Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.08.2025, 11:56:39
Mně(je to dobře?) to vysvětloval doktor,že suché teplo je lepší nahřívání..které trvá dýl,že to tělo tak nezchládne rychle,jak když vylezete z vody..Ale mokré-já se nahřívala vždycky ve vaně horké vody-není dobré,že ty svaly se rozehřejí a jak vylezete,tak zchládnou z té vody brzo dostudena..přesně jak to není dobré s tou šálou…,když se člověk zpotí a nechá to na průvanu oschnout..Mě tak začly záda..zpotila jsem se překládáním palet,sedla si na obrubník..teplej vítr vál..a už jsem se nezvedla..A to jsem nikdy nevěřila na průvan..mívala jsem ho ráda..
a vím,že nesmím vířivku a nesmím-nevím proč-na páteř pít perlivou vodu…
teda Buggyro..úplný román..Pěkně popsaný..👍..Já když vidím ta videa,když ta kolobka chytla v obýváku…Nebo el-kolo v garáži..no nevím..Ještěže už takové vymoženosti jdou kolem mě..Já budu ráda,pokud mi dcera vrátí mého “Pažouta” jezdícího,až budu redy..…měnit už nic nebudu…
Jinak hlásím,že prášky a Citalec asi zabírají..je mi lépe..Už jsem včera jakž takž chodila po pokoji ,i jsem Sarah mohla uvařit kafe bez vozíku🤗
Já měla vždycky strach ze psů..v mládí mě pokousali 2x psi..jezevčík a nějaká větší “směska”..tak jsem jim nevěřila..A myslím,že to na mě bylo i poznat,chodila jsem kolem nich obloukem..Takže,já bych byla zastáncem těch košíků..Nevím,kdy se stal ten"zlom",kdy jsem je začla mít ráda..asi jak máma měla Akita Inu a já se nastěhovala k ní…Pak jsem jezdila do Kamenné a tam byl Čenda..toho jsem si zamilovala..a pak jsem ho hlídávala a pak i v Olomouci tu Čuvačku a Pekinézky…Takže teď mi pes bez košíku nevadí,ale dokážu pochopit lidi,kteří s tím mají problém.Dokonce na ulici nehledím po chlapech,ale jejich psech🐕🤭
ano,chtěla jsem dát ještě jednu a tam napsat,že jsou pro tebe,protože vím,že máš ráda ty hluboké hlasy👍..já taky…Jenže jsem se pak zakecala s Jaruš a pak pracovala a nechala to běžet dál a dál..různé žánry…někdy příštěě..
tady sousedi řežou denně a nějaké špalky,čico,pila dlóóuho naříká..nebo trámy....a včera večer začli bouchat zase do čehosi před 8..oni začínají žít,až já ulehám…
Dneska jsem byla pilná.jsem to tu trochu poliskala😊..čekám zítra odpol.vládní návštěvu🤭..jestli to vyjde Sarah,tak se scuknem na náměstí,nebo ji vtáhnu k sobě…🙂Raduš hlásím..můžeš se přidat🙏
u nás pršelo už včera odpolko..a dnes od rána střídavě zahradnický a chrstan..je černo..a myslím,že mi to dnes pomohlo k bolestem,že se mi hodně těžko vstávalo z postele…
co se týče kontroly znamének,chtělo by to zase zkontrolovat,ale zatím není jaksi příležitost se tam dostat..Nechala jsem si vypálit nedávno ,před tím,než jsem začla se zádama-ty “šulky”,a to mi dělala sestra..
Tohle mi přišlo na mejl….Tady se to scvrklo,ale bylo to samozřejmě rozděleno po částech…🙂
Vážení chovatelé, s velkou radostí oznamujeme, že českému týmu iFauny se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a nyní děláme maximum pro to, aby se iFauně opět dařilo a mohla plnit svůj hlavní účel - podporovat etický chov zvířat a slušné chovatele. I když nás na webu čeká ještě mnoho práce, již nyní jsme vrátili nejen veškeré inzertní rubriky, ale i oblíbené diskusní fórum, a to včetně archivu, který je doslova studnicí chovatelských zkušeností. Element Prosím, přečtěte si nové znění Obchodních podmínek a Pravidel inzerce a diskuse. Zejména prosíme všechny uživatele, kteří na iFauně vystupují v souvislosti se svou podnikatelskou činností (např. výroba a prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat atd.), aby tuto skutečnost při první návštěvě nového webu označili ve svém uživatelském profilu a uvedli zde i své IČO a obchodní název. Povinnost zajistit viditelnost podnikatelských entit nám ukládá nařízení P2B. Element Případné chyby, nesrovnalosti nebo jakékoliv náměty prosím posílejte na redakce@ifauna.cz nebo vkládejte do diskusního vlákna, které bude k tomuto účelu založeno. Kontaktovat nás můžete také na Facebooku a Instagramu. Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme krásné letní dny. S pozdravem Vaše iFauna
Já teda nikam nejdu🤗..zůstávám tady !! nemám nic proti ní-nechovám zášť,nerozumím ani tomu,proč to ukončili…Ale jsem tu ráda a jsme tu vlastně skoro všichni a je mi s váma dobře..❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 24.07.2025, 21:22:07
Dafi-nádherné fotky..taky miluju slunečnice..Nevím,jestli přítel špatně vidí,spíš nevnímá svět kolem sebe…Možná se Betty jen nadýchala trochu té civilizace..není zvyklá..Už je to lepší?
Jinak ti barzojíci jsou teda nádherní..na ty svoje “postavy”,jak si umí hrát a divočit,,Nádherně čistí..🤗
dodám..vlastně jsem se o to nikdy nějak nezajímala..štvou mě,ale že nikam nechodím,tak mi až tak nevadí-nejsem sama,kdo je má,když vidím kolem sebe starší ženský..
Jaterní skvrny to jsou také, jak se říká, stařecké?
Myslím,že né..Jaterní jsem mívala zamlada..taky při používání antikoncepce-ty jsem měla ale pouze na obličeji..hnus..jak špatně opálená..Tenkrát se ješt jedly dryjáky,a byla pauza 2 měsíce nebrat..(můj chlap to nikdy nerespektoval a pálil do mě "ostrýma")..Stařecké mám po celém těle-teda na rukách a od kolen dolů..řekla bych,že tam,kde svítí slunko-u mě..A prý na to něco existuje,ale nesmí se přitom na slunko..takže jsem se na to vykašlala..