tak to je fajn👍❤️nemyslela jsem to zle,jen ti dodat odvahu,kdyby něco…já tam měla masakr,to jo…
tak to je fajn👍❤️nemyslela jsem to zle,jen ti dodat odvahu,kdyby něco…já tam měla masakr,to jo…
kometa:Jen mě znepokojuje ten bílý povlak
To je normální zjizvená tkáň.
ale odkud se bere ten povlak????umyju ho-každé ráno se sprchuju,jizva je čistá…a na druhý den zas…
já na operaci prostě chci jít až selže konzervativní léčba
Ano,chápu..Na rehabkách bylo pár starších žen,které čekaly tak dlouho,až to už nebylo možné..to jen na okraj….stav kostí,stáří-že by se to už nerozchodilo …Já chodila bez berlí hned,bez chodítka za týden-dva(měla jsem prostě štěstí)…Když jsem na rehabkách viděla tu spoustu babiček a dědečků ploužících se do jídelny..tam je kapacita cca 150-200 lidí(taky jsem se ploužila měsíc v září-v bolestech).jsem ráda,že jsem se dočkala…a dopadlo to,jak to dopadlo🙏
kolem mě na pokoji všechny!!propouštěli 3.-4. den…To jen já byla měsíc…Já tam to ložisko hnisu měla u páteře pár let a zapoměla jsem jim to říct….V očích mám voperované multifokály už 13 let…Ale jak říkáš,jsme každá jiná…já si chtěla nechat uřezat obě prsiska,když mi našli před 20lety v jednom tukovou kuličku-velikosti vlašského ořechu…Já hned “hurá,aspoň budu moct ležet na břichu”..Neuřezali…🤭
Tak dneska to spáchám..Je pod mrakem..Zapoměla jsem dát na parapet plastové prostírání,které jsem na podzim vyhodila i s horou plkanců💩…Ty kachličky jsem si tam dala sama,jinak tam byl holý beton a pršelo do baráku(byla vidět i plastová mřížka)..
Jo,a tuhle jak pršelo,tak mi to pěkně zvenku umylo,to jo,to jsem byla ráda,ale tohle musím odmočit-pere na to slunko ráno..mám tam čidlo od meteostanice a ukazuje to tu ráno 39stupňů..
Pochlubím se ..🤭Jen mě znepokojuje ten bílý povlak..nevím,kde a z čeho se bere…Jinak se zohnu vpohodě,chodím rovně,bo 3 obratle jsou sešroubované…🙏🤗
Kilian:..diky, ted jsem si stáhla výsledky z MR, a moc se to netváří…
Evi,pokud to není dobré,a bude potřeba operace,neboj se toho,doporučuji …ale vážně🙏..S kým mluvím,že se bojí,nebo tak nějak,já akorát měla problém s hnisáním,ale nakonec vše dobře dopadlo..Nemůžu si stěžovat,vlastně už dělám úplně všechno(pokud se mi teda chce,nebo se dokopu)Narkóza se teda na mě podepsala obrovsky!!🤔…Držím pěsti…🤗
ty jsi teda zahradník🤭..ale vidím,že si z toho hlavu neděláš🤗..Tak to mně teda už nechybí…Já se chystám konečně umýt okna.chystám se na ně už hodně dlouho..nejsou myté už asi rok,co mně je umyla Jaruš..já s těma zádama tehdá nemohla…Teď už dávno můžu,ale jaksi ta prokrastinace🤭…Dnes ráno se rozhodly ty moje Jiřinky,že mě popoženou,a “zesraly”(pardon za to slovo) mi půlku okna takovýma cákancema odshora až dolů…Potvory jedny🤔…po tom,co jsme si tuhle zblízka hleděly do očí,se už v tom okně neobjevují..Jsem se jim nelíbila🙏🥰
Buggyra:Cikánské tance se mi hrozně líbí, hned bych se šla natřásat také - je to jedna z mála disciplín, kde by nevadila šíře mého majestátu. 😂
ano…čím větší pozadí,tím to líp vynikne..Měly sukně na půl žerdi,tak některé těma “madlama lásky” mrskaly pěkně….🤭
já stíhám,ale nechce se mi🤔se přiznám..není co,prádlo pořád visí..Byla jsem v neděli na tom programu v Olmiku,bylo to dobrý..tančila skupina mladic v cikánských oblečkách,vlnily bokama,ověšené cingrlátkama..šermíři,ohnivá "šou"..jeden “žonglér”..nešika..měl to dobře vymyšlený..jsme se zasmály…
Dafi,chvíli jsem tu nebyla..četla jsem zpětně o Dafince..Držím pěsti,ať to dobře dopadne..A na ten pláč? “Sedatif PC”-je to homeopatikum,dává se to pod jazyk rozpustit,a mě to tenkrát pomohlo..Doporučila mi to lékárnice,není to návykové..Drž se🙏
tuhle a jí podobné si stahuju a dám si je pak na MP3🤗parádní slova..
Daja:Jsem zkusila dát , že co bude u nás v dědině. Snad to půjde otevřít, mě se to líbilo.
ano,bezva upoutávka…👍
tedááá Couďas-banjo..jsi dobrá👍…jsem tu dlouho nebyla..mám rozlítané…Písnička je boží,super rytmus🎶🙏🤗Povedla se ti..tu si určitě stáhnu….🥰
Raduš-smekám🤠👍
Dájo,v Karviné ti přibyly na kruháči 2 mravenci🙂🙂
Jinak žiju,včera jsem stihla holičku,přezout pneumatiky,rentgen rukou(poslala mě revmatoložka)..navštívit bráchu a švagruši..natankovat,zajet na myčku,vybrat bankomat-přišlo mě to na 5300(nové letní gumy-disky jsem měla)-zimní mi tam uskladní za 750.-za sezonu,aspoň nemusím shánět někoho,kdo mi je vynese na hůru..stejně jsem si je skutálela aspoň z hůry na horní chodbu sama-nepustím tam cizí lidi.. Couvala jsem a pomalu schod od schodu kutálela dolů.. co hodina,to jedna guma,aby se Boženka neunavila……ještě mi zbývá zaplatit povinné ručení…V neděli pojedu odpolko opět do Olmika ,je tam u Jalty nějaký program-šermíři atd+ hudba..zůstanu u Jaruš(mě ukecala) do středy,to mám zas doktorku..Teď jsem tam byla z pondělka na úterý…Mám rozlítané🤭Vozím jí,kam chce a potřebuje,a ona mě za to živí🙂🙂🙂
Sarah01:Jo, habr taky nevypadá špatně. 👍
o habrovi jsem psala hned zkraje..vyrypovala jsem ho moře pro známou právě na živý plot…nevím teda,jak vypadá rozrostlý,ale oni s tím měli asi dobrou zkušenost…
Jinak jiřičky se slétaly na poradu na druhé okno,které mívám otevřené dokořán..nadávala jsem jim,že tam hnízdo stavět nebudou!!bývalo jich tam asi 5,zobáky dokořán-to bylo hádek🤭..Jednou jsem koukala ven,opřená o okno,a jedna letěla naproti mě,lekla se,zastavila se asi 40cm od mého obličeje…jsme na sebe pár vteřin civěly,ona třepetela křidélky,a pak frrr..za chvíli další..Asi jsem se jim nelíbila,že už pak nepřiletěly🤭
tak to nebylo ono….se mi to nepodařilo a naběhlo mi tam tohle….zkusím to znovu…
tohle mi přišlo….z jiného soudku🙂🙂🙂🙂
tak tm bych chtěla být…