Aktuálně: 2 746 inzerátů261 828 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 17:12:59 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 31.01.2025, 09:44:01

Tuhle ubohou pružinku mají moje nůžky na růže…  jednu sezonu přežily… 
Pletivo nepotřebuje takové kleště, na dřevo i plech mám trapnou lidl aku “sešívačku”, sponkovačku, bere sponky i hřebíky, velký, na tu směšnou cenu má celkem sílu, v pohodě prorazí plech, ničím ji už dlouho a víš, kdo mi ji půjčil, to je taky dobytek, my jsme dva. 😀
Tento nástroj je schopný akorát zatočit sponečku dokola, což vlastně nikdo nepotřebuje,
a co budu dělat s něčím, co nic jiného neumí? 

Každá značka si tyto kleště objednala na Alibabě, skutečná cena je 94 Kč i s dopravou.
Prodávají se tady pod Geko, Obi, ale i  pod “lepšími” značkami.
A tohle se dělá se vším. 
https://www.elihandmade.cz/retail_trade-3382.html
https://www.aliexpress.com/item/1005007009915872.html

Kup si bezkartáčovou cca sponkovačku. A tu už beztak máte. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 16:58:28 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 01.02.2025, 16:32:48

Někdy je člověk tak v šoku, že si ani nevzpomene, že nějaké sprosté slovo zná. :-/
To jste potkali hustou pani, pro dnešní den vyhráváte, bohužel, první místo.

Smůla tadytěch bojových psů je, 
ač je člověk řeže hlava nehlava, nepokoušou ho. A pak ti lidé eště chodí po venku a po netu a hlásaj, jak je potřeba tvrdá ruka. 
Ten pes prosí očima. 

Drbu na nějaké seznamování se s městem, zůstanu doma. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 15:39:28 xxx.xxx.124.197

To je ale blbost. Podívejte se na videozáznamy, jak ten nac. pozdrav doopravdy vypadá. 
Jsem nevěděla, že Hitla si pěstí bušil na srdce. 
Ten pozdrav je pevně natažená dlaň z levé na pravou. 
A každý, kdo zvedne ruku dopředu a žádá o klid, bude nácek.
Není to legrační. Je to trapné. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 15:15:22 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 01.02.2025, 11:28:19

Ten pán v růž. šatech je Marc Jacobs, tam se to očekává. Paris Fashion Week. 
Lampička, potkan a kostlivci jsou boží. 
Asi se přestěhuju.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 15:08:22 xxx.xxx.124.197

Přesně, bryndák. 🙂 Prostě takové jako přírodní mýdlo, žlučové, Lanza, někdo i Jelena, já už hodně let Winni´s Sapone Marsiglia biodegradabilní… kakao na koberci, skvrny všeho druhu, borůvky z lina, pes se tím dá také umýt i člověk,
a navíc to krásně voní. 

Dnes mí dva bojoví psi hezky náhubky ve vlaku, cizí pes bez náhubku, nastoupil další a já trapně a zbytečně, protože ten jeden za námi už řval a vidina hodinového dobrodružství ehehe - prosim vás, nemohli byste si sednout vedle, tady už jsme tři… 
prý proč?… příště mým sundám košík.
Kdo dočet až sem a právě svačí, dál nečtěte!

Bůček si nablinkal do košíku. 
A pak ve městě zpoza rohu bojový pes, bylo mi ho tak líto, paní na něj křikla NE!!! sedni! a on sedl, ale ten strach, kdybyste to viděli, uhýbal hlavou a ocas schoval, určitě ho mlátili… 
Jednou někdo namlátí i mně, to vždy nevydržím a řeknu něco… Ale třeba to teď zkusí jinak, když viděla, že někteří psi dostávají hračky a pamlsky a smějí se. 
A jestli byl hodně nebezpečný? Možná by mohli pořídit košík. 
Copak chceme regulovat, když ani takovou obyčejnost, jako je mít náhubek ve vlaku,
nikdo netrestá, ani neupozorní, že toto pravidlo existuje. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 14:54:39 xxx.xxx.124.197

Něco podobné píší lidé z celého světa, týden dva a stane se tohle. Jako by se ta látka dostala skrz bariéru, přes kterou to neplánovali.
Jenže když nemůžete dát psovi nic jiného kvůli ledvinám atp., je tohle asi jediná šance. 
Asi to bude chtít ještě pár výzkumů ohledně plemen, jako se přišlo na to, že kolie a jejich kříženci nesmí určité léky.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 07:42:35 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 31.01.2025, 20:01:36

