Aktuálně: 2 324 inzerátů269 734 diskuzních příspěvků19 342 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 27.01.2025, 22:33:47 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

No to jste mě dostali s tou Etnou!!!!😔Ono je pravda,že i nám to hodně klouzalo,protože sníh byl hodně zmrzlý a kluzký..a několikrát tam průvodce zachraňoval holčinu,co dvakrát sklouzla po srázu dolů…ale při výstupu podepisuješ papír,že na vlastní nebezpečí noo…je to hodně o tý opatrnosti a já přísahám,že jsem byla opatrná😂Každopádně mě to teda mrzí,že se tam něco takového stalo..je to hrozný..

Coudas já to jaro ale opravdu chci🤣Jsem se namlsala na tý Sicílii toho tepla a teď už bych ho brala u nás..až to zase všechno pokvete,poroste tráva,ptáci budou zpívat..tak mi to neber sakra😂Jako zima je fakt mírná zatím..kromě pár fakt mrazivých dnů je relativně dobře…ale já už chci spát venku u koní,opékat buřtíky a tak..

Dneska jsem sebou plácla do bahna třeba😂To se ti nestane pak na jaře,když bude sucho😂Jsem nesla seno na vidlích,že holkám hodím trochu do výběhu ještě,než jim to doma připravím a pustím je na večeři(aby náhodou za tu hoďku nezhubnuli😂),no a sjela mi noha po bahně,já hlavně nechtěla pustit ty vidle a plác ksichtíkem přímo do bahna..ale!!!Vidle jsem držela a seno nespadlo😂

Canka
Canka 25.01.2025, 14:40:24 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Balík zatím stále nedorazil..nikdo se nějak prostě neozývá..z firmy mi volali,že to předali dopravci a od té doby nic..marně jsem doufala,že to v pátek přivezou a já to budu moct konečně dodělat a ono prd…no já si to nějak zatím nedovedu představit..jasný,sama kutálím balíky a tahám x těžkých věcí,třeba 5 kg kočkolity tahám domů po 6 ks,takže taky 30 kg…ale tohle,když mi přišla ta zkušební špule,tak bylo sakra těžký..takže tohle uvidíme..asi to zvládnu ale..a autem to dovezu ke zvířátkům…jinak já už na době taky pociťuji dost únavu..ono ten můj občas hektický život není úplně taky to pravý ořechový😀Potřebuji si nastavit taky nějaký odpočinkový dny sakra…

Dneska je u nás moc hezky,7°C,polojasno..že by brzké jaro?😂Už se na jaro opravdu těším..no nic,frčím k mamce na oběd.

Juu a někdo tu chtěl kukuč Čikitky,tak dávám sem..konečně se mi podařilo jí vyfotit to moje mimino jedno,když usínala…nová deka se stala její nejoblíbenější a nehne se z ní😊

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 23.01.2025, 19:39:20 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

No opravdu jsem si to užila a to teplo mě trošku nakoplo..protože už se mi ta zima fakt zajídá..u nás sněžilo,mrzlo..já vím,co čekám,je leden😂Ale já už bych chtěla duben…jediné,co je na zimě dobré,je to,že nejsou mouchy a komáři😂

Bobi na Kosu jsem byla taky..a z Řeckých ostrovů ještě Rhodos,Kréta,Korfu,Zakynthos,Samos,Thassos a Kefalonie… miluji Řecko no….Bobi třeba se k moři ještě dostaneš..last minute na poslední chvíli jsou neuvěřitelně levné..ale chápu,že šetříš každou korunku..

Volali mi konečně,že mi budou posílat ty protiprůvanové pásy..jenže že je to těžké,váži to 30 kg a doprava bude stát přes 600 kč a přivezou to na paletce..no to jsem nečekala,že to bude tak těžký..jsem zvědavá,jak to vytáhneme z toho auta,až to ten kurýr přiveze a naložíme do mého..protože jinak fakt nevím..

