druhý díl🙂
druhý díl🙂
přišla mi zásilka srandiček🙂🙂🙂
no já byla ztuhlá,jak jsem na to hleděla…husinu po rukách…Jste dobří….👍👍
holt musíme vydržet…jsem zvědavá,jestli bude přes víkend chladněji,jak slibují…My jsme dnes měli se sousedem otevřeno durch-dveře a okna do průvanu…slíbila jsem mu,že ho nebudu obtěžovat,a že prosím,aby to dodržel i on🤭😎..večer spadlo pár kapek..jeden hrom,blesky a přeletělo to za minutu pryč….tak tu mám 29,venku 40,ale ještě na slunku..třeba bude líp..
Sarah01:Dvakrát zahřmělo a nic, v baráku je 28, v podkroví 30.
tady taky…černo šlo z vaší strany,ale tam to vždycky stáhnou hory..blesky byly,hrom jeden..začlo pršet a než jsem se stačila radovat,bylo to fuč…
Ronja s motejlem:Sebemilenec?
myslím….nejsem si jistá,ale něco si vybavuju…
já si můžu dovolit sedět jen v gaťkách,soused má ranní,tak jsem tu sama,a nahulajda..pod “prsíčka”dám plínku..Na hůře je 48,prádlo schne pomalu před očima..v bytě mám 29,8...Dávám si do mrazáku 2l petku s vodou a pak jí postavím před ten malý ventilátor na ledničku(1,2m vysoko)…malinko to pomůže-fouká to chladný vzduch..
má být 28 stupňů…..má být 25 stupňů
jsem zvědavá,jestli bude…Já šla včera navečer ke švagruši do bazénu-pěšky!!! no to byl nápad!!!..bylo mně blbé si zavolat v půli cesty,aby pro mě přijela,ale nazpátek bych nedošla,tak mně odvezla…jednak hic a jednak mi to zase střílí do pravé kyčle….ach jo..
instagram mi nejde otevřít…a ty husy mi nepřijdou vtipné….
od Alkoholičky jsem čekala taky víc….a ty 2 další ještě čekám,až budou v telce…Něco se mi ale vybavuje,že něco o Monyové už kdysi bylo..nevzpomenu si ale co….
u nás teď,v 8 večer 31..a doma jen 29…..už není kam větrat,horko je už i na chodbě….😟
na to,že je 8 hodin večer,je u nás venku 31…. doma jen 29…
Jsem ráda Raduš,že taky někdy nestíháš🙂🙂….ale přeju ti cestování…aspoň žiješ…U mě vše při starém…papa..
a prádlo visí a visí..🤭
dobrý..přidám něco,i když to není z filmu,ale navazuje to na zvířecí povahu..Byla jsem u té mé kámošky v FM..má 2 kocoury..I když jsem tam nebyla už dýl,znají mě a přišli mě přivítat,prohodit pár slov..Sedím si tak v křesle(Vladkovo houpací) a přišel Mikeš a pořád chodil,dloubal mě do noh,brblal si pod fousy,já ukazovala “hop”-nechtěl tak jsem ho pak vytáhla nahoru..Seděl ztuhlý,zabořil mi dráp do prsa a za chvíli seskočil..což nikdy nedělal..Jsem si ho vždy užívala..Tak si lehl na gauč...Nakonec přišla Zdenka a objasnila mi to..Seděla jsem mu v křesle!! Jakmile jsem vstala,hop..už byl na svém🙂🙂Henry Ford (Fordík)se jen chodívá občas nechat pohladit.
a pomáhá to?jsou hodní?🤭
tyjo😟..Možná se někomu líbila na fotkách z dovolených…Každopádně je to blbec..Hlavně,že přestal…Niki,drž se,užívej si života,jezdi na dovolené….měj se krásně,myslíme na tebe❤️🐎🐈🐐..pohlaď zvířátka..papa
Sandokan…dívala jsem se na první díl a nějak mě to už nebralo,jak kdysi-jo,chlap šikovný,ale tenkrát to byl idol🤗….ten druhý seriál neznám..
ok…ale jinak se ti teda ten přístroj vyplatil,když se ti povedlo to takhle snížit a odsát tolik vody…já větrám nonstop,a dnes mám zrovna 44%..tady 26,a venku 28 stupňů…🙂🙂
já mám meteostanici asi kolem 200,malou,měří jen venek vnitřek a vlhkost…