..Obvoďačka se divila,že proč mám 40tku,když mám snad hodnotu kolem 1.."kdo že mi to napsal"…Já na to.."však ty"..a ona nic,a nechala mi tu 40.já čekám,až nastoupí po mateřské její dcera…doufám,že si nepoří další-už 4.dítě..Ta současná na to už prdí..po rehabkách jsem se chtěla objednat a donést zprávy..a ona napsala,že to stačí hodit do schránky…jsem asi psala…nebudu si objednávat Taxíka,na hození papírů do schránky..Tak jak šla švagruše k ní,tak mi to tam vzala..Potřebovala bych trochu upravit i množství..Já beru Ezemitib na zvýšení hodného a Rosucard na snížení zlého cholesterolu Pak Tritace na snížení tlaku (130-140/85)-prý ho mám vysoký v mém stavu🙏
Já to myslela tak,že bych potřebovala ten prášek na cholesterol,co se po něm hubne..🤭
Je toho plný youtube, jen závisí jak si s tím kdo dá práci, tady třeba autor teda dost odfláknul tu vizuální stránku, stačí se podívat na kytaru, takže je to hned poznat, ale u většiny člověk nepozná nic.
tak tohle se mi líbí hudebně teda hooodně…nesmím vidět tu kytaru-a hru na ni, a myslet na to,že by to mohlo být sakumprdum umělé….Já si pořád představuju,že teda umělý klip…budiž,ale zpěv? to by přece měli být ti originálové..né??.
Já teda na cholesteról Rosucard 40 mg(měla jsem kdysi Sorvastu)…a potřebovala bych něco na hubnutí….já bych nejradši to vysadila všechno..i na cukr,zvýšení hodného a snížení zlého cholesterónu,na ředění krve,pak Meloxicam od bolesti na artrózu……a …do toho beru D3,Céčko a Omega 3….připadám si jak chemická bába…
tu první jsem slyšela v jiném provedení,ale on tomu dal zas jiný rozměr…moc pěkné…Tu “Ave Maria” jsem sem chtěla dát…tu mám od něho taky ráda-je jich tolik….🤗
Ta druhá-se mi líbí ty přechody pomalé a pařby….👌
Halelujah-už nemusím,ale poslechla jsem si ji..jednu dobu bylo přehalejujováno..v tolika verzích…tahle je taky dobrá…a od Smolíka ji taky mám celkem ráda..
Duše hor-mě hodně překvapila…bomba👍český text se mi líbí..i přes tu AI je fakt pěkný klip..pustím si ji určitě ještě párkrát..navíc si myslím,že to je v Jeseníkách-vidím tam Praděd?Ta příroda🤗lesy..moc hezky zpracované..uklidňuje na duši….
ta AI mě štve všude!!přijde mi mejl,a je to strašně poznat ta videa-byť kočičí-pěkná,ale vypínám to…Je to nepřirozené a neskutečné,jak jeleni zastaví auto,aby je ochránili před padajícím kamením…nebo pes přidrátovaný k plotu a štěně na ulici…brrr..
No jo, ale když máte hnusnou křivou hlavu…🙄Byla jsem rozená koncem pánevním, klešťový porod, takže mám hlavu spláclou zezadu i na jednu stranu - vyvažuju to pěšinkou na stranu.
Teda Raduš..viděla jsem tě asi před 5 lety..a byla jsi úplně normální..vím,že se hodně podceňuješ,ale popisuješ se zase jako nějaká …
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 07.11.2025, 10:59:26
Raduš,žes to nechala dojít tak daleko!!!..Já myslela,že jen málo slyšíš..Jezdíš s Tomem..modelka-a hluchá🙏,nejde si s ní popovídat..Tom tě do toho netlačil? muselo mu to vadit-když to tohle říká..Já bych to řešila už dávno…Mladá,a v dnešní době ,kdy se to dá řešit lusknutím prstu..A jak píše Buggyra..tak jdi do těch věcí jen do uší…a uvidíš..třeba to vydrží🙏v 70ti ti to bude pak jedno..Můj otec si udělal,aby slyšel televizi krabičku s repráčkem a tu měl na rameni u ucha…Pakto vylepšil sluchátkama,jak měl Otík …drát k tomu.Ja fakt,že s tím seděl jen u telky,ale nemusela tak řvát…nebo bych se poptala na ty,co mají ti mladí..v kapse mít zesilovač a šlo by ti to do uší..
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.11.2025, 20:20:56
Raduš..dám ti radu..doma Tom,a venku květinky se ti smát nebudou..a jak pojedeš do Prahy,tak je vyndáš..hm? Nebo si necháš jenom jedno,když jsi je tam doteď nepotřebovala? Chudák Tom..jak jste se doma bavili?to muselo být zajímavé🤭
Myslíš,že lidi se budou dívat jen na uši?Vím,jak se umíš vystrojit,tak to budou čučet na tebe,a né,co máš v uchu..Nebo si je nějak “vytuň”,a budeš průkopnice moderních naslouchadel..To mě by vůbec nevadilo,hlavně,že slyším🙏🤗
A Bodlinky kocourek je krásný..bude chlupatý asi jak od Zdenky Míša Kulička😊