No a dneska mi přišla nová deka s takovýho toho mazlícího materiálu..no a moje byla asi 5 vteřin😂Přivlastnila si jí Čikitka😂 

Obrázek
Canka
Canka 22.01.2025, 20:19:25 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyyy, 

Už jsem nějak ready a vzpamatovaná z návratu domů a do práce😂

Sicílii jsem si užila na plno…bylo to perfektní,užili jsme si každý den a ten poslední den jsme zdolali Etnu,jak práskla Coudas😂A s tím fešným italským průvodcem měla pravdu😂Snědla jsem tolik dobrého jídla,že to snad ani není možné😂Ale na mou obranu jsme denně zase našlapali tolik kroků,že jsem vždycky myslela,že nám upadnou nohy😂No ale hádejte..plán byl půjčit si auto..kamarádka se v Itálii bojí řídit,tak jsem říkala,že já nemám problém..no jenže to bych si doma nesměla zapomenout řidičák😂Takže jsme to museli zvládat busem..ale dali jsme to..ale návrat do ČR byl hoooodně špatný…jako ze 16°C a sluníčka jsme přiletěli do -3°C,zimy a mlhy..to byl hnus..doma bylo bouřlivé vítání s kočičákama a pak samozřejmě i se zvířatkama na zahradě…hrozně mi chyběli…ale taky práce a práce..dneska jsem ještě do teď vybírala celý výběh od bobků s čelovkou..jsem zmrzlá jak rampouch..jdu skočit do vany..

PS: Škoda,že jsem nejdou dát videa,těch mám spoustu..

Ju a ještě poznazek k Sicílii - překvapila mě všudypřítomná špína a odpadky..vidět reálně Sicílii mimo centra hezké byl šok…cikánov.. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 19.01.2025, 08:13:28 xxx.xxx.123.178

Ahojky holky,

Posílám pozdravy ze Sicílie😊Je tu krásných 16°C a sluníčko,jen večer už je to na bundu…včera Catania,dnes vyrážíme směr Syrakusy..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 16.01.2025, 19:27:25 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Kilian já se přiznám,že v kině jsem nikdy sama nebyla..bylo mi to vždycky takový blbý a hlavně vždy bylo s kým jít..jen prostě ty horory nejsou žánr pro každého a chápu to..ale já je tal miluji..

Xerxova taky jsme chtěli až na jaře,ale vzhledem k tomu,že cena letenky byla neodolatelná,dali jsme si takhle dárek..koukali jsme na počasí a na náš termín má být 14-16°C …a sem tam zapršet..určitě plánujeme Etnu..na to se moc těším..sice bude teď asi zasněžená,ale o to to bude hezčí..samozřejmě památky a dobré jídlo(to je u mě základ😂),turecké schody, Syrakusy a taky se těším na moře…bude studené,ale já si aspoň nožky smočím😂Máme to přesně rozplánovaný,rozepsaný,co všechno chceme stihnout navštívit..takže stejně přijedu unavená a ucaprtaná..ale určitě sem pak přidám fotečky…a jestli máte prosím na hezký tip na vodopád či tu rokli,sem s tím🙃

Raduš je to na dlouho poslední výlet..až do jara..počítám pak určitě s Londýnem zase za bráchou..máme tam ještě spoustu míst k poznávání..to vidím tak květen,červen..a pak v září letní dovča…a to ještě nevím kam…ale lákala by mě Madeira.. a Coudas,kdyby mě tam unesl nějaký hezký italský mafián bez trička s hezky opálenou postavou,tak bych byla spokojená😂

Jinak holky..jsem fakt šikovná😂Lezla jsem dneska po žebříku měnit baterky do fotopasti a když jsem z toho 4,5 metrovýho žebříku slézala,sklouzla mi bota a už jsem jela dolů😂Ale byla jsem jak hasička😂Sjela jsem po tom žebříku tak profesionálně,až jsme se sama divila,že jsem to ustála živá😂  

Canka
Canka 15.01.2025, 23:11:50 xxx.xxx.212.25

Kilian já na tu Substanci moc chtěla jít,ale když nikdo nechtěl,bylo mi blbý jít samotná..s kým taky pak probrat ten zážitek že😂

Raduš hlavně,že jsi s autem spokojená,i když tě tříská do hlavy😂 Zkouší kdo z koho😂

Letím na Sicílii na 4 dny,dali jsme si to s kamarádkou jako dárek k Vanocům….a holky neuvěříte,letenka stála 600 kč!!!!Jenom!!!Ani by mě nenapadlo plánovat dovolenou v ČR,když zahraničí vyjde prostě levněji…dokud jsem mladá,ať cestuji..

