Aktuálně: 2 704 inzerátů262 745 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 23.06.2023, 07:06:19 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Včera u nás neskutečný vedro a dusno...33°C...bylo jak v prádelně..v práci dobrý,tam je klimatizace,ale o to horší je ta facka,kterou dostanete,když vyjdete venmonkey

Po práci jsem měla domluvené jedno takové setkání na zmrzku se starým znàmým a i když jsme byli ve stúnu,oba jsme byli zpocený až na zadku😄Potom jsem jela řešit skútřík a úspěšně si ho vezla domů..hurá..ještě tam reda budeme měnit válečky,ale to už je to nejmenší,hlavně,že už jezdí..bylo to prý opravdu tou pružinou ještě..hned jsem ho jela aspoň kousek projet..

No pak jsem šla ke zvířátkům a modlila se,aby vážně přišli ty bouřky,protože to byl hnus to počasí..a vážně večer přišli..ale na to,jaký výstrahy na to dávali,tak to byla slabota..ale zapršelo celkem dost,tak aspoň se ta vyprahlá zem zalila..

Bobi tenhle dodavatel má seno vždy pěkné,jen se vždy dohadujeme o ceně..letos řekl rozumnou cenu a pak není o čem..jen teda doufám,že nebude v neděli vedro,prozoževto by hsme tam u toho kutálení asi umřeli😄

Jinak holky totální průser..ale totálnípleadingjá mám ve čtvrtek odletět do té Anglie za bráchou a ja zapomněla,že Anglie už není v Eu,takže nemůžu letět jen na občanku...a nemám pas!!!monkeyDneska jdu zkoušet rychlopas,ale to si kurňa zaplatím drahotu jako sviň

Canka
Canka 21.06.2023, 23:11:37 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

No Raduš ono se nám totiž stalo,že jsme se právě kvůli ceně několikrát nedohodli víš...ale zrovna dneska mi volal a je to dobré..domluvili jsme se na ceně 600 kč za balík za 130 cm průměr...takže jsem spokojená + nějaký kačky za dopravu...takže v neděli mě čeká brigádička kutálení balíků...povolala jsem i brigádníka,tak snad v neděli nebude vedro na padnutí..ideál by bylo 20°C a pod mrakem..ale to se asi nestanemonkey

Dneska jsem byla na masáži a bylo to zase skvělý..jenže jsem tam dvakrát usnula a zachrápala na zádech,prostě jsem byls unavená😄Masérka se mi smála,ale chápala to😄Potom jsem jela pro jídlo,nakoupit,mamce odvézt vajíčka....domů jsem se vrátila až navečír..a to jsem dneska plánovala kolo..tal půjdu holt zítra..ale na zítra u nás hlásí bouřky..tak uvidíme..

Canka
Canka 21.06.2023, 08:58:03 xxx.xxx.249.200

Ahoj holky,

Teda já vás obdivuju..já bych nic organizovat nechtěla...stačí mi to v práci a kdybych měla ještě organizovat mimo,tak to brrrrr😄Já bych neměla nervy na tu práci s lidma a kdyby pak něco nevyšlo,tak bych se šla zastřelit😄

Buggyro já jsem zvědavá,za kolik letos koupím seno....mám slíbeno od mého dodavatele,že bude seno teď v červnu,tak sem zvědavá..jako koukám na netu na ceny v okolí,takže asi vím,co očekávat,ale uvidí se no...

Holky skútr furt nejezdímonkeyVčera jsme nad tím strávili v tom šíleným vedru celý den...zpocený oba..když už se vyměnil řemen i sytič,tak když se nastartovalo,tak šílený zvuk,klepal se celý skútr..no prostě šílený..takže se v tom bude hrabat ještě dneska...já jen doufám,že bude ještě pojízdnýpleading

Holky dala jsem se na přerušovaný půst 16/8😄Takže 8 hodin baštíš a 16 nejíš..držte palce,ať to vydržím...prý to fakt funguje..ale nevím s mojí chutí k jídlu😄

Dneska jdu zase na masáž,hrozně se těším...

Ju a nebojte holky,alkohol nechci sakra dlouho vidět..úplně člověka vyřadí z procesu žití😄

Canka
Canka 19.06.2023, 23:36:49 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Nějak nestíhám😄Kladika u mě...

