Odpověď na příspěvek uživatele Jesie z 08.06.2023, 11:16:19
Tak odběry zvládne každý veterinář, který je schopný odebrat krev (zvlášť u koní, kteří jsou na zemi pouze jedním kopytem :D). Cena veta a pak je za vyšetření u Genomie (6100 Kč). A potom záleží co vám vyjde. Pokud máte smůlu jako my, tak budete dělat dvě imunoterapie.
Imunoterapie ARTUVETRIN: cena je 6600 Kč včetně DPH na 37 týdnů. Imunoterapie ALLERVET: cena je 7400 Kč včetně DPH na 10 měsíců.
Co jsem si zjišťovala, tak aplikace je do podkoží a chtějí rovnou vědět jméno veta, který to bude dělat.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 08.06.2023, 11:14:15
Ano, využila jsem Genomii. Jsou tam 4 druhy výsledků - negativní, hraniční, pozitivní (pakomárec, řepka - a zrovna tento rok ji má hned vedle výběhu ☹️) a vysoce pozitivní (tam nám vyšel drnavec).
Odpověď na příspěvek uživatele Jesie z 06.06.2023, 09:59:53
Už mne nebavilo neustále řešit, co koupit a jak ulevit a domnívat se. Letos jsem nechala udělat rozbor krve na různé alergeny. Výsledky mi už přišly. Na podzim udělám imunoterapii (máme jak na pyl, tak i na hmyz - nedá se to zkombinovat do jedné imunoterapie) a budu doufat, že se sníží citlivost na alergeny.