Raduš koukni na internet na ty protiprůvanové pásy..mě seto zprvumoc nelíbilo,ale dost lidi si to chválí,tak jsem to chtěla zkusit a je to fakt fajn…jen je to drahý..nebo teda ten typ,co chci já…

Raduš o výbuchu v Mostě mi nemluv…4 dny před Vánocema jsem v té restauraci byla s kolegama z prace na jídle😔Už tenkrát tam spadl vožrala vedle nás těsně vedle toho hořáku…nedovedu si představit,kdyby ho převrhl..byla jsem z toho dost špatná..navíc se včera potvrdilo,že jeden z těch uhořelých je tatínek jednoho našeho zaměstnance..včera mu to volala policie do práce😟Bylo to hrozný,bylo mi ho moc líto😔

Canka
Canka 15.01.2025, 21:25:54 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Raduš ježiš!!!A to je přesně to,proč já nikdy nechci nový auto a už vůbec ne elektrický😂 Za mě totální hovadina nový auta..Ani až pak půjde jednou moje starý auto do kytek,tak neplánuji nové😂Koupím zase nějakou starou dobrou ojetinku😂U nás počasí zase lepší,noc i den bylo nad nulou,takže paráda..snad to vydrží až do úterý…o víkendu odlítám…teď ani nevím,jestli jsem sem psala..jsem z toho trochu ve stresu,protože to není úplně na otočku jako byl Řím a Vídeň,ale hlídání pro zvířátka mám,jen prostě v tý zimě je to tak naprd..mi v hlavě poběží,aby měli dost sena,nezamrzlou vodu..holt budu spamovat telefonem😂

Kilian děkuju za doporučení!!!Horory já hodně ráda a o tomhle jsem neslyšela,takže hned kouknu,kdy jde u nás…já chtěla vidět ten s Demi Moore…myslím Substance se to jmenuje..lidi prý odcházeli z kina..ale nikdo z rodiny ani z kamarádek na to nechtěl jíst,že to bude hnus😂

Dneska mě těžce nasralo PPL….měli mi doručvat balík..objednávala jsem na zkoušku takové protiprůvanové pasy do přístřešků kobylkám do výběhu..vzala jsem zkušebně jen 10 m,že když to bude ok,tak pak přikoupím..no a to PPL poslalo sms,že mi ho budou dnes doručovat a pak bez toho,aniž by mi někdo volal,tak mi jen přišlo,že mě nezastihli a předávají balík na výdejní místo..dali to navíc někam úplně do prdele a mě úplně z ruky..každopádně jsem pro to zajela,zkusila pár pásů zatlouct a protože zrovna dneska u nás malinko pofukovalo,tak jsem měla moźnost vyzkoušet v tom přístřešku a fakt to bylo znát..takže jsem objednala ještě dalších 30 m za nekřešťanský peníze a snad brzo dorazí…

Ale co mě naopak potěšilo je,že mi dneska dorazilo pojistné plnění za tu nohu mojí s byla to moc hezká částka😂 

Canka
Canka 14.01.2025, 20:38:48 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Jaký zubr?😂To jste mě pobavili😂A Bobi nesměj se Ričí,že má krátký nohy!!!Je malá!😂Však má jen 73 cm😂A takhle v zimě,když je jak medvídek chlupatá,tak je vážně roztomilá…a Bobi to si jen myslíš,že bys Čikitku chtěla doma😂Je to malý ADHD zloduch…ale na druhou stranu miluje spánek,ale jen jakoby u tebe..když jde spát,tak jedině nacpaná u mě😂

Juju Raduš,já si myslím,že my dvě s Coudas,když by jsme byli sousedky,tak by jsme si fakt rozumněli..takový dvě jézéďačky😂 

