Nevadí, sám jsem choval 4 páry spolu. Jen neuvídáte jak velký pro ně máte prostor? Základem je nabídnout zebřičkám o dvě hnízda víc, než máte párů, pak si každý pár vybere hnízdo, které mu bude vyhovovat.
Dobře jste mu odpověděl,jen škoda, že až po 11 letech. 😉
Záleží na tom jak je velký. Použil bych průhlednou plastovou nádobu s víkem. Až bude pavouk na stěně terária, tak ho opatrně přiklopte tou nádobou, a pomalu s ním suňte nahoru terária. Pak opatrně zavřetete víčkem. Pokud pavouk není jedovatý a nevykopává chloupky, tak si ho nechte vlézt na ruku a tak ho můžete také přendat. Ale jen za předpokladu, že se ho nebojíte, a že je nakrmený. 😉
Když už jsme se dopracovali od brouků k motýlům, věděl by někdo co je tohle? Posledních pár dnů každý večer přiletí do ložnice, nad ránem je pryč. Velikost cca běláska.
Zavíječ zimostrázový - škůdce buxusů, původem z jihovýchodní Asie. Také je máme zrovna na zahradě.
Viděl jsem hybridy z přírody u motýlů ( okáči ) a jednoho brouka střevlíka. A viděl jsem hybridy z odchovů motýlů martináče hrušňového × martináče habrového.