dnes venku 21,uvnitř 27…mám teplé ponožky,bo mě zebalo do noh..Mám okno dokořán od večera,v 7 jsem vyzula slabé a teď jsem zmrzlá..Ono asi,jak mám otevřené dveře do chodby,soused taky(přes léto bydlíme jakoby dohromady🤭-mluvíme spolu z bytů…cítím,když smaží řízky..teda i spálené topinky ve vajíčku🙂..minulý víkend odpolko jsme spolu pili pivko na chodbě🤭)..takže letí tu průvan sem tam-on taky konečně větrá otevřeným oknem….u sousedů vše vpořádku,bouřka vyprala,následný vichr shodil na zem..🤗..hezkou neděli😊
já tuhle hleděla na “7 životů”..píše se rok 2043…bylo to ještě dnes v noci na Nova Cinema…co se týče seriálů,naše černobílé detektivky a podoby “na kolejích čeká vrah”..Kdysi dávno s tchýní Dalas,Stielovou(pilcher né!!!)Ulici první asi 3 roky…Všechno se podřizovalo času mezi 18,20+19,25,nebo tak nějak..Teď mám sice Magentu,ale tu využívám na vracení jiných..
Lovci duchů-to mi nic asi neříká,jen lovce zločinců jsem sledovala poctivě.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 02.07.2026, 12:52:27
Zrzavci..děkuji,že na mě myslíte…Mám legálně od bytné za 3500,-odvlhčovač…Psala jsem to tu před lety,ale zaniklo to v dějinách..A začla jsem tenkrát víc topit…Jen letos,jak jsem nebyla 2,5 měsíce pryč,smrdí mi to v kredenci u hrnců a v rohu,jak mám skříňku ode zdi…Pouštím si ho průběžně i teď..Jinak větrám,co se dá..Mám tu 31 imrvére,mívám otevřeno do chodby..Ráno na meteo 50 stupňů..Fotka je z dřívějška..nyní 31..ponožky mám na spaní slabé,ale musí být a pyžamko..Krytí nemusí být..Jó a dnes je 27,7-už na to nesvítí slunko,a doma 28,5..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.06.2026, 06:22:51
.".to mě rozesmálo"…Já měla-mají ho ještě děcka ETA 022 .Obdélník se dvěma kulatýma “onýma”..Jeden motor byl na mixování,mletí kávy,máku…atd..druhý na strouhání,hnětení…Hledala jsem ho v bazaru,prodával ho tam někdo po částech,celkem by to vyšlo přes 2000..Na ten jsem nedala dopustit👍
Buggyro,součástky se dají dokoupit,pokud motor funguje…Kolečko na strouhání brambor na bramboráky(takové trhací spíš)-těch jsem musela strouhat plnou mísu na zadělávání těsta..
Jinak já tu mám 30,5 stupňů už třetí den..Na čidle zvenku 50 už týden,jakoby nemohlo se to posunout třeba na 51.. (jestli je to strop meteo?)
u nás byly ve čtvrtek cyklistické závody..asi mezinárodní..já se vypravila zrovna do toho bazénu ke švagruši a musela jsem obejít půl Uničova..Normálně zátarasy-mantinely s reklamama alwynu+ cosi..Litovala jsem ty kluky,po rozpálené dflažbě!!!zatáčky,přes náměstí..uličkama…Nazpátek jsem objevila “branku”,kde pořadATELÉ POUŠTěLI…ZA ZATÁČKOU JEDEN ZAPÍSKAL,ŽE NĚKDO JEDE,TAK SE POČKALO,AŽ PROJEL KOLEM NÁS,TAK ZAPÍSKAL TEN U NÁS,A PUSTIL NÁS..(jsem zmáčkla “caps lock”…se vracet nebudu..🤭)
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.06.2026, 18:18:27
tak samo,jak “Nabarvené ptáče” jsem radši oželela…O tom jste tu taky psaly…i “Schindlerův seznam”…Nemůžu vidět ani fotky třeba z Lidic,nebo z koncentráků..Ale "válečného koně" jsem viděla po letech znovu..Na konci jsem bulela,jak ten kůň ho poznal,když zapískal…Nebo ta chvíle,kdy ze zákopů lítaly ty kleště,když ho chtěli vyprostit….😢
já věším teď na hůru..jedno prádlo pověsím,než dopere druhá pračka,můžu sbírat..jen gumy v pase od pyžam ještě malinko potřebují.🙂🙂🙂
Včera jsem dopadla dobře..Už vím,co je to “bílé”v té jizvě…roste mi tam nové maso!!!!může to trvat i rok-rok a půl..Já na to “a proč jste mi to neřekli hned? vy pořád,že jizva je vpořádku,ale že to je nové kuřecí,to né”🤭Takže spokojenost-nic mě nebolí,chodím....Na revma mi řekla výsledky krve…Vše v normě…A revma nemám..jen to ostero…akorát odvápnění mezi těma šroubkama,kyčle taky dobré(jsem jí dovezla ty výsledky denzitometrie…)Takže Dona..že je to prý i na výživu kloubů..
kdyby něco,jedu v tom hicu do Olmika ..na 8.40 mám Neurochir,ve FN a na 11.45 revma v ušatým domě….ještěže tam mám tu Jaruš,že se mám kde vrtnout🙂🙂Mám vyfocených 50 stupňů na meteo-venku na slunku..už asi 3.den..papa