Dneska u nás ráno -7°C…zatím nejstudenější noc a moje nejhnusnější ráno😂Rozbíjení ledů,dolévání vody všude,zmrzlý ruce i nohy…no už opravdu chci jaro…ale já už to beru tak,že se to brzo přehoupne a jaro je tu..jen vydržet..už aby to kvetlo a rostla tráva..a těším se,až budu moct spát zase u zvířátek…

Canka
Canka 13.01.2025, 19:01:36 xxx.xxx.212.25

Ahoooj holky,

Raduš noha o moooc lepší..už na ní chodím..ale ty prsty prostě hrozně bolí..nemůžu je ohnout..a dotknout se jich ve smyslu zatlačit…přijde mi to tak trochu divný,že by to měl být jen nějaký výron,když to souvisí s prstama. V pátek jdu na kontrolu…uvidíme,co řekne doktor…

Bobi náhodou😂Já už chodím svědomitě oblíkaná!!Abych snížila riziko toho,že budu nemocná..už nosím i rukavici a čepici😂Každopádně furt někde lítám,klasika…a jezdit?Tak to opravdu nestíhám😂Tak max.jednou týdně o víkendu…mě nikdo nepomáhá,takže já jedu všechno sama a zabere mi to doat času. Ale dělá mě to šťastnou..i když zima je uznávám nejhnusnější období,kdy si říkám,jak bych mohla být v teple domova a nemrznout venku furt jak trubka😂Ale ty moji ňunánci mi to vynahradí..jako zrovna dneska…měla jsem hotovo a holky už měli kyblíky a večeřely..a já si sedla do slámy v přístřešku a čekala jsem,až dopapají..no a do toho mi volal kolega z práce s jedním problémem..a byla jsem do toho hovoru tak zažraná,že jsem nějak nevnímala..a kobča vždycky když dopapá,tak se jde napít..no a jak to asi dopadlo..napila se a s tou uslintanou mokrou pusou přišla ke mě a všechen mix slin,vody a tý večeře mi naplivala do vlasů a na obličej😂Ale byla u toho tak sladká a vtipná,že mě upřímně tak rozesmála,že jsem se na ní nemohla ani zlobit😂

Bertíkovi jsem objednala z Temu takový malý termodomeček a včera to došlo..dala jsem mu ho do seníku,dala dovnitř seno a co myslíte?Šel si lehnout do sena,udělal si tam ďolík a spal😂Ale tak pro můj dobrý pocit tam má 4 domeček😂

Coudas vyprdni se na to..zůstaň tu..já mám tvoje názory a příběhy moc ráda a já když s nikým nechci komunikovat,tak ho ignoruji a odpovídám jen na to,co chci…byla by škoda,aby ses tady na to vyprdla..taková fajn buchta😀

Saga já se nemohla vynadívat na to tetováni asi první měsíc…a vidím ho v zrcadle…to mi stačí..a pak už jsem ho přestala vnímat…a tím,že jsem dost potetovaná i jinde,tak mi to ani nepřijde..a přiznávám,že i když jsem říkala,že už žádný tetování,tak letos zase uvažuji o dalším😂Ale mám teď bohužel jiné starosti a musím šetřit na konkrétní věc,takže nic,co by mě finančně teď nějak víc omezilo,tak nejde…a můj tatér si bere 1800 kč za hodinu a moje tetování většinou trvá 4-5 hodin…malý tetovačky si nedělám..a to by mě teď sakra finančně bolelo…ale tak třeba k dalším Vánocům😂  

Přidávám pár zimních foteček…a jeden těžký kočičí život🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 11.01.2025, 22:40:55 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Saga já měla to samé,jen s rok a půl starou slepicí..byla to nejhezčí a největší slípka,která ze dne na den umřela..prostě ležela mrtvá v kurníku pod bidlem..a tohle se prý u slepic stává,že z ničeho nic..takže mi zůstalo 6 slepiček a i teď přes zimu davají 4-5 vajec denně. Z jara koupím ještě třeba 2-3 slípky a budu spokojená…

Kouťáku Mourek je naprosto,ale naprosto boží!!!!A Bobi za měsíc už 69?Ty jo na to nevypadáš vůbec ty mladice jedna!!!