No dobře, ti mladí, tak dvacetiletí, jsou jiní, chvíli. Němce neznám, pár slov jsem se naučila jen proto, aby mě pustili do dalšího ročníku, jinak mi to zní hrozně hnusně. A už jsem je úspěšně zapomněla.
Na východ od Košic je to tvrdý patriarchát s věcmi, které si nechcete představovat.
Tak se vždy divím, proč se říká, že tyhle národy jsou nám podobné, že si budeme rozumět; nebude soužití tak složité.
Jsou úplně jiní, zkráceně můžu říct - u nás je taková jako… volnost. Co se děje tam, byste nazvala domácím násilím. 🙂 
Ono je to i náboženstvím, na východě se to prostě hodně prolíná, tohle do výchovy patří, 
jsou země, kde víc jak polovina obyvatel patří k pravoslavné církvi. U nás je 740 tisíc římských katolíků, to není ani desetina, a jak se příslušnost k tomuto projevuje v běžném životě? 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.02.2025, 07:27:54 xxx.xxx.124.197

vanish je hrozná sr… ty hadry zničí, na kafe je dobrý to neprat, jenom sodu s citronem, nebo octem a nechat ležet… jak to zamatláte, dostane se kafe do vláken a čau
nejlepší zatim marseil. mýdlo a prací soda, prací gel… ale nesmíte to “vařit” jako já, to je pak Hrnečku, vař! …no ale mám hodně gelu, že jo 🙂 
v mým pracím prášku je vždy nějaké to m. mýdlo a skoro nic, protože jsem ten rozmazlenec, co nesnese nic jinýho, hned problém
kafe, tss, to my umíme lepší věci… oslintaný ruce od podávání pamlsků utřít do zimní bundy… pak Bůček řekne málo přidej a skočí a hned máte dvě krásné medvědí tlapy, tak jsem si říkala, esi by teda nemoh pošlapat tu bundu celou, že bych to jako vydávala za vzor, bundy, ne psa… a Megi se zas válí v bobcích srneček, jsou pěkně zelený… ale dala to, bunda, mýdlo a 90, enže sem zapomněla otočit kolečko (mám jich už tak víc, než je běžné) a dala tam kalhoty zimní, a ony už jaksi nejsou zimní
a tydle psy byste chtěli regulovat? dyž mě naučili prát? skoro

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 19:16:05 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 31.01.2025, 17:26:54

No já se rusky a podobně mluvících národů (Makedonci, Gruzínci, …) bojím a mí psi to ví. Takže jo, můžete to nazvat xenofobií, je to podobné; přesněji ne strach z neznámého, ale z velmi dobře známého. Neházím je všecky do jednoho… ale mám se velice na pozoru. 
Rasista ale nejsem. On xenofob, jak už z názvu… má psych. blok,
rasista je otevřená nenávist. 
Znám jednu holku z Ázerb. a ta se mnou anglicky, a to mi neva. Prostě jako někdo se bojí psů, a když slyší štěkot, tak…

Můj komentář měl jakoby Vás obhájit a vysvětlit, že došlo k nedorozumění. 

Tím, že se bavíme i o jiných konfliktech, nejsme spojenci Puti. 
To je to, na čem se točíme… už roky. 
Tedy jsem tamtím myslela to, že nikdo příčetný a s IQ víc jak venkovní teplota
nemůže mít rád to, co se děje. 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 16:39:44 xxx.xxx.124.197

No jo, se to pomíchalo, Orionka nereagovala na ten obrázek. 
Ale aby měl člověk teď rád Rusy, to by musel být sadista v detenčním zařízení, to tady, myslim, nikdo neni. 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 16:37:33 xxx.xxx.124.197

39 bylo pro vstup do EU a 37 % pro vstup do Euroasijské - k RF. A zbytku to bylo fuk.
Ono to ale obyčejným lidem, kteří nežili na východě, bylo opravdu fuk. 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 15:17:55 xxx.xxx.124.197

My máme… to s námi nelze srovnávat. Ale můžeme tuhle část zcela vynechat, neb se to hodilo všem.

Někdo tu zmínil stížnost, žalobu, tam byla spousta dohledu, 
a řekněte mi, proč se do takové díry (je to díra, dosud o té zemi věděl za oceánem jen možná profesor zeměpisu) míchaly USA? 