Víkendová akce byla skvělá..nejdřív jsme teda vyrazili na Burger fest,kde jsme si výborně pochutnali..a pak jsme jeli k Berounce do kempu,kde se nás sešla celá parta a hrálo se,zpívalo a pilo....měli jsme s kamarádkou spát ve stanu,jenže já blbec ho nechala otevřený a přišla bouřka...stan totál vytopenýmonkeyTakže jsme spali v autě na složených sedačkách..ráno jsem se probudila a myslela jsi,že se nezvednu.Celý tělo mě z těch sedaček bolelo..no a ještě dneska jsem se z toho dostávala a nebylo mi prostě dobře...

Canka
Canka 16.06.2023, 23:17:54 xxx.xxx.215.178

A s tou prací,to je těžké..o co je zájem,jsou operátoři,prodavači apod....ale když se člověk dohrabe někam výš(jako ta moje bývalá kolegyně) a je zvyklá na nějaké peníze,je to pak neskutečné prozření padnout na plat operátora..a prostě člověk musí začít někde znova,aby se zase někam dostal..já teda operátor nikdy nebyla a ani bych nechtěla..mám výhodu v tom,že mám ještěrku,retruck...takže když už,sklad to jistí..a tam ty platy nejsou tak strašný..i když by to pro mě byl brutální pád..musela bych se hodně uskromnit,ale byla jsem taky dřív zvyklá žít z hodně mála..a kdybych uměla dobře anglicky,tak už bych se vůbec nebála..ale to já sakra neumím😄

Canka
Canka 16.06.2023, 23:12:44 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Dnešek utekl jako voda....z práce jsem se těšila domů za čivavkou...celý zbytek dne jsem strávila s ní,abych si jí fakt užila po takový sobě...šli jsme spolu do města na oběd,pak na dlouhou procházku,byla se mnou u zvířátek..s Bertíkem spolu lítali jak praštěný a pak oba odpadli😄

Zítra jedeme s kamarádkou na Burger festival a pak jedeme na jeden den na vodu,tak se zítra neozvu.Jedeme na Berounku a sejdeme se pak v kempu,kde nás bude parta asi 50 lidí,takže to bude veselý a hravý😄Takže to vidím tak,že celou neděli se budu léčit z kocoviny😄Budeme tam spát ve stanu a to už si ani nepamatuju,kdy jsem spala..možná když jsem byla ještě mladá holka😄A pak slibuju,že už fakt nebudu pít😄Já se teda budu snažit i tady pít nějak střídmě,protože ty opilcova rána úplně nedávám😄

Obrázek
Canka
Canka 15.06.2023, 22:41:43 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky a kluci😄

Oooo Kouťáku děkuju moc,já vím,že to říkáte jen ze slušnosti,ale i tak je to moc milé od vás😄Jestli máte volného syna,co miluje zvířata a umí dělat rukama,sem s ním hned!!!rolling-laughing

Raduš tak to teda taky nevímjestli bych od toho chlapa brala jako kompliment😄Možná chtěl polichotit,ale asi se mu to úplně nepovedlo😄Každopádně to nic nemění na faktu,že jsi krásná buchta😄

Tak včera jsem byla řešit ten skútr..naštěstí to není na shození ze skály,ale byl to řemen variátoru..když to ten můj známý rozebral,úplně se zbytky toho řemenu vysypaly na zemmonkeyTakže objednal nový a slíbil mi,že do konce týdne mi skútřík zprovozní...tak mám radost..já se fakt bála,že se zase nedoplatím za opravu nebo že budu kupovat nový skútr...

Dneska jsem byla na pedikúře u bývalé kolegyně,co byla propuštěná před půl rokem a nestačila jsem se divit,jak je dnes opravdu těžké sehnat práci..respektive jinak..dobře placenou práci..hrůza..nedovedu si fakt představit,když by mě vyhodili,jakou práci a za kolik bych sháněla..

Ju a dneska mám u sebe čivavku🥰A jsme obě moc spokojené🥰

Canka
Canka 14.06.2023, 05:55:12 xxx.xxx.215.178

Akorát se tady ty fotky moc nezobrazují ve kvalitě,co mám já..nevím proč😊

Canka
Canka 13.06.2023, 22:39:37 xxx.xxx.215.178

Holky dneska jsem zaplatila fotky a hned mi je fotografka poslala a já jsem totálně nadšená🥰Zkusím jsem pár dát,jestli to půjde..mám jich asi 30 a jsem opravdu nadšená...