Já si dneska užila relax den..nebo měl být relax,ale zase rak úplně jsem si neodpočinula😂Ráno pedikúra a manikúra,potom vířivka s kamarádkou,pak oběd s kamarádem a kamarádkou,pak návštěva ségry a mamky a večer padnout na hubu😅

Zítra mám u zvířátek práce jak na kostele,když dnes jsem pofackovala jen to nejnutnější,takže jdu chrnět,ať jsem ráno ready…

Canka
Canka 08.01.2025, 20:34:29 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Já se večer probudila vedrem( v tu dobu v ložnici 18°C) a musela si otevřít ventilačku…no a když mi ráno zazvonil budík,teploměr mi ukazoval 14°C😂A bylo mi dobře🙂Když jsem přišla domů z práce,tak jsem koukla a mám v celém bytě asi 17°C…a netopím..vezmu mikču,tepláky a ponožky a jsem spokojená..i dneska u zvířátek jsem odhodila bundu a čepici a dělala jen v mikině…odcházela jsem nějak kolem 19 hodiny od zvířetek a furt jen v mikče..asi prostě taky studený odchov,jak píše Bobča😂

A hádejte,co se mi povedlo s tou mojí nohou😂Nesla jsem dneska koňuchům vodu dolít do přístřešků a jak je prostě brzo tma,tak prostě makám s čelovkou na hlavě,jinak to nekde..no jenže u nás je nasněženo a do toho ten sníh zmrznul,takže pěkná klouzačka..no a svítila jsem si před sebe..ale ne pod nohy..a sjela jsem po nějakém zmrazku a spadla a ten plný kýbl vody mi spadl na tu bolavou nohu a pak se vylil🙄Holky já řvala bolestí😎A asi to slyšela celá vesnice😂No takže teď sedím ve vaně a leduji nohu,která mi zase pěkně natekla🙄Ještě že mám tu úrazovku😇

Canka
Canka 06.01.2025, 19:20:49 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Co se týče Čikitky,pokusím se vyfotit její kukuč při nejbližší možné příležitosti🙂O víkendu se mi to povede spíš,to je víc času..ona totiž Čikitka buď lítá jak zběsilá a vyfotit nejde nebo si na mě hned ustele a chrní😂Takže vyfotit její kukuč je nadlidský úkon.Ale jak píšeš ty Bobi,já na ty hezky zbarvený čičiny mám prostě štěstí..Z Čikitky vážně roste moooc hezká kočička.Jen bude prostě taková droboučká..nebo mi to tak možná přijde vedle Pučmeldy a Nikyho..protože jsou to válce😂

Raduš noha bolela teda fest a strašně jsem se těšila domů,až tu botu sundám..ale tak já jsem zvyklá trpět😂Ale to si sedne si myslím a do konce týdne to bude už snad dobré..no horší bylo ale to ráno..všechno totál zamrzlé..u zvířátek jsem nemohla ráno ani otevřít vrátka..to bylo sprostých slov a kopanců do těch vrátek😂U nás nasněžilo,pak se spustil mrznoucí déšť a asamozřejmě ledovka jako prase…no a když jsem došla k autu,tak to byl úplně konec…prostě za boha nešlo otevřít..auto byl komplet led..takže milion dalších sprostých slov,nadávek a kopanců do auta😂Když už se mi konečně docela nasilím podařilo odtrhnout ty zamrzlé dveře,tak po otevření všechen ten led spadl do auta na sedačku…tak to už jsem byla na pokraji zhroucení..a když jsem pak zlomila škrabku při pokusu oškrábat čelní sklo,tak už jsem vzteky řvala na celou vesnici😂Ale do práce jsem nakonec dojela i se zmrzlým autem…když jsem šla z práce,tak už bylo auto odmrznutý..ale hlásili,že zítra má být zase ledovka,tak snad to bude aspoň o něco lepší,než dnes.