Hodně lidí zapomíná, tak postopadesátésedmé:

“Demonstrace začaly v noci 21. listopadu 2013,[3] den poté, co tehdejší druhá vláda premiéra Mykoly Azarova pozastavila přípravy podpisu Ukrajinsko-evropské asociační dohody.[4] Protesty, které byly mnohdy velmi násilně potlačeny, vedly až ke svržení prezidenta Viktora Janukovyče v únoru 2014 a vzniku prozatímní vlády Arsenije Jaceňuka. Protesty probíhaly na různých místech země, nejdůležitější byly protesty v hlavním městě Kyjevě na Náměstí Nezávislosti, kterému se říká Majdan a dalo protestům název. Na vnitropolitické změny na Ukrajině zareagovala Vladimirem Putinem vedená Ruská federace okupací ukrajinského Krymu a rozpoutáním ozbrojeného konfliktu na východě Ukrajiny. Svou přímou účast v konfliktu Rusko přiznalo jen v případě Krymu a zasahování do suverenity a územní celistvosti Ukrajiny a porušování mezinárodních závazků obhajovalo bezpečnostními zájmy Ruska a ochranou ruskojazyčných obyvatel Ukrajiny. Události na Ukrajině v roce 2014 jsou součástí dlouhodobějšího vývoje v otázce prozápadního směřování země, jehož součástí byla již oranžová revoluce roku 2004” (Wiki)

Si vzpomeňte, tv plná Tymošenkové ve vězení. 
Ty hromady lidí v ulicích už pro Puťu problém byl; tato země bude zvoucí USA, NATO.
Tohle trvalo dlouho před 2021.
Jiné země, kam všici strkají své rypáky, nejsou suverénní, kdo dal “obráncům” právo
jít tam a masakrovat vše živé? Ty národy trpí ještě teď, od devadesátek třeba, zamořená půda, miny místo brambor. Co tam šli vojáci bránit, když teda to nebyl útok a míchání se do jaksi občanských válek?

Teď probíhají mírnější protesty na Slovensku, tento týden konečně vyhrál lid Srbska,
sledujete to? 
Srbsko byl taky celkem problém, oni sice protestovali pro něco jiného, 
ale vládci byli velcí kamarádi s RF. Mimochodem. Za chvíli se ukáže, že… no nic.
A to je taky jenom kousek ocaď. 

Vše je to jen o dvou velmocích. 

Jak jsou postavené celnice. Je bouda, pak několik metrů země nikoho
a pak teprve další stát. 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 14:56:49 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 31.01.2025, 14:46:27

Výraz té žirafy je prostě ohař. 😀 😀 Ty už se di zahrabat. 😀 😀 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 13:54:52 xxx.xxx.124.197

Tady ale přece nešlo o nějakou menšinu, ale velkou hromadu Rusů, kteří bydleli na východě UA, tedy je to jedna ze záminek, nelze si však říct - nějaká menšina, no bóže.
A nasadit armádu (nikoli, byla to NG, která je téměř komplet náckovská - tady má nevrent jednou taky pravdu, nasadit nácka, však i na našich demonstracích i slovenských jsou vidět) a zlikvidovat svých několik tisíc civilistů, to se jako chtěli rovnat USA, nebo co to bylo? 
Jo, začalo to nenápadně jako útoky na jakékoli menšiny. 
Pak najednou video upalování lidí na kraji města a hle, válka začala. 
Vojáci tam byli z celého světa, v uvozovkách. Financovaly to i Státy a samozřejmě poskytly výcvik atp.
A kdo si pamatuje rovnání se vojáků u hranic 2021? A to byly ty rozmluvy - my jsme si schválili zákon, že do NATO vstoupíme, vy jste nám to slíbili, Německo a pár dalších to bloklo, Puťa řek - slíbili a máme M. dohody. Biden řek - nepočítáme se vstupem UA, a esi Puťa podnikne invazi, napaříme mu sankce.
Aha. Proč se o tom bavili, o nějakém vstupu do spolku, kdyby nevěděli, že se to stane, že se to chystá? Válčilo se tam 7 let, když se o tomto bavili.
Tuhle válku začaly USA s Puťou a taky ji ukončí. 
Gruzie, Arménie. Zdroje, nárazníková a základnami výhodná území, hlavně ty nárazníky. 
To byl důvod a je a měl by být, proč některé země musí zůstat takhle. 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.01.2025, 10:44:03 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.01.2025, 10:42:49

Enže dyž jí podrazíte nohy, tak už nevstane. Teda říká se, že jednou jo, podruhé ne.
Zkuste, dokud je nezakážou!