Měl by to být zlatohlávek skvostný.
Příspěvky uživatele
jara.t
Korely 2023 :
Creamface lutino 0,1
Creamface bílá černooká 1,0
Pastelface perlová 1,0
Bělohlavá bílá černooká 1,0
Bělohlavá straka 1,0
Tel. 776 851 492
A co tesařík obrovský nebo kozlíček dazule? Ti mají sice menší těla něž roháč, ale kdyby se počítaly do velikosti i tykadla, tak roháče určitě předčí.
Třeba na burzách s okrasným ptactvem. Nebo si najděte výrobce kovových kroužků, ti by je měli mět také v nabídce.
Máte to tam jasně napsané, že na odchov minimálně 15°C. Stačí si pořádně přečíst odpověď od zjarda.
Pořádně nakrmit samičku! Nejlépe než k ní pustíte samce. Ideální je, aby byla zrovna zakouslá do nějakého většího sousta. Například do velké zelené kobylky. 😉
Zkuste Broukarna.cz. PS: cvrčci ani jiné zvířata se nepěstují, ale CHOVAJÍ! 😉
Zvláštní je, že na mapce je namalované jak vlaštovky táhnou na jih Afriky. Vy uvádíte že odlétají na západ.
Já myslím, že ( vzhledem k datu dotazu ) papoušek už není naživu.
Dejte sem fotku larev. A v jakém dřevě byly ?
Děkuji za informaci.
Měli už mláďata vícekrát, ale nikdy nebyl žádný problém.
Narodilo se nám morče s divným okem. Setkal jste se s tím už někdo? Dokázal by někdo poradit co s tím? Na poslední fotce je zdravé oko.
Tak ta to určitě není.
Zákeřnice - ploštice.
Anonymní:Nevadí, sám jsem choval 4 páry spolu. Jen neuvídáte jak velký pro ně máte prostor? Základem je nabídnout zebřičkám o dvě hnízda víc, než máte párů, pak si každý pár vybere hnízdo, které mu bude vyhovovat.
Dobře jste mu odpověděl,jen škoda, že až po 11 letech. 😉
S tím mlékem jsem to také slyšel. Můj příbuzný je zase uchovával v nízké sklenici a tu měl v nádržce od WC. Takže po každém spláchnutí čerstvá voda.
Záleží na tom jak je velký. Použil bych průhlednou plastovou nádobu s víkem. Až bude pavouk na stěně terária, tak ho opatrně přiklopte tou nádobou, a pomalu s ním suňte nahoru terária. Pak opatrně zavřetete víčkem. Pokud pavouk není jedovatý a nevykopává chloupky, tak si ho nechte vlézt na ruku a tak ho můžete také přendat. Ale jen za předpokladu, že se ho nebojíte, a že je nakrmený. 😉
Korely mutace :
Creamface lutino, Creamface bílá černooká 1,0 ;
Pastelface perlová 1,0 ; Bělohlavá bílá černooká 1,0 ;
Bělohlavá straka ½ terčová 1,0
Vše rok 2023.
Tel. 776 851 492
Dnes u nás na parkovišti před obchodňákem. UH.