Elisak vy máte doma 23°C?Tak to byh umřela..já prostě nemůžu mít doma víc jak 20°C.Jinak mám pocit,že je doma prostě vedro na spaní(v ložnici mám nejmíň stupňů) a suchý vzduch…  

Canka
Canka 05.01.2025, 14:22:43 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Raduš v mém případě to znamená jen otočit kohouty,ale já standardně netopím..v bytě mám mezi 18-19°C v zimě a tak nemám důvod topit…ale jak jsem nechala otevřený ty ventilačky a ta zima se dostala dovnitř,tak byla opravdu znatelně zima…a kvůli vyúčtování se rok co rok vztekám a hádám se..takže to konečně minulý rok změnili a zvlášt účtují teplou vodu a zvlášt topení..a hle..já,která každý rok netopím a měla jsem nejmenší přeplatky a někdy i nedoplatek a ty šmejdi kolem mě,co topili jal vzteklý měli paradoxně přeplatky,tak se vše otočilo.Já byla konečně spokojená s přeplatkem a ostatní měli nedoplatky docela ve velkých částkách…a teď se soudí s obcí..kdepak,konečně je to spravedlivý..já jen doufám,že skrz to,jak se soudí,tak že to obec nevrátí zpět tak,jak to bylo…

U nás krásně sněží..hned ráno v 9 hodin jsem byla na masáži tady kousek ode mě v Žatci u jednoho maséra,kterého si všichni chválí..není to ten styl mojí oblíbené masáže relaxační,ale je to ta křupací..no volala jsem si s ním,že mám problémy asi od krční páteře,že jsem dřív chodila hodné na fyzio skrz bolesti hlavy a že si doktoři mysleli,že je to právě od krční páteře..no přijela jsem tam,celou mě prohlídl,postavil si mě a prohmatal..a pak začal..řekl,že jsem šílené zablokovaná..takže mě prokřupal neuvěřitelným způsobem..už to byls úleva..to dělal v sedě a ve stoje..a pak jsem si lehla a rozmasírovával mi záda a krk..a byl to mazec..říkal,ať dneska hlavně nic nedělám a relaxuji..takže jsem dneska i skrz tu nohu prostě jen udělala to nejnutnější u zvířátek a šla domů..Bobi neboj,nedělám nic těžkýho..co se týče stromečku,ten jsem dva dny zpět už odstrojila a vysadila na zahradu a sundala i všechny ozdoby z oken a stolů..jsem ráda,že je zase po Vánocích..

Canka
Canka 04.01.2025, 21:01:07 xxx.xxx.212.25

Ahoooj všichniii,

Raduš noha je o kousek lepší,ale furt to bolí…nacpat to do tý pracovní boty tu nohu bylo hodně hodně bolestný..i to chozeni v ní teds byl pocuc..ale..samozřejmě jsem vylezla na koně😂A byli jsme se projet..ale když jsem seskakovala,vypadala jsem jako důchodkyně doslova stékající z koně😂Ale tak musím opatrně..chodit potřebuji😂

Dneska jsem poprvé zatopila doma..protože jsem blbec nechala otevřené všechny ventilačky,když jsem šla ke koním..takže když jsem odpoledne přišla domů,měla jsem v bytě 13°C🤣🤣🤣

Canka
Canka 03.01.2025, 16:02:52 xxx.xxx.212.25

Noha dobrý,není to zlomený…mám nějakou krevní sraženinu z toho mezi 2.-4 palcem na nártu ..dostala jsem obvaz a mám být v klidovém režimu..což jsem doktorovi vysvětlila,že u mě nejde🤣🤣Tak jsem dostala nálev řečí,proč je to špatné a za 14 dní mám jít na kontrolu..

No jenže mi to po zásahu doktora(prohmatával a zkoušel i prsty) nateklo tak,že jsem nohu už nedostala do boty,takže jsem domů řídila bosa😂A když jsem cpala nohu do pracovní obuvi na zahradu,tak i slzička bolesti ukápla😂Ale narvala jsem to tam😂

U nás dneska střídavě sněží,prší a svítí sluníčko…ale furt tu dost fouká..

