu. 😀
Rychlík je ten vagonek, co má mini úzkou chodbičku, nenastavitelná špičatá opěrátka, co si zapíchnete do nohy, případně do břicha,
stolky s tyčí, aby si nikdo nemohl ani pohodlně sednout (rozměrově větší nebo s batohem si nesednou vůbec, musí zůstat na chodbě, která není chodbou, nýbrž vrzací a houpající se harmonika, jako měly busy, když jsem před 156 lety jezdila na základku.
Takže kvůli dementnímu skládacímu stolu, jehož noha tlustá ale skládací není, takže sklopíte leda tak zrak, jak se stydíte, že tohle je v 21. stol. možné,
ač pod sedadly mini místo je, že by si tam leh pes, tak nelehne, protože opirátka vražedná
a 15 cm v průměru tyč trčící z podlahy.
Kdo tu nejezdí, nebo má štěstí, že kolem MB chytí normální vláček ČD, takže tohle nezná,
tak si bude myslet, že si vymýšlím.
Jenže.
Arriva prý nabídla nejlepší cenu a služby.
Služby: wifi, voda v barelu.
Nejde: wifi, voda v barelu.
Nemá to závěsy, rolety, okna, normální stolky, osobák polovinu soupravy zabírá prostor na kola a smrdící WC (které v sobotu nefungovalo, tak jsme čekali v Semilech, až se pán s dcerou vyčůrají v hale, která byla otevřená jen nějakou nešťastnou náhodou),
sedačky jsou asi vyřezávané ze dřeva či betonu, místo není nikde na nic, lístek
koupený u průvodky stojí víc než na nádraží, což si dovoluje pouze Arriva, přece když není v místě pokladna, nemám platit navíc nic, pro psa mi lístek dlouho neprodali pro jistotu vůbec, průvodky neměly roušky a o košíku pro psa lidem neřeknou ani bl zbl nic, zpoždění jsou stejná jako u jiných společností (ono taky většinou nejde o stav vlaku nebo železnice, nýbrž sebevrahy, auta spinkající na žel. přejezdech, případně opilé stromy).
Když jsem jela z Prahy do Urnova, Arriva nějak nepřišla do práce, to už je asi dva roky teda, ani v hale ani v podchodu to nepsali, hehehe, to byl poslední spoj, šla jsem teda ze sedmičky zase dolů ke kasám
a tam jediný, kdo mi pomoh - ČD. Řekli, že se neví, co se bude dít s tímhle vlakem, ale hned mi našli kudy kdy a že zavolají, aby na nás (asi pět nás bylo chudáků) počkali, počkali a jeli jsme os. do MB, tykrávo, to byl normální vlak, teploučko tam, stoleček na knížku nebo kafe, uklizeno, roleta na vokně!!!!?,
úplně jinej svět.
Kdo dočet až sem, je král! A zítra může být král každý z Vás,
zítra jedem totiž vlakem zas!
😀
Jinak… Orionce a Rapotacce nesaháte ani po kotníky.
Očekávám fotografii dvoulitrů zase za rok, už je to tradice přece. 😀
čau
Máte fobii z konce světa, jak nám tu denně vysvětlujete,
a jste chudák duševní.
Už?
To je divný, ty ruce maj stejný chlupy.
Kluku, myslíš, že se té fobie zbavíš, když si starodávným telefonem vyfotíš pár dvoulitrů?
Taky mám, hele.
Asi mám. 170 e za fotku. Dobrý. https://www.mojevideo.sk/video/37daa/obrovsky_skandal_ochranari_prikrmuju_medvede_a_robia_si_z_fotenia_biznis.html
A potvrzení z tv. https://www.mojevideo.sk/video/37dd7/oko_zacinali_ochranari_z_ilegalnym_biznisom_s_medvedmi_(2018).html
Ste podělanej až za ušima, tak jako to, že to tady každýmu cpete, se té fobie zbavíte? Dyž to nikoho nezajímá.
😲🤮
tak to je slušnej výsměch
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-hejtman-puta-je-vinen-rozhodl-soud-40507670
a za ty znovuobnovené smlouvy s arrivou, co si vlak plete s tramvají,
pochvalu
poslední legrace - zaplatit kartou nemůžu, protože nemají signál 😀 😀
ožralý strojvůdci, někteří ani nepřijdou do práce, vlak, který nezvládá Tanvald a Sychrov,
buď topíte, nebo větráte, oboje neumí, koše nemá, psa není kam dát,
lístek koupíte jen v úterý v dubnu při úplňku, okna to nemá,
všici je nenávidí, ale strašit tady budou dál, vše jim odpustí,
kolik mu nasypali?
a co metrostav, taky pochvalu? dalších 500 přejmenovaných firem a čekejte silnice, čekejte, už jen 300 let