Obrázek
Canka
Canka 13.06.2023, 16:40:39 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Žiju,ale včerejší den stál úplné za prdmonkeyJela jsem z práce domů,když mi píplo,že mi přisel balík do města,že u nás Zásilkovna box byl plný..tak jsem skútříkem frčela do města a v půli cesty smrad,kouř a skútr přestal jet..uprostřed silnicemonkeyZa mnou kolona aut...nebylo to kam odstavit,protože ani žádná pořádná krajnice..no prostě průsermonkeyNakonec to dopadlo dobře,zavolala jsem znamému,ten dalšímu a nakonec pro mě přijeli dodávkou a dovezli jsme skútr domů..dneska ho musím dotlačit na opravu dolů k sousedovi na zahradu..řekne mi,jestli je kaput,nebo se dá rozchodit..pak jsem se doma polika horkou vodou a nakonec dostala petelici od ohradníku mezi nohymonkeyNo prostě den na prd...

Canka
Canka 11.06.2023, 20:39:53 xxx.xxx.0.1

Však Raduš ty jsi slepá?rolling-laughingJá tam vidím megaprdel a žádný prsa😄To asi jak tam blbě stojím,tak to zkresluje😄Ale pravda,kostým se mooooc líbil😄

Tak já teda většinou mám tyhle naše firemní akce ráda,je to vždycky sranda a já jsem pro každou blbost😄Ale musí být dobrá parta lidí..

Tak já taky Raduš nějak nepiju,spíš příležitostně..ale když už,tak už😄A pak podle toho vypadám...ale super,zvládli jsme buřtíky se ségrama a i focení,tak se budu moooooc těšit na fotky,až budou..už aby to bylo..

Pak jsem určitě nějaký fotky dám,když to půjde...

Canka
Canka 11.06.2023, 15:17:22 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Párty byla naprosto skvělá...strašně jsem si jí užila,ale samozřejmě dnes si nesu následky v podobě kocovinyrolling-laughingNo a znáte to,ráno se probudíte s tím,že už nikdy nebudete pít,jenže příští víkend mám další akcirolling-laughingAle pak už fakt nepiju😄

Nejhorší je,že mi úplně ještě není dobře,ale za chvíli musím pro ségry,protože jsem jim slíbila dneska buřty..v tom vedrumonkeyA pak mi kolem půl osmý přijede ta fotografka..no to budou teda fotkymonkeyChtěla jsem i společný fotky,jenže s tím jak dneska vypadám,to teda není úplně to,co bych chtěla😄

Jinak kostým se povedl troufám si říct,zkusím sem dát fotku..

Obrázek
Canka
Canka 10.06.2023, 12:55:47 xxx.xxx.0.1

Ahoj holky,

Raduš mě už to taky skáče normálně na konec..dám Kočky,Třetí víčko a mám to na konci...už je to i takový přehlednější na telefonu...já jsem v rámci možností spokojená...jako grafiku méla lepší Ifauna,ale člověk si zvykne..zase takhle ochotný admini,kteří jsou tady,to jsem ještě neviděla a to je jejich obrovské plusflexed-biceps

Včera u nás hic jako prase..byly jsme s kobylkou ve vodě a docela dost dlouho..bylo to teda strašné studený,ale jí se ven nechtělo..za to já od dnešního rána pokašlávám😄Ale tak co bych pro ní neudělala..pak jsem jela do města,protože máme dneska firemní párty na téma skauti,čundr a tak..takže vymyslet na něco na sebe..to bylo něco pro mě..v hlavě jsem to měla vymyšlený,ale oni nikde nemají kostkované košile,že uz to prý nefrčímonkeyTakže jsem myslela,že jsem v řiti..je že jsem si vzpomněla,že ségra je nosila..tak jí volám a že jo,že má červenou kostkovanou...huráá..takže jsem si koupila džínový kraťasy,roztrhala je trochu,jakože trampík,k tomu bílý tílko,přes to tu košili do uzlíku,šátek kolem krku a slaměný klobouk...takže frajerka😄Tak snad se to dneska shledá s úspěchem😄

Pak jsem ještě včera šla na kolo,ale v tom vedru a dusnu jsem za chvilku byla zpocená až na zadeli...takže jsem dala jen 25 km a byla ráda,že jsem ráda..dneska se tu morduju na zahradě taky v tom vedru,ale mám tu spoustu práce,co jsem nestihla přes týden...