zajímavé čtení…je dobré se něco nového dovědět🙂🙂
zajímavé čtení…je dobré se něco nového dovědět🙂🙂
chtěla jsem se ozvat ohledně toho,jak jsi přirovnávala tu Becherovku k pivům-nebo teda ta AI…já myslím,že tak se to nedává srovnávat..pivo má kolem 4%…Neříkám vypít jich víc,ale jedno by snad neuškodilo,co se týče alkoholu-když jsi takový odpůrce alkoholu…To slyším poprvé,že do sebe cpeš toxiny??.
bezva video👍… Já právě chtěla slyšet,co vy na to,myslím si,že spalování tuku na jedné části těla je blbost-jak ten hřebíček ví,že má útočit jen na břicho??a pokazit si žaludek?já jsem si spařila asi 5-6 kousků…Já jsem se sebou teď celkem spokojená,mám 87-88,je to poznat-a držím se🙏Moc hubnout nechci..jen ten žaludek trčí..Musím prodlužovat procházky..
hezké…poslouchej…..
zeptám se…naskakuje mi tu v pinterestu pořád,jak je zdravé pít ráno čaj z hřebíčku,nebo z bobkového listu,skořice,atd…Jarča přijela z rehabek,že jí to tam paní doporučovala,že to pije už dýl-nevím,jak teda funguje(nevěřím,že by měl odbourat tuk na břiše-prý)….Jaký máte na to názor???Zkusila jsem to jednou…brrr fuj..
Dájo na cvičení…..a poslouchej slova..to je fakt ze života🙂🙂
byla jsem úplně ztuhlá,jak jsem četla tu vaši akci se včelami😲smekám…
Bobca:krásné fotečky…tu poslední už mám na ploše🤗
jako posledního Yodislava🤗,ne ten stůl🙂🙂
Vahine:U nás na URO říkají jedině plzeň 🤷♀️
Ano..jedině plzeň!! už před 40-50 lety švagrová léčila myslím vředy plzní-to ji doporučil nějaký plukovník-primář ve vojenské nemocnici..nebo něco se žaludkem?abych nekecala…kupuje si ji dodnes-je jí 92 v srpnu..půlku si dá po obědě a půlku po večeři..sem tam teda i jiné pivo,ale denně si dá jedno..Nebere žádné léky..Ale ona má kořínek po své matce,tu jsem dochovala do 90 let zdravou jak řípa-jen tělo chtělo odejít..ta zas měla štamprličku na ledničce a dala si ráno čtvrtéčku slivovice🤭
Buggyra:na krvinky pij radši vývar 😀
děkuji🤗stejně se nikdy nedovím,jestli a jaké mi chybí🙏…
a do třetice🙂🙂🙂
ještě jedna..
dohnala jsem,co jsem zameškala🤗…dělám si nový výběr,a tahle na mě vyskočila...Tuhle v lidovém pojetí jsem zpívala v sobotu s “Nákelankou”(dechovka)na “Dni matek” v Nákle..u Olomouce.
lesnizinka:Bobča: Vyhrála jsem v tombole “modrý portugal”…A Jarča 5 litrovou bečičku piva….a zpily se do němoty🤪
Jarča ji veme na akci,jak pojedou s chlapama kamsi,a já ji asi věnuju,jak bude mít někdo svátek…červené nemusím,i když se říká,že je na krvinky,ale tlačit to do sebe “nasilu”,by nebylo dobré…Bílé bych si nechala🤭
krásné fotečky…tu poslední už mám na ploše🤗
Buď ráda,že tam nemáš to “vystouplé”..já to mám celý život(ostruha) a musím si kvůli tomu kupovat větší uzavřené boty s vyšší patou..sandály né,nebo otevřené boty na pásek,ty můžu mít menší..A nižší pata mi padá z toho hrbolu dolů..Takže Raduš,žádná výhoda🙂:-).Jinak včera jsem byla na “svátek matek” v Nákle….Lidí moře,ale zima jak v ruským filmu..Vyhrála jsem v tombole “modrý portugal”…A Jarča 5 litrovou bečičku piva.
Vidím,že jsem rozpoutala diskusi “šopováním”..Napsala jsem to schválně,jakože MY-starší dámy můžem taky šopovat-jak tomu říkají ty mladé žabky…Ještě k těm cizím slovům přidám “heštek”-na klávesnicvi není..Vysvětlila mi to tenkrát asi 6 letá vnučka..Mám dojem,že se to vyrojilo za posledních pár let tolik těch cizích názvů,nebo zkratek našich českých slov.."hostku" jsem neslyšela,ale teď si nevzpomenu na nic,ale že i v televizi člověk uslyší zkrácené slovo-zkrácená je třeba zrovna ta telka..ale ta zní česky…Jo,a od kámošky 9letý syn natáčel kraviny-opičky a kecy..a dával to na YT a říkal si,že je yutuber…
Jinak masáž byla bezva,jsem spokojená….
kometa:Zrovna teď se blýská, hřmí a něco málo padá.
Reni,a spadlo “něco”?..U nás je léto vlastně už celý druhý týden..ráno to vypadalo,že je zataženo,ale už se jasní…Dnes jedu do Olmika na revmatologii..Nebyla jsem tam asi 10 let,ale na MR(jsem myslím psala) se “cosi”objevilo,tak ať se to prý podchytí zavčasu…Doktorka má už přes 90,ale ordinuje pořád..Když jsem tam byla poprvé,mi řekla “ale děvčátko,vy ty ruce máte tak zdevastované,kde jste dělala?” já na to,že v kolchoze,tak že se nediví🙂🙂ale už ty bambulky nemám až tak velké….Využiju,že jsem v Ol.,zajdem si na obídek s Jaruš a pak mám odpol.masáž u nevidomých masérů-dostala jsem woucher od Jaruš k 70tinám..Ona tam chodí pravidelně a je spokojená…Jizvu si nechám přelepit “vidomou” recepční,aby mi tam nezajížděla🙂🙂 se jim uvolnilo zrovna místo-jsem tam volala myslím v pondělí…
což nechápe nechápou někteří z okolí-že mě tohle ke štěstí stačí…
Dafi-krásné fotečky-hezký víkend🙏…a hlavně,že sis to volno užila podle svého..mě takové volno by ke štěstí taky stačilo…Prostě to,co se líbí tobě a dělá tě šťastnou…👍👌🤗
Coudas:A dneska noví výrůstci 😁
Coudas-výrůstci? nebo přírůstci?…máš nové koníky?