Obrázek
Canka
Canka 03.01.2025, 07:06:34 xxx:xxx.d9e:5add

Ahojte děvčata,

Tak sedím a čekám v čekárné chirurgie🙄Seskočila jsem už před Silvestrem blbě z koně a myslela jsem si,že to klasicky rozchodím😀Celá já….jenže dneska ráno jsem chtěla vstát na záchod a nic..noha úplně v hajzlu..ale není nateklá,nic..jenom prostě neohnu 3 prsty..jestli jako vazy nebo šlachy..nevím..tak jsem radši teda šla..i když doktory nesnáším a on mi stejně řekne,že to má být v klidu..a nic víc..typický doktor..ale tak uvidíme..když už musím v pondělí do práce,tak by to bylo blbý,kdybych nechodila😂To já stejně půjdu,i když bych byla bez nohy😂

Tak mu držte palec,ať je to jen hovadina..

Canka
Canka 01.01.2025, 16:42:14 xxx.xxx.212.25

Krásný Nový rok všem!!!🥳

Doufám,že jste si Silvestra všichni parádně užili.My jsme si to s kámoškou užili moc,musím říct,že nejlepší Silvestr za několik posledních let….jediný,co mi vadilo,že je to v tý Vídni samý mustafa..hrůza..opravdu..jako dotěrný to bylo,smrdělo to…byli jich tam opravdu kvanta..ale jinak skvělá atmosféra,muzika,jídlo..opravdu skvělé…no oslavovali jsme trochu dýl a spali jen 3 hodiny..museli jsme na vlak zpátky do Prahy..no když jsem dorazila domů,první kroky byli zkontrolovat čičiny,ty byli v pořádku a pak hned na zahradu a tam taky všichni včetně Bertíka úplně v pořádku..to se mi ulevilo..takže jsem se postarala o zvěrstvo a teď se jdu naložit do vany..jsem fakt utahaná jak kotě🫣

A jinak k tomu dohadování a odcházení tady - lidi neblbněte,tohle je kecací vlákno prostě pro všechny a to že tu máme jiný názor na různý věci je přeci v pořádku…ale urazit se kvůli tomu a odejít?Zbytečný a je to škoda..každý sem přináší aspoň kousek adrenalinu🙃

Canka
Canka 30.12.2024, 10:36:20 xxx.xxx.212.25

Dobré ránko děvčata,

Sardullah tak to já to mám stejně..naše rodina u jídla vždycky mluvila a mluvila..a dodnes furt mluví😂A já když jdu s přáteli ven,tak chodíme hlavně někam na jídlo a nikdy se nestane,že je ticho😂Ale u mě je to asi tím,že jsem hrozně ukecaná ..ale i mé okolí😀

Já teda měla od mala zakazováno polykat pecky z třešní a višní…ale stejně jsem to dělala furt😂A dělám dodnes..jinak já teda nemám problém jíst nic,v čem jsou pecky…ale byla jsem jednou svědkem scény u známé na zahradě,kde měla svoje dítě a to jí odmítlo jíst meloun,že má pecky..a ona seřvala svýho chlapa,že nekoupil bezpeckový..tomu dítěti bylo tak 8 let..tak jsem jí pak řekla já,že nemá mít rozmazlenýho fracka,a že ty pecky může vyplivnout a nemusí za to seřvat toho chudáka chlapa,který z toho byl očividně rozhozený..ona se naštvala a on mi byl děkovat,že se ho konečně taky zastala jednou ženská a že on to vidí stejně..že z něj vychovávají hrozného fracka,který si diktuje…a ten meloun ve finále celý vyhodili..naprosto zbytečně..

Dneska u nás konečně svítí sluníčko…takže snad se dneska teploměr dostane i nad nulu…

Jinak děvčata,na Silvestra jedu do Vídně😇Odjíždím až zítra,abych se ještě ráno postarala o zvířátka..Loni tady už skoro nikdo ohňostroje nedělal,letos si myslím,že to bude stejné..doma zavřu všechny okna,udělám kočičákům víc schovek(stejně se zase schovají za gauč všichni spolu) a zvířátka na zahradě nechám zavřený…nebudu je ani pouštět do výběhu..budou hezky za pevným plotem v bezpečí…dám jim tam hodně papání a bude to dobré..jen Bertík snad zase zůstane doma..nechci ho na tvrdo zavřít do seníku..ale doufám,že tam ňoumín zaleze.